TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 1. joulukuuta 2012

LET OFF SOME STEAM, BENNETT

Ei Isä Kaikkivaltias, Neitsyt Maria ja Jutilan Timo sentään mikä meininki taas. Tännää kyllä niinsanotusti RILLATTIIN. Meikän sielua. Ite vihtahousun henkilökohtasessa olohuoneen tulisijassa. Mistäköhä sitä alottais? No, oli ainaki porukkaa, sitä ei käy kieltämine. Siine kymmenen aikoihi alako tajuammaa tilantee vakavuuden ku piti myyä koko ajan ja ei joutanu karaokea pyörittää. Eihä siinä itessää mittää, tottunu isommissa baareissa siihe, vaa ku tuommone pienempi paikka ammutaa nui täytee ja siellä o 2 ihimistä töissä nii ahtaaksi mennee ja kiirekki tullee. Sama ku oisit kahen hengen paatissa kalastamassa ylipursimiehen, 3 perämiehen, 20 juopuneen kansimiehen, kulukukissojen ja kahen kaukoputkesta painivan kapteenin kans keskellä trooppista myrskyä rommipullot tyhyjinä. Ei siinä palijo ehi taikka mahu tekkee, mennää vaa virran mukana.

Oli taas näitä pikkujouluporukoita, "FIRMAN PIIKKII HÖHÖHÖ" tai "PISTETÄÄMPÄ VEROTUKSEEN HÖRIHÖRI" ja muuta ennenkuulumattoman hauskaa. Sitte näitä saatanan vouhottajia "Pistähä piikki auki, oon Jusa Jättimela!" JOO oot persereikä, ihimiskebabbia ja ennemmi kurlaan Lich Kingin kohmeisia palleja ku laitan sulle piikkiä auki. Sitteku siitä pettymyksestä päästii irti ja tajuttii kuinka huonosti on oma elämä eletty, nii mikäs sen parempi lääke ku KARAOKE. Semmosia laulajia oli että rupes oikiasti pelottammaa. Näkkee heti ku joku mamma saa mikin kätteesä ettei hyvä heilu. Tiiättekö ku vaikka siinä Hercules piirretyssä o manala ja sielut siellä virrassa ulvoo? :D Just saman kuulosta. Kunno Wail of the Banshee kirkunaa, polovet tutisee ja herranpeleko iskee päälle ku kuuntelee. Baarin pimeissä nurkissa Lichit taikoo Time Stoppia kilipaa ja kellon viisarit liikkuu 5 minuuttia tunnissa. Ykski emäntä laulo Tallulahin semmosella antaumuksella, että juoksin takahuoneeseen ettimää hopearistiä ja puuvaarnoja. Jos sille ois vielä semmose saatananmoisen liskon saanu alle nii siinä ois ollu Witch King of Angmar pähkinänkuoressa. Kasvoihin ku kattoo nii näkkyy vaa pimmeyttä ja ääni o pelekkää kauhua. Rautahanskat käessä puristaa mikkiä ja vittu ULUVOO. Sitteku tämä oli ohi nii kanssajuojat tietenki taputtaa. Meikästä tuntuu, että ku tarpeeksi juot viinaa ja notkut karaokebaareissa, nää unohat mitä taputtaminen tarkottaa. Aivot vaa koko aja ylikierroksilla, ja hetiku biisi loppuu nii silimissä näkkyy vaa apina hakkaamasa lautasia yhtee ja ne vaa matkii sitä apinaa. Ei ne raukat ees tiiä miksi niitä käsiä lyyää yhtee. Ykski muori kysy millo hänen biisi on ja ku sannoin, että juu katotaampa täältä jonosta, nii se huus KOKO sen 30 sekunttia mitä kesti lärätä laput läpi että SAANAN JA JAANAN KAPPALE, SIELLÄ OIS SAANALLA JA JAANALLA KAPPALE, HEI KUULETKO HEI POIKA SIELLÄ ON MEILLÄ KAPPALE SIELLÄ HEI SAANA JAANA TUVU HUVU JA LUVU KAPPALE MEILLÄ JAANA. Käännyin kattomaa oikee tyrmistyneenä ja tuijotin vähä aikaa. Sitte kuulu semmone vaimia nitinä ku sen emännän aivoissa lähti ravunpyyntialuksen verkko vetämää kohti pintaa, Deadliest Catchin tunnari pärähtää soimaan ja kuuluu pienen miesten riemunhuutoja ja onnenhetkiä JA SILLOIN, silloin hän tajusi olla hilijaa.

Kaikista asiakkaista oli yksi ylitse muiden. Siitä oikiasti näki _heti_ että ongelmia tiedossa. Aikalailla Mörön näkönen emäntä käet sivvuilla huutaa KOSSUA TUOREMEHULLA, niinku asennossa seisois ja tuijottais valtion viivaa. Tekasin sitte muorille kossua appelsiinimehulla ja laittoin etteen. Seittemän eurua kiitos! Sitte oikee pikkuhilijaa kääntyy se alahuuli mutruun, semmoseen vittumaiseen pettymyksen ja närkästyneisyyden kuplivaan, pirskahtelevaan tauluun. Niinku kaikki sun ongelmat ja pettymykset menneisyydessä, nykyhetkessä ja tulevassa maalattais yhelle taululle, kaikki sun VITTU TUSKAT MAAILMASSA KAIKKI ___PAHA___ YHESSÄ TAULUSSA. Kaikki oksettava vääryys. Kaikki tämä, yhessä taulussa, kuvastu sen akan naamasta ku se sai sen juoman etteesä. Meikä oikiasti meinas alakaa nauramaan, että mite voikaa ihimine olla nui pettyny ku saa viinaa nokan etteen. Sitte seleviää syy. "Mää oon allerginen appelsiinimehulle." .............JAA OK. Voisikko ens kerralla VAIKKA MAINITA ASIASTA TAI TILATA SUORAA ERI MEHULLA. "Mää haluan rypälemehua." Käykö karpalomehu, teidän ylhäisyytenne? "Joo."
Tässä väli meinas jo VÄHÄ ärsyttää ku oli ne muutki 400 ihimistä tunkenu siihe tiskille ja sulautunu lihamassaksi jolla o yks valtava suu joka rääkyy tauotta vetämättä henkeä, mutta menin kiltisti tekkee uuen. Sitteku toin taas tämän RYPÄLERINKSUN rouvalle ja sannoin Seittemän Eurua KiiToS, nii kuuluu. "Seittemän euroa?  Ei mulla oo nii palijo rahhaa."Ja tällä muorilla oli vielä pankkikortti käessä. LÄHET ULOS JUOMAAN PANKKIKORTILLA JOSSA EI OO SEITTEMÄÄ EURUA. ANTEEKSI, MUTTA MITÄ NÄÄ __TEET__? Tässä vaiheesa luovutin. Millää ei ollu ennää mittää väliä, meikät oli henkisesti täysin murrettu. Pikkuhilijaa ne tiskin takana vellovat ankeuttajat imi sen meikän sielun kuiviin. Ei voinu mittää. Kyllä ne vaa tällä kertaa voitti, tahtoni murrettiin ja olin siitä hetkestä etteenpäi täysin niiden ihmisten kalijaorja. Ennemmin oisin klikkaillu Justin Bieberin Babyn takas youtuben katsotuimmaksi videoksi ku oisin taistellu nuitte Iron Golemien kans. Ennemmi oisin soutanu tyhyjistä mehukattikanistereista tehdylla lautalla Merikosken voimalan läpi. Ennemmi oisin Joffrey Baratheonin rattopoika. Ennemmi vispaisin hevosenkusta kämmenellä kermavaahoksi. ENNEMMI LUNASTAN "CITYMARKETISTA" UUEN iPADIN JA "OLEN MILJOONAS ASIAKAS". Ennemmi teen jäämurskaa koko Suomen armeijalle. Ennemmi leikkaan limejä haavasilla sormilla kaikille afrikan vapaustaistelijoille. KIITOS TÄSTÄ JA KUULEMIIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti