TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 3. joulukuuta 2011

Koko perheen seikkailu

Nonii nyt on tulossa pitkää postausta, jos et jaksa lukia nii ei oo pakko. Pakko ei oo ku köyhän kuolema ja seki vaa kerran.

Joo eli oli meleko action-täytteinen päivä tännää. Lähettii kaupungille ikkäänkuin juhlistaan meikän valamistumista koulusta, joka ei oo kyllä vielä ees varmaa eikä allekirjotettua, mutta luotan valmistumiseeni vahvasti. Kyllähä se 3 ja puoli vuotta ammattikoulussa riittää. No kuitenni, kaupungilla sitte eka juhlistamismeno oli mennä Stiben kans vaatekauppoihin. Ja kuten kaikki tietävät, miehet rakastaa notkua naisten vaatekaupoissa. Siinä on kyllä kaks nii eri maailmaa, miesten ja naisten vaatekaupat. Kävelee johonki Spiritstoreen sisälle nii eka asia on "MOOOOOOOII!" kimiällä äänellä ja sitä seuraa UMTS ÄHTS UMTS ÄHTS neljästäkymmenestä kaiuttimesta sun ympärillä. Popit pauhaa ja hirviä kälätys ja juoruillaa Jusasta ja Makesta ja ihaillaa uusia kenkämallistoja. Itellä vaa hämmennys ja pakokauhu valtaa mielen. Ja tämä sama pätee myös muihinki vaateliikkeisii. Pysyin vahvana Stimpun tähden. Tätä ku vertaa sitte johonki Dressmannille tms, jossa kuuluu hiljanen jatsi tai joku suomipop ja myyjä morottaa, jonka jälkeen täydellinen radiohiljaisuus. Kukkaa ei sano mittään, miehet kattoo yhet pökät hyllystä ja mennee kassalle. Sama ku matkustais johonki Argentiinaan, meleko kulttuurishokki.
TÄHÄN VIELÄ LISÄÄN SEN, että mikkää ei oo nii kamalaa miehestä ku venailla ja notkua sovituskoppien vieressä. Se on uskomattoman ahistavvaa. Tästä o joskus jotku kirjotuksiaki teheny ja iha aiheesta, epätoivo iskee ku pittää pysyä kuuloetäisyydellä vaimosta ja samalla yrittää pittää coolfacea yllä. Kaikki muut akat kattoo että HYI OKSETTAVA PERVO KURKKIMASSA ku yrittää mahollisimman smoothisti hengailla. Eläkää tehkö miehellenne tätä  vääryyttä.

No mutta siitä selevittiin, saatiin vaimolle komiat vaatteet ja kaikki. Sitte seuras meikän lemppariossuus, eli syömine. Viimesen viikon tärissy että JES pääsee Haraldiin syömää pitkästä aikaa, nii eiköhä se ollu täynnä. Meinas märy päästä. Sielä muut juo VIIKINKIEN VOIMAOLUTTA ja syö TERVAAN PUDONNEITA PUOLUKOITA WILHELM YKSIKÄDEN VIINISTÄ TAIOTULLA KASTILLA. Ite murtuu ku pikkutyttö. Yritettii sitte Amarilloo ja seki oli täynnä. Jotaki hyvvää sentää, päästii Pannuun äpöstään. Päätin olla hurja ja kokkeilla härkäruukkua, joka kyllä yllätti iha positiivisesti. Stibe otti jottai härkää, joka oli vissii vähä jääny raa'aksi. Haarukalla tökkäs nii veri roisku ja alako apua huutamaa koko pihivi. Piti sitte äkkiä sahata palloiksi ettei muut asiakkaat hermostu. Eli pihivi oli raaka, piti vaihtaa uuteen, joka käviki yllättävän mukavasti. Tiina sano että nyt on kyllä raaka eväs, tarjoilija pahotteli ja toi uuen (joka oli perfetto). Otti vielä laskustaki pois hintaa, sitä ei ois kyllä tardennu, mutta kiitos hälle. Kaiken naaman täyttämisen kruunas söpöt neljä junioria jotka tuli sinne vettää tiernapoika-shown. Nauratti ku pojat tykittää sadalla desibelillä jonku 20 min rimpsun ulukomuistista. Kävivät sitte kypärään kerräämäsä kolehtia esityksestä, ja siinä oli kaikilla kukkaronnyörit auki niinkuku Pepper's jouluaattona. Toivottavasti mukulat saa pittää ite ansaitsemansa hillot, eikä joku kusipää wifebeater isä vejä välistä.

Matka jatkuu maha täynnä ja olo raskaana. Lyllerrys vei meijät sitte Finnkinolle ja eka asia minkä sielä näin, oli kyltti jossa luki "Varoitus! Twilight - Aamunkoi osa 1 voi aiheuttaa epilapsiakohtauksia". Repes ääneen kyllä, sehä leffan nimiki jo aiheuttaa kohtauksia. Mutta kuulin sitte, että siinä on oikiasti joku kohtaus mikä aiheuttaa joillekki epilepsiakohtauksia. On varmaa heleveti hyvä ja huolella tehty leffa ku katsojatki voi kuolla. Jos ei tylsyyteen nii sairaskohtauksee.
Kuitenni, käytii katto In Time, iha jännä idea nii houkutteli. Ideapa siinä sitä leffaa kantoki aika pitkälti, päähenkilöt oli meleko nihkeitä, tosin oli Justin Timberlake parempi ku usseimmat muusikot jotka o lähteny kokkeilee kykyjään näyttelijöinä. Sivurooleissa sitte oli nämä oikiasti ossaavat jätkät. Mutta kuinkas ollakkaan, elokuvan loppu taas lähti vähä kinttaasta ja oli niin PURE JENKKI ku voi vaa olla. Kyllähän tuon kuite katto, suosittelen jos ei oo parempaa tekemistä. Jätä tämä postaus lukematta nii ehit kattua sen leffan sillä väli. Paitti että oot jo lukenu tähä asti nii meni seki sauma HÄHHÄÄ.

Semmosta! Nyt viimein pääs kotia ja ku ollu nii kiva päivä nii ei jaksa ees ragettaa. En aio aukasta telekkaria, en lukia iltalehtiä, en puhua kellekkää facebookissa ja muutenki eristäyvyn peiton alle hymy korvissa ajattelemaa kuinka elämä joskus voittaa. Huomena sitte töihi, saa nähä mitä ne höpönassut sielä ympärikännisä keksii. Kiitos ja kuittaus, mee tekkee ruokaa ku kuitenki ehti tulla näläkä lukiesa.

4 kommenttia:

  1. pätevä postaus niinku ylleensä mutta tärkein jäi kertomatta eli oliko leffan trailereissa WAR HORSE????!

    Siinä jää timberlake kakkoseksi ku sotaheppa nelistää kankaalle.

    t. bätmän

    VastaaPoista
  2. MUUT ASIAKKAAT HERMOSTUU T. VARES

    VastaaPoista