TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

LINNAN _JUHLAT_

Olipa taas _todella___erittäin_ juhlat. Ekat 15 minuuttia kättelytilaisuutta meni ihan kivuttomasti, aattelin että siinäpähä kättelevät, ei hullumpaa. Sitte selostaja meni sanomaan, että "Huomatkaa kauniit krysanteista ja norsunluusta tehdyt kukka-asetelmat. Niitä on linnassa sata kappaletta." Siinä vaiheessa kiehahti sappi. Eikä tosiaa ollu mittää naapurin mummun terassikukkia, vaa vittu järkyttäviä puolentoista metrin mörköjä. Mitäköhä ne makso? Voin kertua että Interfloran rouvat ei oo paljo alennuksia antanu, ei sillä että niitä ois kukkaa kyselly. Veronmaksajathan ne hoitaa, niillä o sitä rahhaa. Oisko mitenkää voitu pärjätä sielä linnanjuhulissa iliman sattaa tollasta kukkapuskaa? Oiskoha vähempi riittäny? Sielä Suomen kerma kurluttaa shamppanjaa ja pyyhkii nennää Calvin Kleinin takatukasta kudottuihi verhoihi. OMPA KIVA KU TEILLÄ ON KIVVAA.

Tuon kaiken kyllä kruunas se, että sielä tehtii iha perkeleesti ruokaa ja sitähä jäi sitte vitusti yli. "HMM meillä ois täsä parisattaa leivosta ja 50 kilua kaikkea gourmeemättöä, mihi pistetää? -Joo hyi vittu, nakkaa roskiin. Saa rotat ja varikset käyä nokkimasa." Nui vaa, oisko mihinkää muualle voinu niitä pistää? On sielä Helsingisä varmasti semmosiaki ihimisiä joille ne ruuat ois maistunu, vaikka ois seissykki anteeksiantamattomat 3 tuntia pöyällä. Iha jokkaisen normijampan kukkarot keveni niitte syöminkie ettee, kiva ku roskiin nakataa suoraa kyselemättä.

Ja vielä. "Kohujääkiekkoilija mokasi jälleen!" Ensinnäki, noin kolmasosa unohti kätellä rouva presidentin miestä. Toiseksi, EI OLE mikkää kohujääkiekkoilija. Kolomanneksi, ilta-lehti voi tunkia ne journalistit sinne sammaan roskiin linnan ruokien kans. Taino ei, ne journalistit ei ansaitte semmosia ruokia, jätetää harakoille mielummi.
 "Illan mokaksi Suonperä nimeää sen, kun jääkiekkoilija Anssi Salmela unohti tervehtiä presidentin puoliso Pentti Arajärveä.
- Se oli iso virhe ja rumaa käytöstä, ojentaa Suonperä tähtileijonaa."

....Tuoki tanttara vois tehä jottai parempaa ajallansa, vaikka villasukkia. Ja ei kettää _oikiasti_ kiinnosta jotku etikettimokat. Ei niinku kettää. Noh, siinäpä se pähkinänkuoressa. Linnanjuhlat o enimmäkseen verorahojen tuhulausta meikän mielestä, mutta oha se kiva että on jotaki bileitä täälläki joskus. 

2 kommenttia:

  1. Saatana että mullakin kiehahti nyt kun mainitsit! Asdfghjklöä en viitti edes yrittää selittää mitään järkevää.

    VastaaPoista