TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kiitos 1-30000 katsojakertaa, toivottaa Pullero-Niisku!

Nonnii, eli nyt kirjottelen mun 30k kävijämääräpostauksen, joka koskee meijän hamsteria eli Niiskua. Lyhyesti ilmaistuna Niisku on ehkä laiskin, pullein, söpöin ja pahapäisin hamsteri mitä oon ikkää nähäny. Jos mää laitan käen sen koppiin iliman ruokaa nii kohta o sormet verillä. Sen silimät paistaa punasena ku se pääsee veren makkuun ja mahollisesti kasvattaa nahkasiivet joilla se lepattellee katon rajassa ja rääkyy helevetin kielillä. Näin siis jos et anna sille ruokaa. Sitteku tuo emäntä laittaa käen sinne koppaan tai ottaa siitä kiinni ja vittu vaikka mite päi pyörittelis tai pellais seinäpingistä sillä nii ei mittää. Korkeintaa närkästyny ilme, että haluaa alas. Meikä on Niiskulle se paskempi vanahempi, joka kieltää kaiken hauskanpidon. "Älä lähde kaupungille tänään, huomenna aikainen herätys!" "Eipäs maistella sitten mitään alkoholipitoista!" "Ei makeaa mahan täydeltä, tai menee hampaat!" Meikä on se bad cop, vaimo sitte antaa sille pähkinöitä ja rakkautta, kun taas meikä tarjoilee keskaria ja vihasia katseita.

Niiskulla o myös tapana bilettää aina sillon, ku yrität alakaa kattomaa leffaa. Kauhuleffasta menny 5min nii RÖNKÖNKÖNKÖN RAAP RAAP KOPS ROUHROUH seinät kaatuu ja helevetti on irti. Se pieksää sen Jaffa-keksipakettiasuntoa, heiluttelllee kookospähkinäasuntoa, juoksee juoksupyörässä, purree KAIKKEA mitä omistaa ja muutenki pistää ranttaliksi. :D Muute se o rauhalline, mutta jos meinaat pittää hauskaa ilima Nippeä nii perästä kuuluu saatana.
En tiiä mistä johtuu, mutta ainaku vaimo sanoo, että "tuu Niisku kattomaa, meijän ohjelma alkaa" nii se mennee sen mökin katolle istumaa ja kattoo seinää. Ei sitä kiinnosta semmoset maalliset asiat, että telekkari on selän takana. Niisku o aikaansa edellä ja tuijottaa seinää ennemmi. Mutta lähes joka kerta se tullee siihe katolle ku Tinttara pyytää.

Niisku on myös ebin sisustammaan, annat sille paperisuikaleita nii 10 sekuntia myöhemmi se o purru ne palasiksi ja tunkenu pesän lattialle ja seinille. Monesti sillä mennee pasmat iha sekasi ku on nii monta asuntoa, ei tiiä mihi veis ne. Joskus se sitte syö vaa ne paperit, tai niitä ei koskaa löyvy mistää.

Tiiättekö muute mistä tietää, että Niisku o vähä läsö? Se ei juokse ennää juoksupyörässä, vaa se nukkuu siinä. Mennee sillai jalat suorina lättynä makkaamaa, niinku koirat joskus tekkee. Valehtelematta 18 tuntia päivstä se nukkuu tai kyhnöttää jossaki asunnossa, laskemassa varmaa veroja tai jottai. Sitteku sille kaataa ruokaa kuppiin, nii se juoksee äkkiä sinne kippoon ja istuu siinä alla ku ruokaa kaajetaan päälle. Kohta koivet viuhuu ku se nakkelee kaikki sieltä kupista helevettiin muutaman siemenen ja pähkinän takia, mitä siellä sekotuksessa on. Se näyttää vähä samalta ku 8-vuotiaan pojan synttäreillä kahen tunnin karkinsyönnin jäläkeen ku porukka lähtee leikkimää vesisottaa, veressä 3 kiloa sokeria ja virtaa o enemmä ku hiukkaskiihyttimessä. Aiva seinille hyppii toine. Tässä pari videota tuosta pallerosta "vauhissa". Niiske o myös meleko vammane välillä ku se kävelee asuntonsa katolta suoraa turvallee lattialle, vieläpä aika ussein. Ei ossaa millään tavalla ennakoia tai suojella ittiään :D

 KOMMATKAA ONKS SÖPÖ VAI MITÄ MIELTÄ GNUT!?


6 kommenttia:

 1. Ihana pullero! Netissä aina kovasti paheksutaan jos on omistaja syöttäny lemmikin jytkyyn kuntoon mutta ite kyllä tykkään ku on vähä pläski.

  VastaaPoista
 2. Tää käytös kuulostaa ihan meidän kissalta, se kun on välillä niin arsesta! Ja kyllä, oon miettiny, että riivaakoha sitä joku demoni :D
  En ois kyllä arvannu, että hamsterillaki voi olla tuommosia v-tumaisia piirteitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kisset o ylleesä kunno nilikkejä sillo ku ne haluaa, vaa kyllä tuoki karvakiivi ossaa heittäytyä hankalaksi.

   Poista