TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Lesbo, polliisi ja kiinalainen joutu autiolle saarelle...

Nonii, nyt pittääki iha kerrata eilisen työillan tapahtumat, ku niitä kerta oli enemmä ku tarpeeksi. Alotettaampa iha alusta.

Elikkä ite työiltana ei tapahtunu itse ravintolassa mittää ihimeellistä, paitsi että sain n. 30e tippiä, mikä o yhtä harvinaista ku saaha kenossa 9 tai enemmä oikein. Vaa heti ku ravintolasta poistu nii alako tapahtummaa. Siinä pyörätiellä kuulu sitte hirviää huutoa, tuttu asiakas rekkalesboemäntä raivos ja heilu sielä naama punasena. Vasta vähän ajan päästä tajus, että se pieksääki jotaki toista muoria ku se lässäytti sitä nii että Kuusamossa asti herättii. Jollaki maapallon kokosella avarilla löi naamaan. Sitte vasta näky se toinen emäntä sieltä pyörien keskeltä, kökötti kumarassa käsi naamalla. Oulun Bätmäninä otin sitte yhteyden polliiseihin, että tulisivat kattomaa vähä tilannetta.

Mulleha sitte kohta soitti polliisista joku setä puhelimmeen tuntemattomasta numerosta, niinku ne vissii aina tekkee. Meikähä jotenki ei tajunnu vittu mittään ja vastasin siihen puhelimmee vaa että "Ville! :E" Sitte se konstaapeli siinä kyseli kaikkia iha randomia, sano että "meillähä o sama nimi hehheh!" ja muuta läppää, nii aattelin että joku juoppo mulle soittelee, että saanu väärän numeron :D Poliisisetä sitte kysy multa että missä olen, nii vastasin oikee keharilla äänellä, että "TÄSÄ RAVINTOLAN EESÄ, MISÄ MIES ITE?" Setä vastas "tässä autossa vähän matkan päässä, nää oot vissii tuo jolla on tuo puhelin käessä?" Kattoin että joo tuosaha o toinen partio 30 metrin pääsä ja meikä käyttäytyy niinku kehari puhelimessa. Vaa eipä siinä, saatii siitä ongelma sitte ratkottua ja lähettii jatkamaan matkaa. Vähä hävetti kuitenki. Aika helevetisti.

Siitä sitteku maailman olin pelastanu nii lähettii Tintin kans hakkee kinkkiä yöpalaksi nii koettiinki suurin mahollinen järkytys. Olivat laittaneet jo pulijun kiinni. Oikee surullisina katottii sisälle ku oli valot sammutettu. Just oltii polkasemassa etteenpäi nii tulleeki se kinesen muori siihe ovelle, hymmyilee ja morottaa, ja kyssyy "you want food? we can cook for you!" Katottii vähä että ei helevetti, kehtaisko, vaa pakkoha se sitte oli ku tarjoutu. Tyypit oli aiva kaikki lyöny siellä kiinni, oli lattiat lakastu ja kissan ja koiran lihat laitettu pakkaseen, vaa avasivat sitte koko paikan uuestaa ja teki meille ruokaa. Sitteku ruuat saatii ja lähetti pyörille nii omistajat tuli perästä, laitto uuelleen paikat kiinni. Siinä naureskeltii ja toivotettii hyvät yöt. Kyllä sielä vissii o tarpeeksi tässä vuosien saatossa käyny ku avvaavat suletun ravintolanki meille.

VAA SEMMOSTA! Oli nii kiva ilta ettei jaksa ees valittaa mistää :> Ehkä seuraavassa postauksessa sitte...

2 kommenttia: