TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tulkaa nauttimaan. TULUKAA VITTU

Kautta kultaisen nuoruuteni, eilinen ilta oli kyllä melekonen koettelemus. Ei siinä muuten mittän, mutta ihimiset tuntu iha oikiasti tahallaan kiusaavan meikää. Lisäksi oli jotenki helevetin nihkiä olo muutenki, kämpilä sitte selevis että oli lämpyä vähä ku 37.5 näytti mittari. Noh, koitin kuitenki olla kaunis ja rohkea läpi illan, ja ekat pari tuntia meniki iha sujuvasti. Sitte joku vanha, nimetön jumala päätti, että tehhäänpä luosujärven pojan illasta oikee oksettava ja vittumainen, paskuus salakavalasti ujutettuna ihmisten muotoon. Tuntuu niinku ois ollu josaki Saatanan juoksupyörässä, sielä vaa naama hiessä juossu polovia myöten keittiöveittisä ja märissä, kumppareissa hautuneissa sukissa. Kyyneleet ois valunu pitkin poskia, ellei ne ois höyrystyny suoraa silimien pinnoilta.

Noh kuitenki. Yks kaksjalakane lypsypenkki alako tulukuttaa mulle ku annoin sille tuopillisen vettä. Kehtas vittu valittaa, että "joo tilasin lasillisen vettä, en tuopillista." Sannoin että ois se sen euron maksanu joka tappauksessa, iha sama olisinko antanu shottilasin vai ämpärillisen. "Eikö teillä sielä baarimestarikoulussa opeteta mikä on lasin ja tuopin ero? Lasi on semmone pienempi, tuoppi on tää iso." Naama aiva vakavana jakeli siinä oljenkorsia meikälle, opetuksia elämästä. Kattoin vaa ja sannoin että ompa mahtava ku joku meikää selevästi viisaampi tullee neuvomaan nii tietää sitte jatkossa. Sitte oikee omahyvänen ilime ja "eipä kestä, tiiätpä nyt jatkossa." Varmaa ajatteli oikiasti että autto meikää jotenki elämässä etteenpäi. Onneksi pääsin myöhemmi sivaltaa takasi, ku oli sen lauluvuoro karaokessa. Lapussa luki jottai "Viskikola ja Elämä - Torpeedopillu" Sitteku kuulutin nii oli yllättäin väärin, akka tuli kitisee että se on "Ruuti ja Henri - Perutaan häät". Teki mieli sanua että käy se peruskoulu loppuun ja opettele aakkoset nii ehkä tästä tullee vielä joskus jotaki, mutta sannoin vaa kiltisti "Joo ku oli vähä EPÄSELEVÄ TÄÄ SUN KÄSIALA :>>>" Onneksi oli paska laulamaanki, aina saa tyydytystä.

Seuraava Unca Dolan oliki jotaki aiva ilmiömäistä. Joku parikymppinen emäntä jonka naama oli vissii imurioitu 6000 watin imurilla suoraa leuan alta, oli sen verra kyrpääntynneen näkönen. Se tilas kalijan, annoin, velotin, se lähti. 10min päästä se tullee takasi. Pittää iha laittaa näin keskustelumuotoon tämä selvyyden nimissä:

Dolan: Hei missä se mun kalija on?
Mege: Sulla on käesä  ainaki tuo yks.
Dolan: Nii vaa se toine?
Mege: En myyny ku yhen kalijan.
Dolan: Mää kyllä tilasin kaks.
Mege: Ei. Ku tilasit yhen ja möin yhen.
Dolan: No missä se mun toinen kalija sitte on?
Sitte vähä puuskutusta ja kerroin varmaa viiesti uuelleen että myin vaa sen YHEN KESKIKOLPAKON.
Dolan: No aha. Mää kyllä tilasin kaks. *10 sek paussi* No kai mää saan sen lonkeron nyt?
Mege: .....Minkä helevetin lonkeron?
Dolan: Tilasin kalijan ja lonkeron ja en saanu lonkeroa
Mege: MISTÄ se lonkero tuohon tuli? :DD *aiva usko jo meni*
Dolan: Noku mää tilasin? Voin mää sitte ostaa uuellee sen lonkeron, vaikka maksoinki sen jo aikasemmi, ei haittaa... *martyrdom level MAX*
Mege: TODELLAKO? :> Joo kiitos ja näkemiin, en jaksa ees jankata enempää.

Sitte se emäntä vaa katto vähä aikaa ja jatko puhelime räpläämistä niinku ei mittää. Alako sappi kiehumaa ja sukat sytty tullee raivosta ku eka vittu TÄYSIÄ nillittää ja YHYYT naamassa ja tilanteen ratkettua kiinnostaa vähemmä ku norjalaisten kalamiesten talvikalastuksen ongelmat. Teki hierua naama tervaan ja kiinnittää laivan pohojaan.

Melekee heti tuon pallopään perrään tuli toine sankari. Joku jätkä halus halavimman shotin, tekkiin sille ja se makso kortilla. Tietenkää ei sitte rahhaa ollu. Oikee tuimana siinä mietti että mitenköhä tää tilanne ratkaistas, rupes kaivaa sitte taskuja ja löys 1.20e. "Otappa nuo tuosta ja kokkeile kortilla sitte loput." Meikän ilime oli varmaa sama ku miehellä joka o voittanu ässäarvasta 100.000 eurua ja kuulee että verroihin mennee puolet. Huokasin suuntaa antavan raskaasti ja kokkeilin sitte uuellee. Ei onnannu. "joooo... No ootappa meikä hakkee kaverilta rahhaa..." Tuon lauseen ku kuulin, nii olin satarosenttisen varma ettei miehestä kuulla ennää koskaan. Katos ku viinapullo Simo Silmun keikkajatkoilla. Onneksi ehin ottaa sällin kortin talteen pantiksi. Täälä se oottaa omistajjaa.

Lisäksi oli näitä perus taunoja jokka oli tuhulannu kultaset vuodet johonki bensankatkuseen pikkukylän kioskille, rahat tunkenu pelikonneisii ja sielun myyny saatanalle. Sitteku aiva kaikki on menetetty, nii "kostetaa" ihimisille jotka sentää o vielä töissä. Ei jaksanu kyllä sitä rimpuilua eile ollenkaa. Ennemmi oisin valellu vartalon kananpojilla ja juossu pohojosen mettiin karhuja kaatamaan asseena suihkusaippua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti