TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Alkupalat: Comfortisse BRA

Nonii, kaikkiha tämänki o nähäny ostos-TV:ssä tai vastaavassa. Jokku maailman siisteimmät rintsikat jotka on aina oikiaa kokoa ja aina täydelliset päällä, puhumattakaa siitä miten muodikkaat ja ubeet ne on. Itehä en rintsikoista hirviästi tiiä ku en omista, mutta sen verran kyllä tajuan, että ne valitukset tavallisista rintaliiveistä on todella kehareita. "Enää minun ei tarvitse miettiä kuppikokoani! Enää ei tarvitse nostella liivejä!" VOI VOI KU ON ELÄMÄ OLLU VAIKIAA tähän päivään asti kaikilla maailman naisilla. Muurin takana miehet tappelee villejä ja White Walkereita vastaan ja täällä märistää ku ei osata ostaa oikian kokosia rintaliivejä. Mukavat ja muodikkaat kuulemma. Meikästä ne oli aika helevetin törkiät ku paisto jostaki kauluspaidan tms alta. Joku seeprakuvioinen jakku päällä ja alla COMFORDIS näkkyy puuterinvärisenä ryönänä. Quite stylish, sir.

On ne varmaa keksintönä sitte iha kätevät, mutta ristus mitä vouhotusta taasen. Eniten hajosin ku tuli EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI kolome kertaa putkee. Koko aja ootti että paljonko nuille tullee hintaa nii sai 10 minuuttia istua ja oottaa, että hinta tullee ruutuun. "Nyt mustana kaupan päälle! EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI! Nyt valkoisena kaupan päälle! EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI! Nyt kuolleita jyrsijöitä 10 litran ämpäri! EIKÄ SIINÄ DKLJSDFASD!" Mitäköhä muuta roskaa ne tunki mukkaa, tyylii jotaki helevetin sukkapuikkoja. Jos haluaa ne rintaliivit ostaa nii pakkoko se o koko Taiwanin lapset pistää töihi kaiken sen krääsän takia. En tiiä, mutta todella ärsyttävä mainos, varmaa sen yhen lauseen toistamisen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti