TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 11. elokuuta 2015

ONKO TILKKA KAHVITAITUA? LÖYTYY KÄJENMAITUA?

Vai että Whiskarsin Arttu. Siinä on mies, joka on meikän silimissä menettäny kaiken ihmisyyden ja muuttunu levyttävästä artistista ilmateitse leviäväksi kulkutaudiksi. Muistatteko vielä ku kuulitte ensimmäisen kerran tuntematon potilas -biisin? Sehä oli jopa ihan siedettävä jollain tasolla, semmone vähä yhteiskuntakriittinen ja surullinen kappale elämästä. Joo, uppoaa suomalaiseen yleisöön aivan hyvin. Seuraavaksi se alakaa askartelemaan muita klassikkoja, niinku mökkitie. Itellä tullee aina vähä lervaa kurkunperälle ku kuulen sen biisin. Siinä on enemmän elämänmakusta lyriikkaa ku koko Anssi Kelan tuotannossa, ja mahollisimman huonolla tavalla. "Mutsi ajaa, faija painaa kaasua, mökkitie. On kanto, koivu sekä soratie. Kissat ja koirat juoksee, aurinko paistaa, faija nauraa, broidi kaivaa nokkaa ja hekumoi." Jotenki tuollai ne sanat mennee, vastenmielistä. Noh, tuonki sai vielä sen verra hyvi suodatettua ettei iha traumatisoitunu kuitenkaa. Vaa sitte alako se alamäki. Sirpa, diskossa imailtiin ja muut kuolemattomat hitit saa itellä kyynelkanavat paiskimaa hommia. Ei niistä paskoista sen enempää, vaa siirrytää suoraa pääruokalajiin, eli kahavimaitua.

Voi jeesuksen kristuksen autotallibändi sentään tuota biisiä. Aivan käsittämätöntä, että joku vittu KEHTAA tehä tuommosta paskaa mitä sitte huuatettaa radiossa ympäri kyliä. Tai no vielä pahempaa on se, että joku on oikiasti maksanu tuosta kappaleesta, ei sitä huviksee radiossa soiteta. Joku on ollu sitä mieltä, että "Hyvä Arttu, tämä on oikein hyvä." ja läpsiny yläfemmat nii täysiä, että kaksoileuat on tärissy. En tiiä mitä se tuolla kappaleella halus todistaa, varmaa että ossaa tehä samanlaista tavaraa ku Gösta Sundqvist aikoinaan. Ei kyllä meikästä iha samalle tasolle päästä, tai oikeestaa millekkää tasolle. Samallai ku alle vuojen vanaha lapsi koittaa nousta pöytää vaste seisomaa ja löpsähtää aina perseelleen. Ei saatana ku lukkee noita sanoja ja kuuntelee soundia nii yritetty ehkä maailman eniten matkia Leevi & the Leavingsiä surkialla menestyksellä. Karsiaa paskaa. "Itkit YH:n kyyneleitä" :DD tuolle repes jo ääneen. Tuolle sanottajalle joku palakinto, mielellää vaikka rinkka täyteen tiiliä ja laskuvarjohyppäämään vesitornin päältä.

Youtubessa kommenteissaki oikee puolustavat. "Hyvä Arttu, mahtava biisi! Miten tätä voi vihata!" Siellä joku kaksvuotiaan tapiirin tasolle jämähtäny hillosipuli röhnöttää konneella, rasvaset nakkisormet tanssii mustan kissan tangoa näppäimistöllä ja antaa ylistystä maailman eniten kuulijaa aliarvioivalle kaalikeittöpäissään tehdylle melusaasteelle. RAAH vittu mikä teitä vaivaa? Siis oikiasti, tää on biisi, joka kertoo läskistä päissää olevasta jätkästä ja yhtä törkiästä akasta, jotka lähtee panemaan jonku paikallisen räkälän epätoivosen kanta-asiakasiltaman jäläkee ja kotona sitte voivotellaa ku tekis mieli tissiä ja maitua ja tupakki on väärää merkkiä ja VOI KUINKA KOSKEE. Tuo on niinku jostaki "Elämää Rajakylässä: 1on1" kirjasta suoraa koko kappale. Tavallisten suomalaisten white trashien perjantai puettuna laulun sanoihin. 

Joo suottapa tästä enempää jauhamaan, paska on paskaa vaikka Whiskari sen laulais. Meikästä tää biisi on vaa pahinta mitä ihimiskunta on teheny kolmannen valtakunnan jäläkeen. Onneks ei oo pakko kuunnella.

3 kommenttia: