TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

What have I done...

Nonii nyt meikä teki sen taas. Menin jostaki tuntemattomasta syystä, sekä sairaasta uteliaisuudesta, kattomaan Hel-Looksin sivuille niitä ihimishuusseja. Se sivu on kyllä meikälle sama ku Teräsmiehelle kryptoniitti, tai lähdevesi alkoholistille. Sielua polttaa ku kattoo ja lukkee.

 Aivan siis... Sanattomaksi vettää millasia vitun wannabe-aktivistinilikkejä ja muita maailmanpelastajia siellä on. "Mun nimi on Xaronine, sain inspiraation tyyliini vääryydestä luonnossa kasvavia napakettuja vastaan. Epäeettisen pakkasherran kylmät pohjoistuulet tekevät vääryyttä niiden hennoille viiksikarvoille. Siksipä pukeudunkin saippuasta ja teurasjätteestä tehtyyn leninkiin, jonka helmassa roikkuvat isäni runkkupaperit." ET OLE VITTU TIEDOSTAVA NUORI VAAN IDIOOTTI JOKA YRITTÄÄ VOUHOTTAA ASIOILLA JOISTA ON LUKENU SERKUN VELJENPOJAN AKTIVISTI-NIUHOTUS-BLOGISSA. Niin kauan ku assuu isin ja äitin tykönä ja valittaa kaikista maailman vääryyksistä samalla ku märisee viikkorahhaa vanahemmilta, nii sanalla ei oo mittää painoa. "Mutsi ei vaa tajuu, et se raiskaa maailmaa ostamalla muovipussei." OLE HILIJAA, miten jokku räkänokat kehtaa valittaa ku kaikki annetaa ilimaseksi.

Huh perkele, hikiä pukkaa. Ohan tuolla tietenki niitä aikuisia vouhottajiaki, ja ei ne oo paljoa sen parempia. "Saan inspiraationi kaikesta kuolleesta ympärilläni." Voi VIT-MITÄ SINÄ TIIÄT jostaki kuolemasta tai ylipäätäsä MISTÄÄN? Just semmosia ihimisiä joita on koulun pihalla tönitty ja sanottu mänteiksi, ja sitte ne o kääntyny sissäänpäin, eikä oo osannu ohittaa mäntiksi haukkumista. Kostavat maailmalle olemalla tiedostavia ihmisiä, jotka pukkeutuu mahollisiman typeriin ja närkästystä herättäviin vaatteisiin. Tiedoksi nyt vaa sinnekki päi, ei auta maailmaa mitenkää että pukkeuvut yksin johonki mummun kutomaan villapaitaan ja kerräyskartongista väkerrettyyn kolttuun. Et ole yhtään sen parempi ihminen. Enemmä perseestä korkeintaa. Kovat on puhheet tommosilla ihimisillä mutta harvoimpa ne mittää asioitte etteen tekkee. JA! Tässä nyt tarkotan ylleisesti näitä samanlaisia vouhottajia, joita vaa sattuu kyseiseltä sivulta löytymää palijo. Asioille voi tehä jotaki sen hevostelun sijjaan.

2 kommenttia:

  1. "Mutsi ei vaa tajuu, et se raiskaa maailmaa ostamalla muovipussei." :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista