TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Instagram.....

Tästä o pitäny kirjottaa jo pitemmä aikaa, mutta aina jotenki jääny ku ei oo jaksanu vaivautua. Mutta nyt oikiasti o alakanu ärsyttää nää mamman pikku kamerataiteilijat nii palijo että saatana, täältä pessee ja linkuaa.

Ensinnäki, niitä kuvia voi sillä kameralla ottaa sillai iha pystyssäki. Meikästä ainaki mukavampi kattua kuvia joita varte ei tarvi taittaa niskoja mahollisimman epämukavaan asentoon. Ei oo coolia eikä hipsteriä pittää sitä kameraa josaki haarojen välissä väärinpäi ja napata se kuva kärrynpyörän aikana, tullee vaa paskan näköstä vaikka kuinka pistät filttereitä ja nostelet etusormella kakkuloita nenänvartta ylös. Kamalinta roskaa niistä on kyllä se kaikkien liikaa suosima filtteri, joka antaa sen "vanhan kuvan vivahteen". PASKAA SE ON, näyttää nii vitu ankialta ku mahollista. Ite siinä kuvassa joku jenkkifutispallo kainalossa, typerä pose päällä ja paksusankaset kakkulat tungettuna pään sissään, kamera vinossa ja nappaskengät kiiluu auringossa. EI OLE HIENO KUVA, EI OLE MITTÄÄ SIISTIÄ TAI OMAPERÄSTÄ VITTU. Lopettakkaa ne nihkiät muokkaukset. Käyttäkää ees photoshoppia ja tehkää ite alusta asti nii saatte vähä uskottavuutta. Vois itekki laittaa vanahat verkkarit päähä, aurinkolasit siihe päälle ja instagrammilla pistää parit filtterit nii kaikki mamman pikku hipsterit osottaa suosiotaan.

Tai tässäki iteasiassa päästään siihen, että ei meikä vihhaa tuota ite ohojelmaa niinkää, vaa niitä ihimisraunioita jotka sitä käyttää mielissää ja kuvittellee, että niitte kuvat on nyt vitu siistejä ja aikaansa edellä. Tää o vähä sama ku penikkana laitettii erkkaria jäkismailoihin tiettyihi kohtii ja tietyn verran, että näytti PROlta, vaikka oikiasti näytti vammaselta penikalta joka kuvittellee itestää liikoja. 10 vuojen päästä ne jokka muokkas instagrammilla mittää häpiää ittesä hautaan asti. Tai pikemminki ne jotka aatteli että ne muokkaukset oli _siistejä_. Jos ette ossaa ajatella omilla aivoilla niitte kuvienne kans, nii äläkää iha oikiasti käyttäkö koko ohojelmaa. Lukekaa tämä ja pistäkää kaulahuivit ja nappaskengät kaappii ja jättäkää ne muokkaamiset muille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti