TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hambbua kansalle?

Nyt o jo kyllä pakko vähä avvautua. Tuntuu että joka jumalan päivä joku aivonsa sulattanu hamppujeesus moralisoi ja arvostellee kaikkia facebookissa tai vastaavassa sosiaalisessa mediassa. Eka voivottellee ja päivittellee ku ihimiset on paskaa ku juo viinaa ja hamppua poltti mooseski. Sitte perrää vielä epätoivoset märinät "laillistakaa marijuana uliuliuli!" Lähetäänpä ny iha ekana siitä liikkeelle, että kaikki hampun polttajat on poikkeuksetta idiootteja. Siitähä ei päästä mihinkää. Turha sieltä rastojen takkaa tirautella niitä punaisten silmien köhimiä savuisia kyyneleitä, iha samallai ootte vammasia ku kaikki jotka juo viinaa. Itekki juon ja oon vammanen. En siltikää tunge sitä teijän naamaan tai moralisoi. Olette perseestä ja huonoja ihmisiä. Niinku tukiaisen keikkamanageri.

Meikänhä henkilökohtaset kokemukset näitte hampunpolttajien kans on ollu vähä ristiriitasia, osa on iha suht normijamppoja, osa taas niitä tiskialtaan pohojalla lilluvia kierremakarooneja, jotka haisee ruumiille ja joitte kans et halua olla tekemisissä. Joistaki näki jo lukiossa että kohta lähtee mopo kinttaasta niinku fillarit rajakylästä. Viis vuotta myöhemmi sitte pummina eletää josaki yksiössä, rahat sijoitetaan hamppuun ja voivotellaan ku yhteiskunta on paskaa. En piä minnään. Iha samallai alkoholistien kans. Vaa tässäpä tullaanki siihe, että miks se kannabis pitäs laillistaa? SIINÄPÄ VASTA PULMA. Meikän näkemys on, että se tuskin lissää valtion tuloja, vähentää rikollisuutta tai liikenneonnettomuuksia tai muutenkaa auttaa KETTÄÄN __MISSÄÄN__. Muistutuksesi myös, että turha tosiaan tähä postaukseen tulla vouhottaa ja lyömään "faktoja tiskiin". Ei kiinnosta. Tämän kirjotuksen pointtina on lähinnä se, etten piä hammpupäähippejä yhtään minnään ja vituttaa jeesustelijat.

Ja se addressi tms. Ei ristus oikiasti. "Itketään facebookissa ja kutsutaan ihmisiä marssimaan huumeen puolesta! NYT LÄHTEE!" Lähtee ku mustalainen karaoken ääreltä. EI LÄHE. Jotenki vähä säälin sitä addressihommaa, vaa on siinä kuite huumoriarvot kohillaa. Siinä vaiheesa ku täällä lait muuttuu ku 1000 ihmistä o sammaa mieltä, nii meikä hyppää pää eellä merikoskeen hammasharja suussa. Ei tuolla saavuteta mittää, miksi siis vaivautua? Noh, bottom line, keksikää hipit parempaa tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti