TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

maanantai 18. tammikuuta 2016

Kylmyys on vaa niinku state of mind.

Kyllä pakkanen on ihimisen parasta aikaa. Voi vittu että on. Aina ku joku sannoo, että "mahtavaa kun on paukkupakkaset! Ihanan raikas ilma ulkona!" nii tekis mieli laittaa nilikka käsiraudoilla kiinni patteriin, telekkarista rich kids of Beverly Hills päälle ja kaukosäädin keskelle lattiaa. En keksi mittää nii kurjaa ku kova pakkanen. Ei elämää oo millään tasolla luotu siihen säähän, näkkeehän sen pihallaki. Kaikki on jäässä ja kuollu, sattaa kiinteää vettä ja tuulenpuuskat pyyhkii yli lujemmin ku tuhat vuotta kalliota piesseet aallot. Aina ku aukasee ulko-oven, haisee se vittumainen, kuiva Pakkasherran nivusväli ja epätoivo. Siellä sitte käyt roskat heittämässä katokseen, joka askeleella tunnet ku yks lihasryhmä lakkaa toimimasta. Pääsee takasi sisälle nii tärisee ja voivottellee vielä vartin sen jäläkeen, villasukat jalakaan ja sumpit tulille. Pittää laittaa sohovalle pötköttää ja terapeutti kertaa vielä asiat läpi siinä vierellä.

Toine mahtava homma pakkasessa on ku pittää pukea aivan saatanasti vaatetta. Sillä vaatemäärällä mitä pittää joka helevetin kerta pukia päälle vaatettais koko Stalingradia piirittävän saksalaisen rykmentin. Jos ois ite ollu niitte kanssa rintamalla nii ei ois ollu kellään hättää, oltais yläfemmoja heitelty ja voivoteltu ku tullee kuuma niissä vaatteissa. Seki o sitte iha mahtavaa ku on järkyttävän kuuma ja erehyt ottamaa sekunniksi hanskat pois, ku vastaat vaikka puhelimeen. Ekat 10 sekuntia on oikee mukavaa ja vapauttavaa, ahh ku on viileä, ei mitttää hättää. Sitte ennenku huomaatkaan nii sormet on muuttunu mustiksi ja käsi tippuu asfaltille. Koitat laittaa kättä takasi hanskaan, kunnes tajuat että siellä hanskan sisällä on hiukkasliike täysin pysähtynyt ja syväjäävytät kätes vaan pahemmin. Mahtava laittaa kylymä käsi kylmään hanskaan, vähä niinku kaatais kiehuvaa vettä palovammaan. Eli tarinan opetus on ettei missään vitun tilanteessa kannata ottaa hanskoja pois pakkasella. Kellään tässä maailmassa ei oo nii tärkiää asiaa, että sun pitäs uhrata sun terveys ja hyvinvointi sen läärämisen takia. 

Sitte ku pääsee taas sisälle nii puoli tuntia saa riisua niitä kamppeita pois. Joka onkalo ihmisruumiissa on hiessä ja vituttaa ja ärsyttää. Laitetaa toppahousut viikattuna hyllyyn, takki naulaan, kaulahuivit ja hanskat ja pipo koriin, talavikengät kopsuteltiin TIETENKI pihalla ensin ja laitetaa sitte kenkätelineeseen, sitte riisutaan villapaita, farkut pois ja sieltä kalsarit vittuun ennenku pumppu pysähtyy ja viimesenä villasukat vielä johonki talteen, mutta ei lattialle tai tullee rouvalta runtua. Ainii, pittää vielä käyä pyörätallissa ja viiä roskat. No ei mittää, kaivetaanpa kaikki uuellee kaapista ja puetaan taas, tai sitte ootetaan kunnes jäteauto tullee hakemaan jäätyneen ruumiin Ruskon kaatopaikalle kierrätettäväksi. Aivan vitun karmiaa. Iha sama mitä teet tai et tee nii joko palelet tai saat nähä vaivaa pukeutumiseen. 

Sisälläki on meillä ollu yhtä vitun juhlaa nämä paukkupakkaset. Mietin, että miten voi oikiasti olla makuuhuone näin kylymä, siis tyyliin 17 astetta. Keittiö kans aivan jäässä, puhumattakaan kylpyhuoneesta. Täällä viikonlopun yli tehtiin hidasta kuolemaa, ite yritin syyä havunneulasia ja vaipua talviuneen että herräis vasta keväällä, tai vaikka ikiuneen nii ei palelis ennää koskaan. Vaa eihä sielä saa ees nukuttua kunnolla eikä mittää ku on nii kylymä. Kävi ilmi että kaks kolmasosaa talon pattereista ei toimi. Lämmittää kehoa ja mieltä ku seinässä o kahen metrin mittanen pala kylymää metallia. Mahtavaa. Soitin sitte jollekki huolto-ukolle joka nuista vastaa meijän talonyhtiössä. Setä tuli sitte käymään, meni kylyppäriin ja aukas meijän tuon ilmastointikaapin ja räppänän. Tuumas, että "ei oo ihime jos on vähä kylmä, täällähä o jääpuikkoja ja kaikkea!" NIINKÖ VITTU ON? Ilma kiertää koko kämpässä jonku vitun Isojalan ulkohuussin kautta, kappas ku on kylymä. Makkarista ku sammutti valot nii pysty leikkimään että assuu Kuun pimeällä puolella. Setä sitte aikasa siinä ränkkäs nii alako loota sulamaan ja lämmin ilma kiertämään. Pattereita se ei saanu toimimaan nii soitettii seuraavana päivänä uuestaan. Sen yhen yön aikana ehin kuitenki kasvattaa höyhenpeitteen, pyöräyttää pari munaa ja kasvattaa meille keisaripingviinejä. Aamulla lähettii sitte kalastaan uusien lasten kans keittiön tiskipöyvälle. NOH sitte viimein patteritki toimi ja nyt täällä ei tarvi yöllä ees villasukkia saatika kolmea peittoa, kyllä kelepaa.

Vielä yks asia mikä pittää mainita on työmatkat. Voi veljet ja veljenpojat, kylläpä voitelee polokea semmosella vitun kahen markan rieskalla, jolla on viestimiehet polkenu juoksuhaudoissa talavisodan aikaan, kunnes venäläisten ampuma kranaatti rikko siitä vaihteet ja se hylättiin jolleki lakkasuolle. Sieltä sen kävi joku Jussi kuokkimassa ylös, päätti myyä kylillä ja minähän poika sen tyhmyyttäni ostin. Ainut mikä tuossa pyörässä toimii on ohjaustangon kahvat. Niistä saa pittää kiinni rystyset valakosina ku verenmaku suussa vinssaat. Tällä hetkellä siinä on kokonaista yksi (1) vaihetta käytössä, tietenki se kaikista kevyin. Näyttää varmaan mahtavalta ku 90-kilonen pitkä mies polokee toppavaatteet päällä polovet suussa puolelta toiselle huojuen. Semmone tötterölakki päähän nii näytän vittu sirkuskarhulta yksipyöräsen päällä. Sitte ku oot hetken ajanu nii tuntuu ku alakaa pyörä jäätymään. Natina ja narina voimistuu koko aja, semmosta epätoivosta voivottelua pyörän suusta. Samalla polkeminen vaikeutuu ja muuttuu raskaammaksi. Vähä niinku rattastaisit hevosella joka sannoo, että ennää ei vittu kertakaikkiaan jaksa, ja läiskisit sitä vaa perseelle että hilijaa ja hölökkää. Tottakai se pistää hanttiin. Vaa eihä se vielä oo ees paha ku uunituoreena tallista lähet liikkeelle. Ootaha ku se pyörä on koko yön pakkasessa ja juurtuu maahan kiinni. Sorkkaraudalla eka irrotat sen ikiroudasta ja kollaat penkin päältä sata kiloa lunta ja hyppäät ratsaille. Helepompi polokea sammuneella kulkurilla kotia ku sillä rakkineella. Vähä niinku yrittäis pyörittää maapalloa toiseen suuntaan pelekillä reisilihaksilla. Sama antaa planeetan korjata omansa ja jättää se fillari siihen hankeen. Ei sitä enää keväällä oo siinä kuitenkaa.


18 kommenttia:

 1. Tämä oli niin parasta. Parasta! Paha mieli tuli vaan siitä ku yks polokee pyörällä ja ite valittaa ku "auto ei kestä pakkasella". Nyt hävettää. Mutta valitan silti. Ei se kestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mutta aina saa valittaa :D ei se jääkuutiossakaa oo siistiä körryytellä

   Poista
 2. En minäkää tykkää ku o kylymä...nytki tääl -27..��

  VastaaPoista
 3. -27... Mää oon haaveillu tuommoisista kesälukemista. Ristus ku saiski paistatella päiväänsä tommosessa helteessä. -27, pythyi sanon minä ja lähen märistä haalareissa jatkamaan pihalle töitä -40 pakkaseen. Mokomatkin kiittämättömät!

  VastaaPoista
 4. -27... Mää oon haaveillu tuommoisista kesälukemista. Ristus ku saiski paistatella päiväänsä tommosessa helteessä. -27, pythyi sanon minä ja lähen märistä haalareissa jatkamaan pihalle töitä -40 pakkaseen. Mokomatkin kiittämättömät!

  VastaaPoista
 5. Viddu aamen, ja pakkanen on perseestä! Terkut syväjäätyneeltä Tamperelaiselta.

  VastaaPoista
 6. Tuo vaatteitten kans vekslaaminen on aivan hanurista! Ihan järkyttävän kuuma tullee sisällä pukiessa ja sitte paleltuu kartanolle. P.S: Nauroin sirkuskarhu-Slurrelle aivan liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se o yhenlaista taistelua kyllä joka kerta :D sama laittaa sukelluspuku päälle

   Poista
 7. Ainut positiivinen asia on pakkasissa että vokkilaisista varmasti osa lähtee pois kun kelaa että tätä paskaa saa kestää joka vuosi.

  VastaaPoista
 8. Ihan paras, sai nauraa ääneen :D :D Lisää päivityksiä, jee! Pelkäsin jo ettei tänne tuu enää mitää uutta! :(

  VastaaPoista
 9. Oo onnellinen ettei tullu kusihätä sen jälkeen ku oot tempassu 34190 eri vaatepalaa päälle. Mä jouduin yks päivä jo miettiin pitäiskö vaan kusta lahkeseen, ku ei vaan jaksais sitä vaaterallii heti uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama kusta housuun, ees hetkellinen lämmöntunne :<

   Poista