TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 12. huhtikuuta 2012

Cosmo tulukkaapi.

Tuli taas kakka-askoilla luettua tuota sinisteriä Cosmopolitan lehteä. Lukkiin jotaki MIES -osiota, jossa silimiin pisti melekonen läjä puhvelinpaskaa. Täälä on tämmönen alaotsikko ku "Cosmo tulkkaa". Ja tämähän lyhyt osio kertoo miten paljon facebook status miehestä kertookaan! "Näin tulkitset hänen statuspäivityksensä:"
Carpe diem - tartu hetkeen. Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi.
COSMON ANALYYSI: Syvällinen mietiskelijä ottaa itsensä melko vakavasti, mutta on myös luotettava ja huolehtivainen. Tämä mies huomioi toiveesi ja tarpeesi.
SLURREN ANALYYSI: Se, joka vittu kehtaa kirjottaa mielissää facebookkiin iha pätevänä että CARPE DIEM NII IMMEE OMMAA MUNNAA MAAILMAN ENITEN. Vittu Paavi Benedictus ensimmäinenki tyrmistyis kuinka vanha ja paska juttu tuon. Ja siis millä helevetin perusteella tuollasta paskaa kirjottava wannabe Nick Carter ois muka joku syvällinen mietiskelijä, ennemminki joku haukiamis kehari joka poimi tuonki one linerin jostaki demin "ekat menkat" -postauksen alta. HOHHOI ja jotku pallopäät vielä oikiasti uskoo näihin juttuihin.

Noh, siirrytäänpä seuraavaan:
Söin juuri aamiaiseksi leipää ja join kupin kahvia. Mustana, kuten aina.
COSMON ANALYYSI: Yksityiskohtainen selostaja kertoo ajatuksistaan (liiankin) avoimesti. Hän haluaa myös naisensa olevan yhtä avoin.
SLURREN ANALYYSI: Tällä kertaa ei ite päivityksessä mittää ihimeellistä, meikä näkkee nuita meleko ussein, iha ookoo. Mutta sitte ite vitun analyysi. Jos äijä kertoo mitä veti aamupalaksi, nii se on liian avoin ja haluaa että akka kertoo kaikki maailman salaisuuet Iltalehelle asti? Sielä taas joku hermanni taputtanu karvasia käsiään yhteen ku keksiny tollasen väitteen. Jos meikä kertoo, että kermaviili on iha jees sipsien kans jos siihe sekottaa pussillisen jotaki dipmixiä, nii haluan varmaa potkia vauvoja kaduilla ja pakottaa omat sukulaiset ostamaa herskaa alikulusta. MILLE NÄMÄ ANALYYSIT PERUSTETAAN?

Ja viimenen:
Voisiko joku kertoa, miksi ihmeessä meno-paluulippu on halvempi kuin pelkka meno???
COSMON ANALYYSI: Satunnainen havainnoija kirjoittaa nokkelasti ja rakastaa huomiota. Tämä mies on valmis viihdyttämään myös sinua...
SLURREN _VITTU_ ANALYYSI: RAIVOSTUIN JO KIRJOTTAESSA TÄTÄ KU PITI LUKIA SAMALLA. "kirjoittaa nokkelasti", joo iha vitun nokkelaa jos on 4-vuotias autisti. AIKA SAIRAAN NOKKELAA TOSIAAN. Ja mikkä helevetin 3 pistettä tuolla lopussa on? "valmis viihdyttämään myös sinua..." .......mitä? Jos meikä näkkee jollaki facebook päivityksen, että "valaat ellää vissii aika vanhaksi, vai mitä?" nii ei meikä aattelle, että NOKKELA TYYPPI, SAISPA SILTÄ KUNNON KYYTIÄ... Mun analyysi tähän on, että Cosmokanttura on jäläkeenjääny lepakko joka o roikkunu pää alas liian kauan. Tuollasesta päivityksestä voi päätellä iha yhtä paljo ihimisestä ku sen käden juovista, eli ei mittään.

KAIKEN TÄMÄN kruunaa täällä alhaalla pienellä lukeva teksti "Asiantuntijana psykologi William July". Kaiken takana onki joku mies? Mitäköhä tämä Hermanni on ajatellu ku on nämä "faktat" lyöny tiskiin? "HEH, kylläpä viiden vuoden psykologiopinnot viimein maksavat itsensä takaisin! Olen aikamoinen ihmistuntija! :>" Nuo tuon jätkän havainnot on yhtä paikkaansapitäviä ku Lähi-Idän tulitauot. Aiva puuskututtaa tämmöset. Pittääpä mennä jatkamaa contemplatingia tästä aiheesta kakan äärelle ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti