TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 1. helmikuuta 2013

Tilataanko ensin vai ollaanko vammasia

JOO EI SAATANA taas näitä 40-50v pohjoistuulen perseraiskaamia naispuoleisia Adam Sandlereita. Siinähä koitat nauttia illallisesta vaimon kans ku vieressä kuuluu "SITTE JOBE TULI SIIHE PULUKAN KANS MUNASILLAA JA SITEERAS KALEVALAA, NIVUSETKI HUURUSSA JA PAKKASUKKO PILLUSSA RÖÖÖÖÄHHÖHÖHÖHÄÄHÖÄHÄ!". Valehtelematta 10 sekunnin vällein pääs kolomesta naisesta semmone viskinpolttama huutonauru, että Toppilansataman lokitki otti pesät kantoo ja muutti etelään. Aivan vittu KÄSITTÄMÄTÖN mekkala lähti nuista Pyykösjärven merirosvoista. Aina ku sai sanottua toiselle jottai nii alako se hörötys. "Tää pihivi on kyllä yllättävän ----RRRRRRRÖÖÖÖÖGHHÄÄRHÄÄHÄHHÄÄHRHÄHÄÄ!!!
MIKSI TE HUUATTE? MITÄ TE HALUATTE TODISTAA? ETTÄ ON MAAILMAN SIISTEIN JUTTU JA HAUSKINTA JA KIVOINTA MEILLÄ TÄSSÄ NYT PÖYDÄSSÄ KAVEREIDEN KESKEN? Päät kiinni tai ammun naulapyssyllä ne turvat siihe jalopuuhun kiinni.

Vittu teki yhellä kertaa mieli nousta pöyvästä, sytyttää servetti kynttilällä palamaa, marssia siihe pöyän ääreen ja tunkia se liekehtivä käsitelty puuaines rouvan kurkusta alas. Nii syvälle ku käsi sen voi viiä. Lähtiessä aattelin että meen oikiasti siihe pöyvän vieree ja huuan TÄYSIÄ räkäsintä röhönaurua kymmene sekunttia putkee ja lähen helevettiin. Ei vaa viittiny ku vaimo ois antanu kotona selekää. Myös meleko monta muuta suunnitelmaa käväs mielessä. Ja parasta oli vieläpä se, että en nähäny että ne vitun puistomuumit ees söi mittään. Yks joi lasin viiniä, toine varmaa jotaki jakinkusta ja kolomas toivottavasti nestemäistä typpeä. Eli ne joko oli syöny ihan _helevetin_ kauan sitte ja jääny siihe vaa märehtimmään sitä ruokaa, oksentammaa suuhun takas jne jne, tai sitte ne tuli vaa varta vasten kusemaa toisten pakkeihin.

Meikällä ois yks vinkki antaa tuosta ravintolakäyttäytymisestä. Saa nauraa, kuha se ei lähe aiva kinttaasta sillai että kanssaolijoita oikiasti vituttaa. Tai kuha se ei tuu 10 sekunnin sykleissä tasasen tappavasti. Ennemmi sidon itteni kallionreunaan, johonki semmoseen kohtaan mihin aallot lyö koko ajan _TÄYSIÄ_ , ja laitan jotaki perkeleen nakkeja jalakoihi roikkumaa että merileijonat tullee repimää mun paleltunnee corpsen alas sieltä.
Sitte ne vitun krottikalat lähtivät oikee tyytyväisen näkösinä pois. Varmaa pihalla nakkas yläfemmat, haukku ruokaa ja henkilökuntaa ja muistelivat kaikkia hauskoja juttuja mitä ne jako sisällä minuutti sitten. Ei saatana oikiasti. Ja voin lyyä pääni pantiksi etteivät paljo tippejä jätelleet. Toivottavasti joku kokki sai tarpeekseen keittiössä siitä paskasta ja nakkas jonku raa'an broilerinpalan sinne viinin sekkaan. Jäi kaivelee ku ei päässy runnuttaa niitä. Vaa kyllä seki aika vielä koittaa.

2 kommenttia:

 1. Meikä vihhaa _TÄYSIÄ_ tota Oulun murretta.

  Muuten ihan perkeleen hauska blogi, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oulun murre kuuluu pakettiin, täälä me vammaset puhutaa näi. :< mutta hyvä että muute kelepaa!

   Poista