TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 16. marraskuuta 2012

"Ystävät" aamuhämärän jälkeen. Ja ennen.

No nyt vittu saatana oikiasti. Tännää kyllä leikkas leipurilla kiinni nii pahasti, ettei aikoihin. Ensinnäkin, ei oo mikkää paras idea lähtä kaheksitoista yöllä kattomaa viimesimmän Twilightin ensi-iltaa. Miksikö? No ensinnäki leffa ei välttämättä oo parraimmasta päästä, mutta sehä ei sinänsä ees haittaa. Ne kanssa"ihmiset" haittaa. Ei siis ristus IHA OIKIASTI, mentii yhentoista jäläkee sinne Finnkinon yläkertaan ja sinne ku pääs, nii olo oli meleko epätodellinen. Tiiätte varmasti sen tunteen ku ostatte kahvilassa kahavin ja se maistuuki vähä semmoselle hiilille ja pinttyneelle käymälän posliinitahralle, nii tämä oli vähä sama. Ei tarvi ku kertoa tuo kokemus tuhannella, ja että joisitki kahvilassa sumpin sijaan puhvelin kusta jossa o bonuksen röpöjä seassa ja teille väitettäis kiven kovvaa, että se on oikiasti Juhla Mokkaa. SIIS SAATANA, näki sen possen mikä siellä oli oottamassa nii kyllä vähä alako närästää ja verisuonet supistummaan. Silmänkantamattomiin aiva RAIVOSTUTTAVIA pissa-Liisoja iskän ostamat iPhonet ja iPadit käessä kikattaa ja ölisee. Vittu converseja __silmänkantamattomiin__. Jotku saatanan 800 euron järjestelmäkamerat kaulassa ottaa kuvia toisista ja poseeraa niinku sorsaparvi joka löys vanahan limpun joesta lillumasta.  Niin paljon kehareita. Yksi Juusto-Jonna vinku siinä metrin päässä "VÄHÄ MÄÄ KILJUIN KU, VÄHÄ MÄÄ KILJUIN KU" aina keskeytettii ja vittu viiesti sano saman paskan jutun. Teki mieli huutaa että MITÄ NÄÄ TEIT KU JÄI EPÄSELEVÄKSI. Vähä aikaa sitä kuunteli ja oikee surullisena painu Vilholla pää rintaa vasten, ja jostaki kaukaa kuulu Gandalffin ääni. "Run, you fools...!" Meininki oli sama ku ala-asteella yökoulussa, tosin siellä oltii sentää ilimaseksi ja sai luvan kans rääkyä. Kokkeilen mielummin näykkiä kuollutta ihoa mummojen kainaloista Raatin uimahallissa ku ellää nuitte tuulessa riekkuvien jätesäkkien kans.

Yllättäin sitte vielä ES-tölökit käessä näillä vitun BAD HAIR DAY -pipo päisillä ihimiskunnan ulukohuusseilla, aiva siis.... Miksi pittää syntyä tähän maailmaan jos ei aio muutaku tuhulata happea ja olla vaivaksi kanssaeläjille? Jos meikän penikka ois nuin perseestä, lähettäisin sotilaskouluun ja kertoisin siellä kersantti Hartmanille, että antaa sukkasaippuaa ainaku kuuluu nurinaa. Oli oikia nautinto käyä subissaki syömässä leivät enne leffaa, ku joku 8 pissiksen lokkiparvi siinä raakkuu ja paskoo lattialle. "Sit Make tajus, et mä en oo mikää tavallinen pissis, vaa mä vaadin kyl jotai erikoishuomiota! Siis niinku omaa kivaa, tosi randomii! :DDD Make-Gorianderi Vehnähillo pyys mua panee sen fatsii LOL! Sit Roper Pattisolla on MEGAMOLO!" JOO PAINUUKAA OIKIASTI VITTUU JA ANTAKAA MUN ___SYYÄ___.

Sitte tämä saatanan hölötys ja tyhyjänpäiväne römpsänrapsutus jatkuu vielä sielä teatterissa. Oikee semmone seesteinen ja rauhallinen kohtaus menossa, puhutaan jostaki kuolleista ysteistä Valhallassa (ok ei iha nii eeppistä) nii eiköhä vierestä kuulu jottai TIRSK TIRSK HOLO HOLO, TÄÄLLÄ RAIKUU PASKAKOLO. Oikee tyrmistyneenä joutuu kattomaa siihe, että mikkä vitun metsänhenget teijät on kasvattanu. Ihimiset maksaa RAHAA JOTTA PÄÄSISI PAARDEIHIN JA ELOKUVVIIN, JOTEN OLLAAN NAAMA KIINNI. Leffa oli perus Twilight, mitäpä siitä voi sanua. Pari hyvvää kohtaa mutta suottapa tuota uuellee kattoo. Ärsyttää enempi vaimon puolesta ku se ois oikiasti halunnu kattua sen leffan, mutta mamman pikku conversetoosat pilas senki. Ens kerralla tungen ne popparit nii syvälle nennään, että seuraavan kerran ku niille nuppuroille nousee kuume nii alakaa jyvät kypsymää aivoissa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Oon nauranut kyynelet silmistä, lihakset veteliks ja kuset ja paskat housuun! Teillä on sana hallussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain! Sydämmestä tullee nii ei voi mittää :D

      Poista