TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 15. maaliskuuta 2012

Uus Actimel mainos

"Jokaisen äidin on pidettävä huolta perheestään..." Ja kuvassa näytetää joku ihkuihkusupersöpöjääkarhunalle!! Ärsyttää maailman ENITEN kaikki mainokset, jossa rattastettaan jollaki söpöllä / siistillä / suositulla jutulla ku ei oo ite jaksanu keksiä mittää. Sama pistää vaa joku 20 sekunnin maailman söpöin kissavideo pyörimää ja pistää tuotteen nimi kuvan yläreunaan. Tuo on rehellistä laiskuutta mainosmiesten osalta ja ku kaiken kukkuraksi jotku taulapäät ostaa nuita jukurtteja ku ne aattelee että jääkarhut siitä jotenki hyötyy, tai omat lapset. KUKKAAN MUU ei hyödy paitsi se mainoskonserni. Jos jääkarhut tietäis että niitä käytetää nuin paskaan mainokseen nii kyllähän niitä ärsyttäis. Sitte siihe o vielä tungettu joku mahollisimman söpö kikkarapää penikka muikistelemaan, ja joku emäntä joka näyttää KAIKELTA MUULTA paitsi kotiäidiltä. Oksettavan muka-täydellinen-perhe-mainos. Painukaa helevettii paskojen jukurttienne kans, ennemmi syön havunneulasia ja juon steariinia.

2 kommenttia:

 1. Olisit voinut kirjoittaa tohon sen hauskan faktan, että jääkarhu äitit EIVÄT pidä huoltaan poikasistaan. Jos yksi poikasista tippuu jäihin, ei emolla ole pienintäkään intressiä mennä sitä pelastamaan.

  Minusta tuon höpöhöpö-jougurtin mainokset pitäisi kieltää lailla, koska ne ovat harhaanjohtavia. Näin on tällähetkellä tehty Isossa-Britanniassa. Kielletty täysin, koska mitään konkreettisia todisteita toimivuudesta ei ole ja mainos johtaa kuluttajaa harhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. veit jalat suustani, vaikka VÄHÄ myöhässä vastaanki. Vituttaa vieläki :D

   Poista