TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Chakirkanaire

Joo kuten kaikki tietää, Chamillionaire o pistäny biisiinsä pätkän Kirkan legendaarisesta rallista Hetki lyö. Siinäpä sitte arvailet mikä o lopputulos. Mestariteos? Ei ole. Ei siinä sovi niinku mikkää mihinkää. seki kohta misä se Kirka hoilaa on tuhottu kyllä aika mainiosti. "Aikaa seuraavaa en tiedä, milloin KOHDATAAN! KELLON--" tsägädä tsägädä um tsäh um tsäh. Vois itekki tehä jonku iskelmärallin ja laittaa siihe välliin jotaki Chamillionairea 5 sekunttia ja sitte vaa katkasta, kuulostaa varmaa menevältä. Miksi ei voi jättää nuita biisejä rauhaan, sama ku koittaisit saaha hevosta ja kotkaa parittelemaan, ei siitä vaa tuu mittään. Tuntuu niinku tuo jätkä ois kaivanu Kirkan hauastaan, valellu jäänteet rasvalla ja verellä ja jääny oottamaan että haaskalinnut nokkii loputki pois. JÄTTÄKÄÄ MIES RAUHAAN. Ja sitte jos tästä sonnasta ei tykkää nii on juntti, ja jos tykkää nii on cool hipster. OK!

2 kommenttia:

  1. Suomalaiset jampat myy taustoja ihan nimekkäilleki jenkkiartisteille. En toki tiä onko homman nimi se tässä, eikä kiinnosta tarpeeksi ottaakseni selvää.
    Ja mun puolesta saa kyllä raiskata biisiä ku biisiä niin paljon ku lystää, eipä tuota tarvi ite kuunnella.
    Mutta hauskaa tekstiä kirjotat silti.

    VastaaPoista