TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Main Course: Ceramicore

JOOO eli Ceramicore paistinpannu on nyt kyseessä. Katottii eile Stiben kans ostosTV:tä vähä aikaa töitte jäläkee ja tämä hyppäs sieltä essiin. En rehellisesti tiiä ees mistä alottais, oon nii järkyttyny. Noh, kerrotaanpa iha ekana ite tuotteesta. Eli se on siis keraaminen paistinpannu, joka ei kuulemma hajua eikä naarmutu ja kestää yli 400 asteen lämpotilan. Siinä on pohojassa jokku ihime tsägädägänappulat mitkä varastoi sitä lämpyä siihe pannuun nii että se paistaa ja kypsentää vielä levyltä ottamisen jäläkeenki. Ja on joku "Extra Cool" kahava joka ei ikinä kuumene. Sitte oli vielä se paistinpannun kansi, jossa o kosteudensäädin, eli se reikä kannessa. Nyt on kuule vimosen pääle aiva mahoton setti ja kultainen koraani, jos tätä et osta nii o miehessä vika! Ja makso vaa jottai kolomisen kymppiä! JA KAUPAN PÄÄLLE JOKU RAASTIN! WHAT THE DOG!?

Tässäki mainoksessa oli sitte taas ne esittelijät, joista toine oli muka joku kokki ja toine oli perus virnuileva lehemä joka ei tajunnu mistää mittää. Voi veli ja tuvuhuvuluvu, mistä alottas. Joo elikkä, keraaminen paistinpannu, äijä meuhkaa että NYT EI TARTU RUOKA KIINNI EIKÄ IMEYDY PANNUUN, SE VAIN LIUKUU POIS SIITÄ. Joo. Kaikki jotka o kuullu sanan teflon ei hypi sohovan eesä tasajalakaa riemusta. Sitte, se ei narmuunnu. Äijä näyttää haarukalla hinkkaamalla ettei tuu naarmuja. Ok, iha kiva jos tykkää paistaa munia haarukka panussa kiinni. Vaa sitte se helevetti rappaa TÄYSIÄ jotaki teflonpannua paskaksi metallihaarukalla ja sannoo "Metallisista pannuista voit saada tauteja!" ANTEEKSI, MUTTA MITÄ VITTUA NÄÄ TEET. Mamma opetti mulle ku olin 3v että ei saa käyttää mittää metallista paistinpannua vasten ettei naarmutu ja mee pinta pilalle. Kuka vittu oikiasti raapis metallilla jotaki teflonpannua? EI KUKKAAN.

JA SITTE se äijä selittää kuinka kestävä se paistinpannu on ja demonstroi sen kestävyyttä, wait for it, hakkaamalla sitä  VASARALLA :D MIKÄ SULLA ON HÄTÄNÄ JOS NÄÄ HAKKAAT SUN PAISTINPANNUA VASARALLA? MITÄ NÄÄ TEET? Siinä oikee näyttää taas harmaassa kuvassa ku tavallinen paistinpannu mennee rikki ku moukaroit sitä vasaralla. JOO MENNEEHÄ SE ÄLYPUHELINKI PASKAKSI KU VEJÄT RÄLLÄKÄLLÄ HALAKI, MITÄ JÄRKIÄ TUOSA ON? Meikä ei oikeesti pääse ikinä yli siitä kuvasta ku _paistinpannua_ hakataa aiva vittu TÄYSIÄ vasaralla. Missä elämän tilanteessa kukkaan IKINÄ hakkais vasaralla paistinpannua, please do tell me. Huhhuh saatana, aiva pimiä se kokki. Nii ja toine millä se kuvas sitä kestävyyttä oli semmone pikkune puhalluslamppu, "voit jopa käyttää pannuun puhalluslamppua!" ja taas kuva ku paska tavallinen pannu vaurioituu ku tykität puhalluslampulla keskelle. Meikä aina Stockmannilla ostoksilla käydessä mietin, että vittuku pitäs kunnon paistinpannu löytää, vaa eipä taija mikkää nuista kestää vasaralla hakkaamista ja puhalluslampulla kuumentamista. Toivottavasti joku vielä keksii semmosen pannun, oisin niin onnellinen. RUKOUKSIINI VASTATTIIN.

Sitte se äijä tekkee sillä vitun kattilalla mikälie jotaki ruokaa ja oikee vouhottaa, että tällä pannulla teet helposti ja nopeasti ravintolatasoista ruokaa. OK, tekkee varmasti jos on ravintolatason kokki joka ossaa tehä nopiaa, mutta siinä vaiheesa tuskin on pannulla _mittään_ väliä. On sitte tefloninen, keraaminen tai vaikka tamminen pannu. Sitte se tekkee oikee ässänä sen possupihville kastikkeen ja kertoo kuinka nopiaa se tuolla tuotteella on. Äijä kaataa pannulle pari karpaloa ja valamista jotaki marmelaadihilloa. Siinä ne sihisee ja äijä rääkyy TÄYDELLINEN MARMELADIKASTIKE VALMISTA HETKESSÄ. Ittiä aina hajottaa ku on paska teflonpannu jolla ei voi paistella karpaloista ja marmelaateista soosia, voi että vituttaa. Onneks tuolla pannulla voi! Ei ristus ja raparperirucolat päälle. Sitte taas näytetää harmaita kuvia ku kaikki lihat vaa kärventyy pannulle ja ruuat tarttuu kiinni. Kai ne tarttuu ku jätetty tunniksi hella kutosella käryämmään. Ja voi helevetti, selostaja siinä kertoo että "Enää ei tarvitse käyttää rasvaa pannulla. Epäterveellistä." Oikee tuomitsevalla äänensävyllä :D Vittu minähän laitan vaikka hylykeenrasvaa sinne pannulle jos haluan, painu helevettiin. Vielä sen verran tuosta "Extra Cool" kahavasta, että siinä vaiheesa ku et voi ottaa pannunkahavasta kiinni ku pallaa käsi nii oot joko idiootti tai omistat paskan kattilan. Ei ole mikkää ominaisuus että voi tehä ruokaa iliman palovammoja.

JA KAIKEN KRUUNAS kirsikkana ulukohuussin pohojalla, että tuolla pannulla säästää sähkölaskussa, koska se kokkaa sitä ruokaa vielä ku nää otat sen pois hellalta. AIKA OIVALLISTA. Kyllä ne soosit meikänki kattilassa vielä sihisee ku nostan sen levyltä pois, ei oo MITTÄÄN uutta siinä. Jos 40 vuotta kokkaat sillä joka päivä ja viimeset minnuutit paistat iliman levyä nii sähkölasku pienenee nii palijo, että pääset säästetyillä rahhoilla Suomen Tivoliin ostamaa makkaraperunat. Se kokkikusipää vielä pyyhkii sen pannun sellasella froteepyyhkeellä ja kertoo kuinka heleppua se on putsata. Meikä ehkä ennemmi kuitenki käyttäis juoksevan veen alla ku jollaki samalla ryönäsellä rätillä pyyhin kaikki paskat siihe uuellee. Kylykeehä saa vielä VEITSISETIN! En tiiä mitä nää teet niillä veittillä, varmaa alat käyttää ittees ku tajuat mitä on tullu tehtyä. Aivan käsittämättömän idioottimainen mainos, meikä kiroaa kaikki ikuiseen kassajonoon mummojen kans jotka on tuon tuotteen ostanu ton mainoksen perusteella.

4 kommenttia:

  1. voi että oot paras! :D oon ihan koukuttunu ja tänki paistinpannujutun oon lukenu varmaan 5 kertaa ja naurattaa vieläkin! :D hahah oot ässä

    VastaaPoista
  2. Kiidons! :> hyvä että naurustaa!

    VastaaPoista
  3. Ohhoh. Kaveri tätä tekstiä suositteli, kun meille just nuo mainiot keraamiset pannut rantautui. Vedet silmissä olen nauranut. Kiitos.

    VastaaPoista