TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Vastakohtien viikonloppu

Olipa kyllä mielenkiintonen viikonloppu töissä. Molemmat illat sain viettää ravintolan terassivastaavana, aka Terdekeisarina. Jaetaan tarina siis kahteen osaan, perjantaihin ja lauantaihin, ku yhessä niistä ei voi puhua.

Joo elikkä perjantaina ei alakuillasta ollu mittää ihimeellistä, samallai sielä kökötti ku ennenki, vaa ku kello löi yks, nii jonku sortin saatana siellä ihimiset villitsi. Oikeestaan sen seuraavan viien minuutin sissään tiivisty koko ilta. Joku sööri oli särkeny lasin sinne terassille, ilmeisesti ihan vahingossa, nii eiköhä joku harpy ala rääkymää sille perseestä asti. Minnuutin kuuluu sellasta kurkkukipusen antiloopin soidinhuutoa kunnes se emäntä pamahtaa tiskille ja vaatii rikkaa ja kihiveliä. No, annan sille ne välineet ja emäntä stormaa sinne ihimismassaan. Mennee ehkä puoli minnuutia ku se tullee sen täyen lasinsirulastin kans tiskille, ja rettuuttaa jotaki äijjää mukana. "Siinä on nuo lasinsirut! Ja tässä on tämä kusipää joka särki sen lasin!" Nykäsee sen ukon siihe tiskille. Miesparka aiva päissää voivottellee ja pyytelee anteeksi, sanon että näitä sattuu tuon tuostaki ettei oo nii väliksi. Sitteku se äijä lähtee, nii tämä vetyperoksidiblondi / Fiorella farkut / lävistyksiä naama täynnä / vuosimallia oiskoha 70 pätkä örisee, että "en minä ees tuntenu tuota jätkää, vituttaa vaa ku tyypit särkee laseja! Vittu mua ärsyttää semmoset!" Totesin vaan että OK. Hetiku se muori lähti tiskiltä, nii viien metrin pääsä joku rouva huuto-oksentaa pöyän jalakaa vasten. Epätoivon hikikarpalo ilimestyy otsalle ku käyn sanomassa pokelle, että rouva varmaa vois lähtiä sohovalle pötköttää. Siinä sitte siivotaa sen jälet ja kirotaan jumalat. Hetiku tiskille pääsen takas nii hirviä ölinä ja meteli siinä, ollaan ootettu ainaki 10 minnuuttia! JAA JÄNNÄ JUTTU KU OLIN KAKS MINNUUTIA POIS! Se samainen lasinsärkijä mise oli tunkenu jonku lihaniskan äijän etteen ja se ei oikee arvostanu elettä. "ENSIN NÄÄ SÄRET LASIT JA NYT VIELÄ ETTUILET? EI JUMALAUTA!" Setä äkkiä paikkas tilanteen ja tarjoutu ostamaa tälle lihalle juotavaa. Sitte samalla ku yritän siinä tarjoilla nii joku jätkä puhhuu meikälle Diablo 3:sta suu vaahossa _KOKO AJAN_. Aiva siis nonstoppina vaa jorisee ku grindaa glodia ja expaa trlölölö. Ei oikee siinä joutanu keskittymmää sen juttuihi vaikka alan miehiä oon itekki.

Ainii, sitte perjantaina loppuillasta joku emäntä tuli tiskille ja kysy, että "Mitä sinunkaltaisesi runoilijan näköinen mies tekee laskemassa olutta?" Vastasin että se on vaa tää takki, ei mua taide kiinnosta oikiasti. "Aha" sano rouva ja lähti oikee loukkaantuneena pois. :D Mutta jos kerta meikää runoilijaksi luullaan nii voisin kokeilla taitojani. Here goes:

Oodi viinalle ja kauhuille

Kun kello kymmenen lyö, aukeaa ovet, sielunne syö
Kuin laivat kohti majakkaa, elottomat kuoret valuvat viinaa nauttimaan
Tiskillä haisee kusi ja kuolema, tehtävänä on kuolla nuorena
Välillä vituttaa, mutta viinalla mennee muisti, kännisä rapataan naapurin kuisti.

Tilattuasi viinaa saat hevosen voimat, aamulla niistä kalleimmin maksat
Vain sieluusi pysyvä arpi jää, kun millään ei täyty ison miehen pää.
Nuorena kohti hautaa kuljet, ilman katumusta silmäsi suljet
Maassa makaat, kasvaa kukat, juoppoina muistetaan Jannet ja Jukat
 
Huhhh, loppuilta koostuki sitte näistä lasiseiniin törmäilijöistä ja onnelaurpo-suhareista. "Anna Corona." ei oo. "Anna sitte Sol." ei oo. "Vittu että paska paikka, saako täältä mittää?" ei. "Jaa." Ja sitte vaa 10 sekunnin tuijotus. Setä lähti tillaamaan muualta. Ei oikee jaksanu nipistellä poskia ja silittää päätä ku näki heti että mies tuli vaa vittuilun merkeissä tiskille. MUTTA ei perjantaista enempää, oliha sitä siinäki tiivistettynä.

LAUANTAI SEN SIJAAN, voi pojat! _KUKKAAN_ ei ollu perseestä tai nihkiä, kaikki oli ok tai todella rentoja, sai hyvvää palautetta puitteista, palvelusta ja viinoista, sekä vakioasiakkailta tipin tynkää. Kertakaikkiaan mainio ilta olla töissä, mikkää ei oikeestaa ärsyttäny. Oli kyllä viimesen päälle kivvaa. Tuli pari kaveriaki hengailee ja raatailee nii ei käyny aika pitkäksi. Kiitos tästä siis, ja ensi kertaan! :---)

2 kommenttia: