TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 22. joulukuuta 2012

Kuin Gisset ja Dogit :--D

Voi veljet ja veljenpojat näitä uusia kissan ja koiranruoka mainoksia. Alotettaanko vaikka siitä kissestä? Siinä mainostettaa jotaki vitun Chéf von Urinesteinin leipomia tonnikalakakkusia purkissa, jotka olettaen maksaa jonku 8,5e per 100g paketti. Meikä ei ymmärrä tuota ollenkaa, mistä lähtie joillekki naukuville paskahousuille on pitäny syöttää kalliimpaa ruokaa ku ala-asteelaisille pikku-Vilhoille jokka tarvis monipuolista ruokaa että jaksaa? Niisäki mainoksissa keikistellee aina joku säihkysääri photoshoppihoro joka ei liity mihinkää mitenkää. "Minun kissani ansaitsee parasta." Sinun kissa on PERSEESTÄ, sohovanjalakaa repivä nilikki jota ei kiinnosta sun priimatonnikalat vitun vertaa, kuha o ruokaa ja vettä kupit täynnä nii oot ilimaa sille. Sitte se keikistelevä akka siinä mainoksessa sannoo jotaki "Paikka siinä" sille katille. JOO empä muista ainuttakkaa kertaa millo oisin nähäny jonku kissan tottelevan käskyjä. Kissat o haista-vittu-ei-kiinnosta elläimiä pähkinänkuoressa, ne ei tosiaankaa ala kuuntelemmaan sun itsekkäitä komentoja. Paikka siinä, voi ristus. Sama ku yrittäisit opettaa Simo Silmua juomaa vettä keikalla. Nojoo oli pakko taas Simppaa vähä suolata, anteeksi. Mutta nii, sulla on yhtä paljo kontrollia sun kissaan ku huomisen säähän.

Toine kissemainos mikä ärsyttää, on taas joku himoshoppaajakanttura jolla o 500 paria kenkiä hyllyssä ja se "MIETTII ÄÄNEEN" jottai valintoja, valintoja... ja vieressä se kissa vittu moralisoi jonku arvostele mun illallinen -persreijän äänellä ja sitte toistelee itte sammaa ku kattoo sen ruokapurkkeja. Meikällä ois ehotus, mainostakkaa niitä kissanruokia iliman semmosta kertojaa, jonka nää yhistät heti johonki Suomen televesiotarjonnan vastenmielisimpään sontaan. Toiseksi, ottakkaa ne keikistelevät yökastelijat pois. Suuri osa kissejen omistajista taitaa vielä olla naisia, nii miks ne ostais jotaki vitun tonnikallaa jonku bulimiavinttikoiran mainostamana?

Vaa nyt. Nyt se kaikista vittu kauhein koiranruokakaksikko. Eka se vitu jämäkkä kova jätkä koira jolle hampaiden terveys o tärkiämpää ku oman pentueen hoitaminen. "Et oo tosissas... Rittää kun annat minulle dentastixin kerran päivässä, jotta purukalustoni näyttää hyvältä perhealbumissasi. Millään muulla ei ole minulle väliä, kuin sillä, että hampaani ovat puhtaan arjalaisen valkoiset. Vaimo ja lapset jättivät, mutta onneksi on nämä vitun dentagree pedistixit. Kyllä nyt kelpaa." Ok vähä lapin lissää mutta tuolta siltä koirasta tuntuis. Todellisuudessa se koiraki vaa vittu _ON_, ei sitä tiiä mittää mitä siinä ympärillä häärätää, se vaa syö jotaki keppiä minkä se sai ku se maistuu hyvältä tai vaistot sannoo että et kuole näläkään ku syöt sen. Taustalle sitte joku kertoja taas moralisoimaan ja jeesustelemaan, että oot paska omistaja ja huono ihiminen ku et oo ostanu koiralles hammashygienatarvikkeita. KORJATKAA TOKI JOS OON VÄÄRÄSSÄ, mutta muistaakseni koko koiraheimo on pärjänny tuhansia vuosia aika vitun hyvin iliman jotaki hammastikkuja ja weetabixejä. Tietenki nuo tikut maksaa sitte jotaki aiva naurettavvaa taas, mutta jos et osta, oot paska. Joko maksat ittes kipiäksi tai podet huonoa omaatuntoa, pick your poison. Tai sitte vaa oot välinpitämätön.

Se toinen mainos sen sijaan on ku usiampi koira syö jotaki "Jumbone" nimistä koiran luuhässäkkää, missä o jotaki tahanaa sisällä. Aika bueno sanaleikki, HEHHEH, Jumbone! TAJUSIKKO? JUMBO JA BONE NIINKU LUU. ISO LUU. Kiemurtelin heti vaikiana ku se nimi sanottiin. Oikee hävetti pikkuse niitte mainostajien puolesta. VAA ei se mittää, ku se mainos alakaa näi NOM NMO MNONONM OMNONOMNMO MNO MNONMONOMNOMNOMN ONMONMO NOMNOMNMO..... NOM.... Ja sitte tullee "SBEDIGREE JUNGDOUNE ONONON HYVÄÄ KOIRALLESI." ........vettää sanattomaksi. En ekalla kerralla uskonu mitä näin. Alako sappi kiehumaa ja verisuonet vuotamaan. Selevästi kohdeyleisö on ollu jotku 12vee tytöt, jotka harvemmi koiralleen mittää ylipääsä ostaa. Kaikki, KAIKKI muut ihimiset koko maailmassa on vittu voihkinu ja facepalmannu ku tuo mainos on tullu. ENSINNÄKI, tuo vitun nom nom on jo vanaha juttu, vanaha ku tutankhamonin kuihtunu peenis. Vanaha ku Simo Silmun luppaus selevästä joulusta. Pitäs pikkuse perehtyä tarkemmi nuihi internet meemeihi jos niitte pohojalta lähtee mittää tekemää. Toteutuski oli yhtä toimiva ku räikkösen varikko, oksettavvaa saastetta kyllä. Ei sanat riitä kuvvaamaan, mää loukkaan jo itteänikin ku ees kirjotan koko mainoksesta. Nyt riittää. Ennemmi pureskelen lasia ja huuhtelen suun raksamiesten jalkovälihiellä ku katon tuota paskaa.

1 kommentti:

  1. Jaa-a. Mun kissat tottelee käskyjä kyllä.

    Muuten ei mittään valittamista. Ja vedet silimissä ja vattalihakset kippeinä saapi nauraa.

    VastaaPoista