TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

maanantai 16. kesäkuuta 2014

PIILOTETAAN MATKALAUKKU PIIRONGIN LAATIKKOON.

Tietooni on kokemuksen ja kuulun ymmärtämisen kautta tullu tämmönen uus hassunhauska trendi, eli että säilytettää koko omaisuus tissinsyrjässä kiinni. Tungetaa kortit ja kolikot ja henkkarit ja loput yöpizzan kinkkukänkystä tissiliivien sissään tai välliin tai vittu johonki sinne kartoittamattomalle pimiälle alueelle. Sieltä sitte baarissa kaivetaa tiskillä se maksuväline essiin sieltä lollovaosta. Anteeksi, mutta mitäköhän vittua nyt oikiasti? MIKSI KUKKAA TEKIS NUIN? Mikä vikä siinä vanhassa kunnon lompuukissa on? Hyvihä se on enne sitä korttia paikoillaa pitäny. Varsinki ku oikee laukun sissään laitat sen nii avot, omaisuus on turvassa ja sieltä o heleppo sitä tarpeen tulle esillekki kaivaa.

Vaa ku ei. Nykyää se vähä vaikuttas siltä, että kaikki akat jolla o yhtää enempää rintavarustusta ja saman verran vähemmän järkiä, päättää tunkia ne tavarat sinne henkilökohtaseen maitotelakkaan. Meikästä ainaki vittu oksettavvaa tunkia ne tavarat sinne paskaluolaan, kuitenki kohtalaisesti bakteereita sieläki, verrattavissa kuitenki nivusiin sillai likasuudessaan. Ei meikäkää mikkää mister Putsis oo, mutta kyllä nyt perushygiena pittää jollaki tasolla hanskata. SIIS KU helevetti sielä bakteerit pannee pankkikorttia perseeseen niinku Kakolan vangit uusinta tulokasta. Parasta ku ne joskus antaa sieltä hautomosta jotaki kolikkoja :DD hyi vittu oikiasti, oikee nahkeita ja lämpimiä, mukavasti tarttuu kämmenee kiinni. Sitteku sielä tissin kylesä on lisäksi joku puhelin ja muuta, nii sitteku otat sieltä tissistä sen luurin, laitat korvaan, nii jotku basillit ryömii korvan kautta aivoihin ja saat aivokalvontulehuksen, yöllä herräät ku nokasta valluu nesteenä rustot ja limakalvot tyynylle, ehit viis sekunttia rääkyä apua ku verisuoni poksahtaa ja jäät siihe rigor mortis -bileisiin sängynpäähän. Siinä sitä sitte ollaa, ois pitäny miettiä vähä.

No ehkä vähän liiottelen, mutta en kyllä paljoa. Seki ihimetyttää, että tiskillä sitte härpitään niitä lolloja. Miksei sitä maksuvälinettä voi ottaa valamiiksi, eikä sitte ku juomat on laskettu, hinta sanottu ja valat luettu. Siinä sitte aletaa kopeloimaa, vissii saa mukavasti huomiota siinä samalla ku suusta kuuluu pelekkiä pitkiä vokaaleja. Vieressä semmone hiirulais-poikakaveri, näkkee että vähä hävettää mutta ei voi sanua mittää. Toine tunkenu miehen itsetunnon ja vapaan tahdonki sinne vitun liivilandiaan, siinä sitte sieluttomana roikutaan mukana ja silitettään päätä ku rouva nakataan ulos. Vittu en minäkää säilytä persposkien välissä tai kainalossa mittää k-kaupan viien euron etuseteleitä, ja siinä sitte kassalla ala linkuaa niitä haarovälistä. Tai mee stockmannille ja maksa niitä karambolia ja Freiberg -juustoja viilamalla nänniä kortinlukijaan. Pikkuse voi käyttää ajatusta tuosaki hommassa. Tuo o sama ku koittaisit kaivaa kultaa kuolleen lehemän pötsistä.

Hattua nostan nille, jotka vielä jaksaa olla niinku ihimiset ja käyttää niitä laukkuja ja lompakkoja. Tuo vitun tissibailaaminen on yhtä vammasta ku yrittää ostaa euron juustoja liikuntaseteleillä. Selekään myös sille joka tuon on alunperin keksiny. En tiiä mikä tarkotus tuossa on, muutaku että "se on nii kätevä". Jos sen pitäs olla jotenki seksikästä tai huomiota herättävvää, nii ei ole seksikästä, ja herättää samallai huomiota ku moottoritiellä paskominen. Ei kukkaa tuu taputtaa olalle, että "Kiitos teille, teidän takianne meillä on vielä toivoa." Tuosa on kyllä taas joku oman aikamme nikola tesla päässy loistamaan. Kiitos ja kuulemiin.

20 kommenttia:

 1. No sanoppa! En onneksi ole ite joutunu vastaanottamaan rahoja sieltä "henkilökohtaiselta maitotelakalta", mutta ihmettelen suuresti miten joku voi sellaisen uhriksi joutua ilman oksennusta kurkussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä ne kertaalleen pureskellut makaroonilaatikot nousee aina välittömästi äänihuulten taakse tuossa kanssakäymisessä.

   Poista
 2. Hyi, hyi, hyi! Ihmiset on oksettavia!

  VastaaPoista
 3. Ja mikä parasta, tätä näkkee myös kaupoissa päivälläkin ja sekös se vasta seksikästä onkin. NAMS.... not. Hyivvvv.

  VastaaPoista
 4. Mää laitan joskus kännykän tissitelakalle jos käyn PASKALLA eikä oo taskuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo senhä nyt ymmärtääki, muutenki kämpilä saa tehä aiva mitä haluaa :D mutta ihmisten ilmoilla vähä eri säännöt.

   Poista
 5. Tunnustan, että joskus sorrun tähän...:/ mutta kyllä yleensä laukussa kannan tavaroita ja lompakossa rahoja. En ollenkaan tiennyt, että siihen joku kiinnittää huomiota. Hyvä nyt tietää, lopetan koko touhun ku nyt hävettää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä hyvä! reipas myöntää virheensä ja oppii niistä. Ei siinä muuten mittään, mutta tuonki asian voi tehä huomaamattomasti ja oksettavasti :D mutta en suosittele kuitenkaa ikinä.

   Poista
 6. Ite piän joskus sytkäriä rintsikoissa, jos ei satu olemaan vaatteissa taskuja ja laukku ei syystä tai toisesta oo siinä tupakointitilanteessa mukana. Ei oo kyllä juolahtanukkaa mieleen että se ois jostakusta ällöttävvää :D Vaan nyt ku asiaa erikseen ajattellee, nii ohan se ehkä vähän pöljää touhua.

  Meikä kuiteki haluais nyt vähän niitä perusteluja nuille (toki tahallisesti liioitelluille) väitteille tissien bakteerimäärästä. Ei kai se oo ku ihan normaalia ihokudosta, johon on lykätti pari maitotiehyellistä kudoskohtaa. Ite kuiteki väittäsin, että käsissä ois huomattavasti enemmän bakteereja, ohan niillä hiplailtu pöytiä, hanoja ja tunnetusti paikan kuin paikan likasimpia kohtia eli ovenkahvoja. Veikkaisin myös että se ite maksupääte on varmaan kanssa suhteellisen bakteeriystävällinen paikka, siihen kuiteki joka toinen asiakas koskee likasilla käsillään. Onneksi ittiä ei palijo pöpöt pelota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonnii mää myönnän että alako mietityttämään ne tissipöpöt nii palijon että ihan googletin asiaa. Jos sitä vaikka onki tietämättään ollu ihan sairaan ällö.

   Bakteereihin liittyvillä hakusannoilla löysin lähinnä juttua imetyksen yhteydessä syntyvästä rintatulehuksesta ja tämän pätkän ihon yleisimmistä bakteereista ja paikoista, joita voijjaan pittää erityisen ällöttävinä (tissialue ei oo listalla, perineum = nivusalue jos joku ei jaksa googlettaa)
   "Staphylococcus aureusta on ihon normaalifloorassa erityisesti nenän, kainaloiden, perineumin ja varvasvälien alueilla vajaalla kolmasosalla pysyvästi ja puolella satunnaisesti tai ajoittain"

   Poista
  2. Siis sama asia ku kävisit salilla ja laittaisit luottokortin kainaloon, ku että käyt tanssilattialla vähä joraa ja kaivat kortin tissin alta. Ei kiitos. KÄYTTÄKÄÄ SITÄ LOMPAKKOA, sitä varten se on.

   Poista
  3. ja vielä, ei ne bakteerit siinä itessää, ei veikkone. Vaa ku se o tahallista, vastenmielisen näköstä ja muutenki täysien idioottien hommaa. Saaha sitä ommaa sytkäriä säilyttää vaikka perseessä, kuha sitä ei sieltä kaiva ihmisten edessä.

   Poista
 7. Miks et nykyään enää kirjottele aktiivisesti? Joko on maailmasta loppunu vitutuksen aiheet?

  VastaaPoista
 8. https://www.youtube.com/watch?v=cXxL_9Hid3o
  Nyt kaikki hommaa tuommosen Secret Keeperin. Uskoisin että toimii myös manboobsien kanssa :)

  VastaaPoista
 9. Minä oon joutunu tämän nimenomaisen ilmiön uhriksi vuosia sitten huoltamomyyjänä ollessani. Erään nimeltämainitsemattoman väestöryhmän hameväki kaivo aina kolikot, setelit tai maksukortin tissiliivien uumenista maksutapahtuman yhteydessä. Voin sanua, että oksettavvaa hommaa ottaa vastaan kuumia ja hikisiä rahoja. Hyi stana! Vieläki puistattaa.. Varmaan tuon takia en oo ikäpäivänä ite tätä ilenny tehä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi sakeliii, voin kuvitella tuskasi. Hyvä ettet oo ite kokkeillu, ei se varmaa nii siistiä oiskaa.

   Poista