TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tänä keväänä asiat eivät ole mustavalkoisia, vaan päin persettä.

Joo voi ristus taas tätä KEVÄTMUOTIA. Kaikki tietää, että meikä rattastaa muodin aallonharjalla niinku Paris Hilton allaspojilla, ja nyt oon kohdannu kyllä voittajan. Tämän kevvään muoti on MUSTAVALKOISTA. Siinäpä vasta vitun omaperäinen ja kekseliäs väriyhistelmä. Plus muutenki kevväälle soppii varmaa tosi mainiosti mustat kamppeet. "Mutta siihen vähän valkoista kylkeen nii sit se on style ja käytännöllinen! xD" Jep jep, yhtä style ja käytännöllinen ku huussi iliman seiniä.
"Asiat eivät ole koskaan täysin mustavalkoisia. Paitsi tänä keväänä." 
VOI HAHAHAHA KYLLÄPÄ NÄPPÄRÄ SANALEIKKI TAAS, voi vittu kertakaikkiaan. Yhtä näppärä ku tarralenkkarit tai vyölaukku. Sielä joku toimittaja heittäny kollegoilleen yläfemmoja mielissää ku kerranki keksi tommose oikee näppärän pikku setin. Yllättäin tähän aiheeseen päädyin taas kakalla ollessani vaimon lehtiä selatessa. Voi helevetti millasta roskaa sielä yritettää tavallisille suomalaisille tallaajille tuputtaa. Kyllä meikä ymmärtää jos jotku elitistikikkailijat pittää tommosta paskaa josaki New Yorkin kerman pallimehucocktailkutsuilla, mutta josaki Oulusa jos laitat tommoset romppeet päälle, nii 1. sut piestään 2. ne vaatteet pöllitään 3. saat idiootin maineen 4. et pääse varmaa ees siwaan sisälle ja 5. sut piestää uuelleen. Täsä vähä esimerkkiä:Anteeksi, neiti hyvä, mutta jaloissanne on jotakin ylimääräistä. Ylimääräisellä tarkoitan tietenkin noita oksettavia laatikoita ja typeriä lipokkaita. Myös teidän kätenne ja jalkonne asento viittaavat vakavaan aivovammaan ja persoonallisuushäiriöön. Teinä ottaisin välittömästi yhteyttä eläinlääkäärin, jotta kurja, mitätön elämänne saataisiin lopetettua. NIINKU MITÄ VITTUA SULLA ON PÄÄLLÄ, MIKSI HEILUTAT KÄSIÄ JA JALAKOJA NIINKU LOKKI ILIMAN SULUKIA? Vittu mitä ROSKAA.

Ah, siinä on nyt kyllä rouvalla upea, ajaton design-nahkatakki. Tämän kuolemmatoman valkoisen takin ja sen silmiinporautuvan kuvion alta paljastuu sukelluspuku, jonka kruunaa HÄMÄHÄKKILIPPIS MITÄ VITTUA TE TEETTE, LOPETTAKKAA. Luin myös pienen präntin, tuo takki misä on reikiä maksaa 3300e. _______KOLOME_____TUHATTA______EURUA________ HÄVETKÄÄ!

Ei helevetti näitä vaatteita, mitä enemmä näitä kattoo, sitä pahemmi raivostuu. Tuoki suvituulen nussima vinkuheinä näyttää siltä ku se ois vejetty pastapaketista, nakattu papan vanahat linnahousut jalakaan ja tyynyliina päälle. Tämä on sitte sitä muotia, tämä. Onneksi ONNEKSI assuu semmosessa paikassa missä näitä ei koskaan nää. Paitsi tämmösisä mainoslehissä ja seki riittää. Plus vielä, miks tuon mallin pittää olla nii ankia? Kas tässä tämmöinen säikähtänyt ilme, HUI! Samalla otan asennon niinkuin olisin kaatumassa uima-altaaseen, jossa on veden sijaan LAASERIA JA LAAVAA JA TESLA CANNONEITA. Tippuisikki sinne, ois eeppistä.

Onkoha tuo "malli" käyny jotaki vitu asentokoulutuksia kuvvausta varten? Sielä joku 40v neitsyt kameran takana antaa ohojeita "Näytä nyt siltä niinku Sophie van Boschihoedo olisi tiputtanut drinkkinsä sateenvarjon! Ole järkyttynyt! Sait juuri kuulla, että Manolo Spermnik on lanseerannut uudet vauvasandaalit!" Sitte sielä ilimeillää niinku vittu eläintarhassa, palakinnoksi tuoki vetoketju saa varmaa pähkinän tai pari. Painukaa helevettiin housujenne kans.

2 kommenttia:

  1. toinen on lehissä on nää uuvvet kevät meikit, sit yks purnukka maksaa sen 130e, ja ripsari sen kuutisenkymppiä ja lopputulos aivan varmasti sama ku tokmannin 2e alennus pakkelilla

    VastaaPoista