TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Janne.... "Kajata".... vihaan sinua.

Kaikki suomalaisethan tietää, miten oksettava idiootti Janne "kusiluikkaripaskahousu" Kajata on, siitä o turha sen enempää jauhaa, mutta näkkiin just telekkarista mainoksen sen uuesta ohojelmasta, enkä voinu oikiasti uskoa silimiäni. En halua uskoa vieläkää, meikä kiistää sen olemassaolon. Leikin että se oli aprillipila.

Vaan ku se ei oo oikiasti pila. Se on ohjelma nimeltä Tuntematon Hieroja. Voiko _oikasti_ olla ennää __mittäään___ nuin ankiaa maailmassa? Tuon show'n uskomattoman kekseliäs juoni on se, että joku julkkis antaa tavikselle hierontaa ja sen pittää arvata kuka sitä hieroo. EI VITTU ETTÄ ON KYLLÄ MIELENKIINTOSTA, TOIVOTTAVASTI VOIN OSTAA DVDT JA BLURAYT, HALUAISIN MYÖS LAITTAA NE HYLLYLLE PERHEKUVIEN TILALLE, NAKKAAN PASKAT PERHEFOTOT ROSKIIN. OSTAN KAJATAN JULISTEEN JA KEHYSTÄN SEN KULTAISIN ROKOKOO-TYYLISIN KEHYKSIN. OSTAN KAJATAN OSAKKEITA JA KASVATAN SAMANLAISEN PARRAN. SIIRRÄN SIELUNI JANNEN PANKKITILILLE JA RUKOILEN HÄNELTÄ SIUNAUSTA. Surullisinta tässä on, että tuon Jimin artikkelin mukkaan se o herättäny kiinnostusta ja suosiota. Meikä ennemmi ottaa hieronnan vastaan vesikauhuselta puhvelilta ku joltaki Seppo Kääriäiseltä, Jannen selostaessa ja kikattaessa taustalla. Maailman urpoin jätkä. VIHHAAN SUA KAJATA TAJUAKKO NÄÄ, VIHHAAN SUA.

Nonii mutta ei siitä sen enempää, suomalainen televisio on roskaa, sehä o selevä. Simo Silmun sanoin toivon Jannelle kaikkea hyvää, tästä eteenpäin. Toivottavasti löyät vielä joskus elämälles tarkotuksen, muunki ku ärsyttää samalla planeetalla eläviä.

P.S. googletin kataja nii tämmösen kuvan sain:

4 kommenttia:

 1. Mä luulin iha oikeesti et se o läppä tai jotai teräspalli juttuu mit vit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo näinpä, itekki luulin. Vaa ei, oli nii saatanan hyvä formaatti että tehhäänpä iha puolen tunnin ohojelma siitä.

   Poista
 2. Hahaha mitä ihmettä en oo kuullut ennen tätä tosta sen uudesta ohjelmasta. :DD

  VastaaPoista
 3. http://www.youtube.com/watch?v=Hm22jQZsAjw

  VastaaPoista