TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

maanantai 19. marraskuuta 2012

Fellowship of the Bloggers

Tuli taas vietettyä tunti elämästä aiva väärässä paikassa, nimittäim demi.fi blogiosiolla. Sinne ei pitäs kenenkään terveen sielun koskaan joutua enne viimestä tuomiota, mutta toisaalta, niinku kaikki kielletty, seki on vaa nii helevetin kivvaa. Oikee saatanallinen houkutus tullee sellailla ja klikkailla toinen toistaan nihkiämpiä ja paskempia blogeja. Sitteku niitä o semmoset kymmenkunta sieltä selannu läpi, nii tajuaa kuinka samanlaisia ne on. Joka _IKISESSÄ_ blogissa mitä demin ehtymättömän pimeän aineen ylitsevuotavasta varastosta luin, oli joku vitun töröhuuli yhen-pissiksen-joutsenlampi posettamassa naama yhtä kierossa ku villisian peenis. Sen jäläkeen silimään pistää otsikot, jotka on oikiasti välillä nii helmiä, että vähä kourasee mahanpohjasta. Kuten esim. Live Your Dreams, Don't give up on Hope, Jonnan joulutorttu, Everything is possible if you love life, Martta's day / life / world / sperm / ES / dreams / love yms. Itekki olin kuitenki nii kekseliäs että kirjotin slurren teehetken tasan ekana mikä mieleen tuli enkä lähteny vaihtamaa sitä mihinkää "Slurre's extraordinary Life Of Secrets and Dreams about Love and Happiness, lived Day by Day, Hoping that Someone Is Out There, Living the Dreams Carpe Diem, Only Me and You." "Tää blogi kertoo yhestä likasta, joka on selvinny kovienkin aikojen läpi..." JOO VAU vittu olit päiväkodin katolla paskat housussa, Sour Apple pullo käsilaukussa, suu täynnä makaroonilatikon sulaneita jämiä ja sait viikon arestia ja jäit iliman viikkorahhaa. VOI ETTÄ OOT KYLLÄ REIPAS LIKKA. "Mun fatsi jätti mutsin ku olin 8v..." Joo eiköhä se isäpappa nähäny parhaaksi luovuttaa ja lähtä kalastelemaa isommille merille, mies tiesi mihi se kasvatus ois kuitenki väistämättä johtanu.

Sitteku oot päässy yli siitä äärettömän kekseliäästä otsikosta nii vastaan tullee postaus ennemmin tai myöhemmin sen uuesta kamerasta. Aina joku vitun Nikon 556EB 12mm Y2K HV LibidoCam, joka maksaa joku 800e ku käy kattomassa jonku verkkokaupan sivvuilta. Kukahan niille pikku Liru-Liisoille ostaa tommoset, hmmm? Sielä iskäriepu kaivaa kuvetta ku kitisevällä paskahousulle o pakko saaha joku kamera jota se ei ees ossaa käyttää. 60 tunnin työviikkoa raksalla tekkee, että lapsi voi tunkia ne rahat nii syvälle lehemän perseeseen, että pittää soittaa kiinteistöhuollolle.
 Nuo kamerat o kyllä nykypissiksillä joku uus "munamittari", sama ku pojilla o aina ollu esim. tietokonneet. Mitä enemmä siinä o nappeja ja ominaisuuksia mitä et ossaa käyttää, sen parempi se on ja sitä enemmän muut hengenheimolaiset arvostaa. Sitteku se helevetin kamera pittää näkyä _joka_ kuvassa mitä ne ottaa. Se o niinku Kaunassa näkkyy se haamu joka kuvassa taustalla, nyt vaa Nikon. Samallai ku kattoo niitä kuvia nii kulumat mennee kurttuu ja miettii että mikä vittu tuossa kuvassa taas on. Omasta äitistä ottanu kuvia ja laittanu jotaki paskoja filttereitä ja kirjottanu tekstin alle "mutsi ei kyl tajuu mitää." Ennemmi söisin rusinoita jakinpaskasta syömäpuikoilla ku asettaisin mammani moiseen häpeään.

Sitte ne meikkikuvat. Kyllä meikästä niinku riittää, että laittaa 15 kuvvaa meikeistä koko ihimisen olemassaolon aikana. Vähä voi rajottaa jos viikon aikana 200 kuvvaa BB voiteesta, kynsilakoista ja vittu mistälie. "Mitäköhän Marjatalle kuuluu? Käynpäs vilkaisemassa hänen blogiaan." *VITTU VITUSTI VALOKUVIA VAA MEIKKEJÄ MEIKKEJÄ VOITETITA RASVAA TUHAT KUVVAA KONE PÄTKII MITÄ VITTUUAAAA* Sitte sivun alareunassa "Tänään oli kyllä kivaa, syötiin Meskun kans purjojäätelöä ja pissattii suihkulähteesee XD ei mul muuta, moido!" Meikä keksi, jos pittää ottaa niitä kuvia nui palijo, nii äläkää laittako sinne blogii, vaa siirtäkää mielummi suoraa kamerasta sinne työpöydällä sijaitsevaan roskakoriin. Ja tästä pitäs linkki laittaa instagram postaukseen, meikä meinas hukkua niitte filtterien valtamerreen, oikee hengitystä sai piättää ja rintauintia vettää ku selas niitä kuvia. Miksei kaikki oo yhtä hyviä ku meikä? KATTOKAA TÄTÄ BLOGIA JA OTTAKAA MALLIA. Tämä blogi o yhtä kiiltävä esimerkki onnistumisesta ku Harri Ollin ja Iltalehen yhteistyö.


4 kommenttia:

  1. Ote Demin blogista (en mee sinne enää ikinä):

    "Eiii hemmetti, huomenna ois kouluun mentävä, tän viikonloupn jälkeen ei hirrveesti nappais.. you know whyyyy ..... hee hee. no ei mua kyl naurata yhtään. ainakaan huomenna aamulla jod nyt päätänki yhtäkkii että päätän mennä sinne helvettiin nolaamaan itteni, tai siis nnoo kohtaamaan nolouteni mitä nyt taas tuli hirvees gänäs tehtyy vkl:D tää nyt ei oomitää verrattuna tyylii niiku edellisee vkl.. :D ommg ffuuck thiis shiitt"

    Ei mulla muuta. Nuilta pitäs ottaa viikkorahat ja kaikki yli 50e maksavat puhelimet & tietokoneet pois.

    VastaaPoista
  2. http://elliainailona.blogspot.co.uk/2012/08/hipsteri.html :((((

    VastaaPoista