TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

PIKKU_______JOULUT.

NONII LÄSSYTYKSET SIKSEEN, NYT VITUTTAA. Mikä siinä on, että ku on pikkujoulut nii "saa" olla nii vitun perseestä ku vaa haluaa. Aivan siis uskomattomia tolloja ja uppopaistettuja persereikiä. Ja jos joku ihmisryhmä nousee ylitse muiden, nii se on keski-ikäset naiset. Humalassa. En tiiä mittään vammasempaa porukkaa. Vielä joskus meikä kattoo tarkkaa jonku semmosen asiakkaan perrään, ja meen seuraavana päivänä huutamaa ja potkimaa paikkoja paskaksi sen vittu fiiniin kynsistudioon, ja märisen tauotta ku se on paska työssään ja hias. Pitäs olla joku laki koskien pikkujouluja. Eiku ei, ei pitäs olla koko saatanan typerää _paskapaska_PASKA tekosyytä juomiselle. Mikä vittu siinä on nii siistiä juua JUSAN ja MAKEN kans FIRMAN PIIKKIIN? Varmaa just se, ollaa nii vitun kovia jätkiä ja rikkaitta.
PIKKUJOULUN VIINAN_KULUTUS_LASKELMAT
TULOS: VITUSTI LIIKAA
PFFF, vähä kertausta viime illasta.

Eilinen ilta alako vahavasti, tiskiä avatessa tuli joku tärkiän olonen kanttura mähöttää tiskille ja huutamaan fisua. En siinä jumputuksessa oikee ollu varma mitä se halus, nii menin kysymää että mitä se on vailla. Eiköhä ollu oikee tuohtunu ja närkästyny, niinku ois vähä kakkaa valahtanu housuun ku ilime meni nii ruttuseksi. "HMH NO FISU! Huoh...!?" JOO no tämä tiski on vielä kiinni, mee kyssyy tuolta toiselta. "Voi vittu... Huoh oikeesti..." ANTEEKSI TEIDÄN YLHÄISYYTENNE, ME OLEMME VAIN NIIN KOVIN HITAITA. :<

Onneksi ilta jatku kuitenki vähä paremmissa merkeissä, tosin kaikki huus niinku merihädässä ja käsiä tuli tiskin puolelle samalla intensiteetillä. Joskus loppuillasta sitte loppu mussiikit ku seinään, kuulemma mikseri hajos. Eihä se mittää, nyt ku ei tarvi tanssia nii voi juua entistä enemmä täysiä! Itelläki meni iha pasmat sekasi ku ei ennää aivoja sulattavat biisit kuulunu. Sen 10 sekunnin blissful silencen jäläkee olo oliki ku haavottuneella seepralla tuhannen haaskalinnun alla. Se rääkymine ja huuto oli aiva käsittämätöntä. Onneksi ne popit kuitenki saatii vielä illan päälle takas, ja bileet jatku eeppiseen tyyliin.

Joo huhhuh, tyypit oli nii päissää, että Einsteinin suhteellisuusteoriatki kumottii. Tarpeeksi juuaan nii mitkää fysiikan lait ei päde. Pelekästään luonnon lait. Mutta hei, ei hullumpi ilta töissä! Tavallista enemmä vaa sai kuunnella suunsoittoa ja vouhotusta, mutta siitähä meille maksetaa. Täten toivonkin, että pikkujouluja ei vietettäis ennää koskaa missään ikinä. Samanlaine nollatoleranssi tähän ku muullekki rikollisuuelle. VIETTÄKÄÄ NE PIKKUJOULUT KOTONA, TOIVOO VÄSYNYT MUTTA KÄRTTYINEN SLURRE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti