TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 22. joulukuuta 2012

Kautta partani.

Voi NASCAR juntit sentään, tännää oli kyllä porukka _PÄISSÄÄN_. Epäinhimillistä toimintaa oli havaittavissa jatkuvalla syötöllä ja porukasta näki heti millo oltii karattu näkymättömän rajan yli selvyyden lähteeltä ihimismielen pimmeimpiin sopukoihin. Ykski rouva rääky perseestä asti tiskin päässä VILLE VALLATON TÄNNE, oikee nii täysillä että ääni särky. Teki mieli kääntyä ja lingota vittu 200G:n voimalla tuoppi täynnä HIV-positiivista verta sen naamaan. Sannoin kuitenki iha rehellisesti, että rouva on hyvä ja on hilijaa ja oottaa vuoroansa.  NO MILLO SITÄ PALVELUA SAA? Sannoin että sitteku on sun vuoro. Sitte oikee vitun nyrpiänä ja loukkaantuneena MÄÄ LÄHEN HAKKEEN SITÄ PALVELUA SITTE MUUALTA! Joo kiitos ja näkemiin, ei kaaju tämä puliju siihe että yks vanaha kusentäytteinen villasukka vaihtaa ravintollaa, helepottaa vaa. Teki kyllä mieli polokia se muori johonki pimiään kolloon, missä se riutuis nälissää ja sais joltaki kodittomalta kulkurilta hepatiitin ja vittu vesikauhun.

Sitte oli näitä vitun tahamatassuja ja mätisäkkejä, joille se kortinlukijan käessä pitäminen oli jotenki normandian maihinnousun veronen tehtävä. PIÄ SITÄ KONETTA äläkä vittu kikkaile ja vouhota joillekki lortoille. Kolomesti joutu nostaa tiskiltä ku nämä saatanan hattivatit ei ossaa muutaku heilua tuulessa. Voisivat mennä jollekki vuorelle ukonilimalla oottamaa saisivatko sähköisen latauksen vai pääsisivätkö lannottaa jylhää kuusistoa ihmistuhkallaan. Eikä tietenkää mittää anteeksipyyntöjä, korkeintaan meikää kattovat oikee pettyneesti. On se vissii liikaa vaajittu ku ajattellee että kyllä tuo tyhyjä jätesäkki pystys pitämää muutamaa lihasta viis sekunttia jännityksessä. Viina turruttanu kaikki reseptorit kehosta, sähköset viestit liikkuu yhtä vauhilla ku oravan paska kuivassa kelopuussa. Pitäs vittu sitoa kätteen ne laitteet ja laittaa jotku valjaat päälle maksutoimituksen ajaksi.

Lisäksi tännää joku hermanni otti oikee vauhtia pari kolome metriä ja syöksy meijän tiskistä sissään ja löi pääsä  kassakonneen alla olevaan rautajalakaan. Tuli ottaan joku 5cm pitune vekki ja verta tuli yhtä paljo ku pettymyksiä Simo Silmun keikalla. Äijä vietii ambulanssilla pois ja siivottii veret lattialta, toivottavasti ei kuitenkaa herralle käyny pahemmin. Toine mieleenjäävä asiakas oli joku perus inttiurpo, jolla oli maailman nihkein Devin Townsend tms hevijeejee t-paita päällä ja tilas koko aja jottai Ivan Collinseja. Noh, 10 minnuuttia sen jäläkee ku sannoin että tuolle tohtori sykerölle ei myyä ennää mittää nii kaveri makkaa naama Kantiksen pöytään sulautuneena, kuin symbioosissa. Tuon pöydän kanssa, jossa niin monet huonot ajatukset ovat saaneet syntynsä ja niin monet jälkeenpäin kadutut päätökset on lyöty lukkoon. Teki mieli lakasta sen naama kihiveliin ja nakata ukko roskiin, mutta ku saavuin paikalle nii kaverit oli sen pökkiny pystyy. Eipä sillä nii väliä ku vartin päästä se talutettii ulos. Kaikenkaikkiaan ois taas ollu helepompi opettaa lammas paskomaa käskystä ku saaha muutamalle yksilölle iskostettua jonkilaista itsekuria tai kärsivällisyyttä.

2 kommenttia:

  1. Hmm.. Mielenkiintoinen ilmaisu tuo vesikauhuinen vittu.. En jääkkää tarkemmin enää miettimään millainen se on :P

    VastaaPoista