TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Naistenlehti!

Lukkiin tännää pikku rapuloissaan Tintin lehtiä taasen, ja voi Minni Hiiri sentään millasta roskaa sielä on. Ekat 40 sivua on mainoksia, sitte jonkun paskan julkkiksen haastattelu miten se on itsenäinen ja vahva nainen, joka on päihittänyt yhdessä rakkaan perheen ja miehen kanssa kynsisienen, uskomaton selviytymistarina rakkaudesta, kohtalosta ja kusenkatkusista kissanhiekkalaareista. Skippasin sen suosiolla kokonaa pois, ja eiköhä sieltä tuu sitte kohta melekee samanlaine, tosin vaa jostaki tuntemattomasta douchebagista kertova jorina. "Olen Minna, löysin ihanan kanadalaisen mieheni ja muutin Lontooseen. Kahdeksan vuoden päästä muutin maaseudulle!" .............KETÄ KIINNOSTA, EI KETTÄÄN. Tietääköhä sekkää eukko, että joku 23-vuotias rapulainen miehenrenttu Oulussa lukkee tuskanhiki otallaan sen kantturan kälätyksiä? Meikä monesti miettii aina näitä, että ois mahtava tavata se ihiminen josta se juttu kertoo, ja sanua että "TERVE luin sun juttuas ku ei ollu mittää muuta tekemistä, oli hirviä rapula ja meikästä se juttu oli vieläpä perseestä." Nähä se toisen reaktio, sitte ei ennää tarvis nähä sitä ihimistä ikinä.

Ja sitte vielä toinen kyssäri. Miksi tuollasia kirjotuksia tehhään ylipäätään? Siis ku ei sillä ihimisellä oo itelle mittää väliä vaikka se tukehtuis kahavitauolla viineriin tai hukkuis viskitynnyriin, ja silti tyypit lukkee ja ajattellee AAH KIINTOISA TARINA. Vaa kyllähä jotku tuntemattomat näitä munki lässytyksiä lukkee, enkä tiiä miks. Vois lopettaa lukemisen kokonaan, istua vaa pimiässä hymy naamalla ja kuunnella Scatman Johnia C-kasetilta.

VAAN KYLLÄPÄ EKSYIN AIHEESTA :>>> pointti oli kuitenki se, että naistenlehet on täynnä roskaa, "miestenlehet" kans. Tieteen kuvalehti o ainut lehti mitä jaksaa lukia Aku Ankan lisäksi. Onneksi on internet ja hauskat kissavideot.

http://www.youtube.com/watch?v=dtzZjauGO7s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti