TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Oispa kesä ja kärpäsiä, mahoja läskejä ja hikisiä! :>

Nonii, kuten kaikki on nähny ja kokenu nii kesä on viimein täällä, ja kesä ku on täällä nii sehä tarkottaa sitä, että aina joku ärsyttää kuitenki. Koko syksy, talavi ja kevät (ja tänä vuonna alakukesäki) märistii että VOI VOI KU ON KYLYMÄ JA PERSEESTÄ. :< Nyt sitteku lämpimät ilimat tuli nii märistää silti. Nyt on liian kuuma. Pakko nukkua ikkuna auki. Ei vaihu ilima. Töissä on saatanan lämmin. Sukkaki jäi ruttuun ku laittoin sandaalit jalakaan. Shortsitki on vääränväriset. Menisin uimaan mutta vesi on kylymää. YHYY. Ihimine on kyllä paras elläin ku mikkää ei ikinä kelepaa :D mahtavaa ku saa aina valittaa mistä tahansa ja siihe silti aina samaistutaan.

No mutta asiaan nyt kuitenki. Meikää tässä kesähelteessä ja ihanassa ilimassa vituttaa vaan muutama asia oikeestaan. Yks ja pienin ärsytys on se, ettei saa pullukka istua kotona konneella viiliässä iliman että tullee huono omatunto ja joku moralisoi kaupan päälle. "Kesällä pittää olla ulkona ku kerranki on hyvä ilma!" JOO pittää pittää, mutta oha nuita vitun kesiä jo muutama eletty ja meleko monta on vielä tulossa. Se, että meikä mennee väkisellä rillaamaan ittiä tuonne arabian hiekkahellalle ei aiheuta mittää muutaku liiallista hikoilua ja närkästystä. Muutenki, voinhan mää vaikka syyä lunta pakastimesta tai keittää vettä huutamalla, mitä helevettiä se muille kuuluu? Kuitenki, pitäis kai sitä ulukoilla, talvella ei kuitenkaa tee mittää pihalla jos ei oo pakko.

Nuo kyllä vituttaa eniten jotka ei voi tai ossaa pukkeutua kesähelteellä. Ei tarvi olla mikkää kummosesti koulutettu, että tajuaa ettei tuolla pihalla seleviä hengissä villapaiat päällä, mutta pikkusen vois ajatusta käyttää. Jos nyt satut olemaan heleposti hikoileva, pullea mies, nii elä vittu herran nimmeen oo iliman paitaa jotku vaaliat shortsit jalassa. Näkkyy hikiläikät palleissa, naamassa, mahalla ja vittu ISS:ltäki katotaan että laita nyt hyvä mies se paita päälle. Aiva järkyttävän näköstä ku tyypit bailaa tuolla iliman vaatteita. Ite en oo mikkää hehkeä ilmestys iliman paitaa, nii piän sen päällä, VAIKKA OIS VÄHÄ KUUMA. Pittää sen verra ajatella kanssaihmisiä eikä vaa ommaa liisterihipiää. Hikinen ja paskanen sitä on kuitenki. Jos pihalla on +30 astetta nii on aivan sama onko untuvatakki vai perintökarvat päällä, hiki ja hengenlähtö on ajankohtasia kuitenki.
 Seki ois suotavaa että käytetää sitä suihkua aina välillä. Palakittee ku jotku jeejeemiehet tullee suoraa töistä patiolle, siitä pystäriin ja pystäristä baariin iliman minkäänlaista hygieenistä toimenpidettä. Paskanhaju seuraa niitä ukkoja tiukemmi ku Iltalehti Sara Siepin suhdekiemuroita. Ja vittuku ei täällä Suomessa kukkaan uskalla sanua mittään suoraan, nii ei voi oikee sanua että mister hyvä, käykää pesulla ja tulkaa sitten takaisin. Pittää tyytyä siihen, että tuossa tuo mound of flesh mätänee nyt Herran määrämään ajan.

Vaa tästä päästäänki sitte siihe oikiaan aiheeseen. Ku mää kerranki meen sinne ulos, nii seuraavan viientoista sekunnin aikana vastaan polokee läski juoppo iliman paitaa, likasissa, lyhyissä shortseissa. Maha soittaa pirikellolla rentun ruusua ja ihon läpi nesteenä huokuvat kalijat ja imaillut makkarat rasvaa kettinkejä siinä polokiessa, kusi ja väkivaltakuolema haisee ku pyyhältää ohi. Sitte vaa lerva kurkkua kutittaen käännyt vielä kattomaan sen perrään nii se palanu karvaselekä vielä kiroaa sun ens yön unet. Ehit vähä aikaa nyyhkyttää ja ensimmäiset kyyneleet pyyhkästä poskelta ku toisesta suunnasta paahtaa joku pyöreä satavuotias mummeli jossaki epämääräsessä uima-asussa. Tullee semmone olo niinku unissa joskus, huuat aivan täysillä kauhunsekasin tuntein, mutta mittään ei kuulu. Näkkyy vaa semmone shapeshifting-muovailuvaha pyörivän kohti, uimapuku ei tue mittää ja tuossä iässä kaikki mitä näkkyy on aiva vappaana sekä irrallaan, niinku tuhannen hyllyvän ruuminosan koirapuisto. Sielä muori tykittää tulemaa, olkihattu päässä ja kieloki siinä roikkuu, vanhat aurinkolasit silimillä eikä nää mittään. Samalla piirrät ristiä rintaan ku jouvut loikkaamaa ojanpientareelle väistämää. Jos oikei hyvin käy nii vielä vitutki haistattaa siitä vauhista oikee. Ei muutaku käännytään ympäri ja lähetään pirttiin.

Aukastaan taas uluko-ovi ja kävellää kymmene metriä nii eiköhä ala se tuttu ja turvalline ininä kuulumaan. Vitun sääsket. Ei saatanan saatana miten OKSETTAVAN ANKEITA ELUKOITA. Ne on kyllä maailman syöpä oikiasti. Niitte olemassaololla ei oo mittään muuta tarkotusta ku tehä muitten elämästä paskaa, ja siinähä ne muute onnistuu 5/5. Ainaku jonnekki mökille mennee tai ylipäätäsä 50 metriä keskustasta nii sieltä tullee, taivaan täyeltä taas miniatyyriankeuttajia. Seki o jännä ku yhen tapat nii se ruumis katuaa ja syntyy kaks tilalle. Luulet että oot saanu joku viistoista pikkuperkelettä hengiltä, nii kohta tullee niitte äidit, isät, inttikaverit ja ala-asteen talonmiehet kimppuun. Kohta o joka paikka täynnä puremia ja patteja ja olo on ku spitaalisella. Kaverit kattoo kauhuissaan että jäitkö palavan kuivausrummun alle ku mies täynnä mustelmia ja naama näyttää niinku sen päällä ois kirnuttu voita. Mäkäräiset ja paarmatki on kyllä aika velikultia. Paarmat varsinki, muutaman kerran lyöny oikee voimien takkaa, kaiken vihan ja turhautumisen energian kanavoinu siihe iskuun ja VITTU LÄTS SAATANA, käen ku nostaa nii SURRURR PURRRR! :> *lentää surmaamaan pikkulapsia yöhön* Vitun hirviöt, ei rehellisellä lihasvoimalla saa ees tapettua.

 Jostaki syystä tuo meijän parveke o joku breeding grounds kärpäsille ja joillekki vitun yöperhosille. Aiva saatanasti molempia koko aja surraa tuolla, jotku panoreivit käynnissä toisiaan ristiin hässii ja toivoo saavansa jäläkasvua tuleville vuosille. Otin missioksi aikasemmi tännää tappaa ne kaikki ja kyllähä niitä varmaa joku reilu parikymmentä tuli teilattua. Menkää muitten haitoksi saatana, eläkää meille. No mutta, kyllä se tästä. Kohta on onneks syksy ja kuolee nuo elukat. Sitte o kyllä kylymä kans. Ja märkää...

10 kommenttia:

 1. Täyttä asiaa!! Kyl tekkee välillä tiukkaa kassalla näitten hajupommien kans...koita siinä olla asiallinen ku toine haisee pahalle...

  VastaaPoista
 2. Sitähä vois kassajonossa taivastella, että mikä helevetti täällä haisee niin pahalle, ko tullee veet ihan silimistä. Näkis miten se tursake reakois.

  VastaaPoista
 3. Kerran tuli vahingossa keksittyä kunnon joukkotuhoase hyttysille kun pesin autoa ja jätin pesuvedet ämpäriin, niin seuraavana aamuna se oli mustanaan kuolleita itikoita.
  Harmi vaan ku en muista mitä ainetta sinne tuli laitettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai perkele, koitaha muistaa nii saat hyvät bisnekset aikaan :D

   Poista
 4. Minua kans ärsyttää kun helteellä kaikki hokee että pittää mennä pihalle ettei mee hyvät kelit hukkaan. Ei ne mee, on siellä kuitenkin joku muu. Joskus vaan haluaa laittaa verhot kiinni ja kattoa leffoja ilman että jonkun mielestä hukkaa elämänsä ja kelit siihen kaupan päälle.
  Loistavaa tekstiä kirjottelet, vedet silmissä nauran ja työkaverit ihmettelee. :D No, menee sen piikkiin että kauan ooteltu loma alkaa huomenna. "Varmaan reppana jo väsyny"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! :> Ja sammaa mieltä, verhot ettee jos ei kiinnosta. Hyvvää lommaa ja pysy sisällä jos siltä tuntuu!

   Poista