TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Laululinnut

Eilen taas töissä muisti, että miten jotku ei vaa ossaa millää muotoa mitenkää olla ihimisiksi ku "lauletaan" karaokea. Siinä se idea on niinku laulaa se biisi, taustalla kuuluu vaa musiikki. Ideana ei oo esim. öristä ja huutaa siihe mikkii Jusaa ja Mattia, puhista ja puskuuttaa, laulaa frontside ollieta tai muuta vastaavaa. Tehtävä pitäs olla meleko heleppo, mutta jotenki se vaa jää iha mahottomaksi välillä. Mikkiä syyään niinku jäätelyä ja siihe voivotellaa niinku äitimuorille.

JA TOINE MIKÄ KISMITTÄÄ, on ku joku susipaska laulaja tullee lesottaa ja märisemmään ku ÄÄNENTOISTO oli ihan perseestä. Kyllä se o 95% laulajassa se vika, ei äänentoistossa. Että neiti on hyvä ja opettellee laulamaa ennenku tullee avvautummaan. Jos meikä kuulostais haarukalla kastroidulta kojootilta nii en paljo syyttäis laitteita. PASKAPASKAT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti