TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 4. syyskuuta 2015

Roskat roskiin, sanoi äitikarhu lapsilleen. Ne VITUN ROSKAT R

Voi vittu että mua ärsyttää meijän talonyhtiön roskakatos. Tää avaus on jo kyllä vähä surullista, niinku satavuotiaan kyylämummun suusta, mutta aina jaksaa hämmästyttää miten yksinkertasetki asiat voijaan tehä päin helevettiä. Ku meet roskakatokseen nii mitä nää siellä näät ja mitä nää teet? Varmaa näkkyy monenlaisia roskiksia, oikee eri väreissäki. Kaikissa lukkee mihin tarkotukseen ne siellä on. Niissä pöntöissä on semmoset kahavat mistä ku nostaa nii se luukku aukeaa ja sinne sisälle voi laittaa sitte niitä roskia, joista kyseinen pönttö mainitsee etuosassa olevassa valkoisessa neliössä, jonka sisällä lukee ikään kuin käyttöohjeet. Eikö kuulostakki helepolta? Sulla on roskapussi, minkä sisällä on sekalaista jätettä ja nää nakkaat sen pömpeliin missä lukkee "sekajäte". Ah, autuus, kaikki sujuu kuin tanssi. Vaa ei. Ei saatana vittu ja ei. Astut sinne katokseen nii heti ekana sieltä ovenraosta kurkistaa joku mädäntyny jokiruumis ja tunkee maanläheiset suossa maatuneet sormet sun nokkaan ja alat rääkymään kauhusta. Haisee nii vittu uskomattomalle, että kuussa kävelyki tuntuu iha arkipäiväseltä. Sitte ku seleviät siitä kärystä nii huomaat, että roskakorit on täynnä, lehtiroskiksessa on pahavia, siinä oven takana joku viientoista tason kirjahylly sisältöineen ja jotaki epämäärästä nestettä lattialla. Iskee epätoivo.

Nuo kaikki on kyllä nähty sata kertaa joka katoksessa, mutta täällä meijän raitilla on joku ihime tapa ihimisillä. Se ensimmäinen niistä kahesta sekajätelootasta on PAKKO tunkia nii vitun täyteen ku mikkään ikinä mennee. Sitte jätetää se jätehuollon päänvaivaksi, ne ku tullee kattomaa sitä nii nostavat käet pystyy ja soittavat jonku pommiryhmän räjäyttää koko paskan ilimaan. Nii kuitenki, eli se eka tungetaa täyteen ja toinen on aina tyhyjä. Vittu siinä on REILU METRI väliä niillä kahella lootalla ja silti se ensimmäinen on aina se ainut vaihtoehto. Monesti ku ite käyny viemässä nii toine tursuaa enemmän ku pubiruusun läskit ja toine on tyhyjempi ku valtion kassa. Eihä siinä ku nakata sinne tyhyjään. Mite se onki nii vaikiaa? Joo samaha se ekaki on täyttää, mutta kyllä se siinä vaiheessa on täynnä ku luukku osottaa kohti taivasta niinku helluntailaisen käjet. Ei oo iso vaiva, vaatii ehkä saman verran ku avata veittellä lauantaimakkarapaketti. Saatte palakinnoksi hyvän mielen, mutta tässä tapauksessa ette makkaraa.

Toine sketsi minkä oon nähäny pari kertaa tuossa pihalla semmone, että jätetää ne roskapussit siihe oven suuhun ulkopuolelle. Meillä pittää piipata tommosella lukijalla nuo kaikki ovet auki, myös se roskakatos, nii ilimeisesti ei oo jaksanu tai huvittanu ja nakattu se pussi siihe vieree. Kyllä sen joku siitä korjaa pois. Ei onneks kesällä rupia haisemaa ne pussit siinä auringossa. Kuinka vittu laiska voi ihminen olla? Kämpilläki varmaa nousee sohovalta, vettää housut alas, istuu takasi divaanille ja paskoo patjasta läpi. Ei jaksanu iha mennä vessaan asti. Tai sitte aukasee vessan oven ja tuuttaa eteisen matolle. Joka tapauksessa, viekääpä porsaat ne roskat roskiin, lajitelkaa ja laittakaa oikeisiin paikkoihin. Eikä niitä saatanan kokonaisia keittiöitä, ilmalaivoja ja Puolaan hyökänneitä panssariajoneuvoja sinne katokseen, viekää kaatopaikalle. En pyydä paljoa. :>

3 kommenttia:

 1. Ihan on niinku olis mun kirjottama juttu! Vaikka ite oon tosi laiska monissaki asioissa, mutta tuota asiaa en voi käsittää. Ja ku tuommosta sikaporsas-käytöstä näkee niin aina miettii että jooo, joku voi tosiaan olla muaki laiskempi :D Tän roskis-asian lisäksi mua vtuttaa suunnattomasti kauppojen parkkipaikoille jätetyt ostoskärryt. Jos oot niin saakelin laiska ettet jaksa niitä tyhjiä kärryjä työntää sinne kärryparkkiin (joka on tyyliin parin metrin päässä) niin ÄLÄ KÄYTÄ KÄRRYJÄ OLLENKAAN! Mulle vois oikeesti ruveta paikallinen kauppa antaan henkilökunta-alennuksia ku niin usein roudaan laiskojen paskojen parkkipaikalle jättämiä kärryjä sinne kärrykatokseen. Ja ihan varmasti komennan (niinku koiraa!) sitä ihmisparkaa jonka nään ne kärryt jättävän keskelle parkkipaikkaa...... en jaksa ymmärtää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo tuo on kyllä kans iha totta. Kärryt parkkii neljään ruutuun ja autolla karkuun.

   Poista
 2. Eijjjjumalauta, kyyneleet kirpos silimiin lukiessa ku nauratti niin. Justiinsa tämä aihe pistää hyvin useasti roskakatoksessa asioidessa sylettämään. Sielä on saatana hästensin jenkkisängyt ja kusen polttamat plyysisohovat rivissä. EI!

  VastaaPoista