TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Eliittikumpparit

Näkkiin taas telekkarissa jotaki aivan uskomatonta. Rikkaitten hermannien ja vouhottajien seuranhakupalvelu, ELIITTIKUMPPANI. Siis.... Jos haluat itelle elitistipersereijän miehekses tai jonku känttypillu gold diggerin vaimokses nii tämä sivu on just teikälle. "Eliittikumppanin avulla löydät pian tasapainoisen ja kestävän suhteen." Joo kyllä, yhtä tasapainoinen ja kestävä ku Matti Nykäsen tipaton tammikuu tai Hitlerin kolmas valtakunta. Ennemmi kastan sormet hommeiseen kermaviiliin ja yritän tunnustella niillä elävän villisian suolen toimintaa. Jotenki surullista jos ei herra Dolaneille kelepaa ennää tavalliset seuranhakupalvelut. Ja muutenki, jos on nii vitun nirso ja nihkiä että pittää iha oma eliittisivu olla nii voi mennä roskiin ja jättää sen lissääntymisen muille. Menkää hillojenne kanssa kahaville ja naimisiin. Ite kyllä veikkaan että tuo o enemmä akkoille tuo homma, varmaa tämän sivun kautta joku puudelimamma kieriskellee nyt Vuittoneissa ja Gucceissa ja vittu kuuen tonnin kaakeleissa, kurlaa samppanjaa ja norjalaisen kissakalan spermaa. Vai mitä helevetin MAITIA se on tms. Sitte ne horot kikattellee ja kilistellee joillaki illalliskutsuilla ja nauraa ku miehet maksaa kaiken. Ei sillä, ne äijät o vähintää yhtä vammasia. "Oikea saalis kyllä se Matilda! Mikä MIMMI!" Tili tyhyjänä vuojen päästä, kadulla antaa handjobeja muille kodittomille että sais viinaa.

Nykyää o vissii mahotonta kahen rikkaan ja menestyvän ihmisen tavata jossaki kuppilassa ja lähtä etenemää siitä. Taino joo, kuppilat on oksettavan rahvaita, tavataan ennemmi galleriassa missä on kuuluisan taiteilijan Viix von Wunderbaumin näyttely peruskorjatuista kusilaareista. Jos ei sieltä löyvykkää ennää sopivaa kandidaattia nii onneksi on Eliittikumppanit -sivusto. Miteköhä tää Suomesa toimii? Täällä joku Janne Raksamies ettii Hilda Hevostenhoitajaa tositarkoituksella? Ei ei, varmaa joku "TOIMITUSJOHTAJA" etsii tositarkotuiksella hyvin koulutettua, isotissistä naarasta hedelmöitystä varten, tositarkoituksella. Käyttäkää aikaanne ennemmi johonki tärkiään, niinku pellaamisseen. Peleissä sinäkin voit olla sankari, ku oikiasti oot vaan idiootti joka ettii toista idioottia informaation valtatiellä. Mielummi yrittäisin ympärileikata leijonan kynsisaksilla päissään ku tekisin profiilin tuonne danten infernoon.

4 kommenttia:

 1. Kyllä sinne kaikki voi liittyä :D http://www.eliittikumppani.fi/tietoa-eliittikumppanista siinä on semmonen superhieno järjestelmä ilmeisesti millä ne ettii toisilleen sopivat ihmiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi veljet. TEHHÄÄPÄ VAIMON KANS ROFFIILIT JA ETITÄÄ UUET GUMBBANIT

   Poista
 2. oijoi joi! aivan mieletöntä tekstiä! paras blogi ikinä :D

  VastaaPoista