TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 2. helmikuuta 2013

Nyt ette kyllä usko............

NYT VITTU. NYT RIITTÄÄ. Koko helevetin ajan on facebook täynnä näitä tyhyjänpäiväsiä vollotuksia jotka ei kerro mittään. "Voi juma, taas...." tai "Kylläpä taas pientä ihmistä potkitaan....." TAI "EI VOI OLLA TOTTA...!?!" Jos ei oo mittää asiaa, nii oo hilijaa. Vastaavasti jos et voi suoraan kertua mikä sulla on hätänä, nii älä kerro. Oo hilijaa. Tuo on ehkä oksettavinta ja vammasinta mitä voit päivitykselläs tehä. Vielä parasta on se tyytyväisyyden tunne, jonka tilansa päivittänyt Boris Jeltsin saa ku tyypit kyssyy "!?!? Mitä on tapahtunut?!?" "Kerro????" "!?!?¤%)%)¤&)%¤&?" ÄLÄKÄÄ LANGETKO TUOHON ANSAAN. Jos näätte tuommosen päivityksen nii vittuilkaa avoimesti, ite ainaki harrastan. Jos on nii penikka että pittää käytännössä lesottaa jollaki ongelmallaan JOTA EI KUITENKAA VOI JAKKAA, nii voi lähtä tuonne valtion rauteille, sitoa ittesä kiskoihin, valella sytytysnesteellä ja oottaa että sieltä se koliseva perkele tullee sut hakemaan. Törmäys saattaa aiheuttaa sen verran kitkaa, että sytyt liekkeihi, ja jos ei, nii ompaha inhottava olo märissä vaatteissa ennenku henki lähtee.

Nii, eli äläkää kirjotelko tommosia, todella rasittavia ja saa teijät näyttämää 13-vuotiailta huomiohuorilta, oli tilanne mikä tahansa. Mielummi vaikka näitä "Söin puna juuria" -päivityksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti