TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

maanantai 20. helmikuuta 2012

Maijot sylissä :(((((

Käykö kellekkää muulle koskaa näin? Oot sohovalla syömäsä ja katot samala jottai Huijarirakentajat sontaohojelmaa, otat ekan hörpyn maitopurkista a OHO ku se oliki sivusta revenny ja sitte o desi maitoa paijalla ja kalsareilla. Mennee noin kolome sekunttia ku se kuivuva maito puuvillassa alakaa haista, ja se o vittu aiva järkyttävvää. Sitte pittääki mennä suihkuu ku on joka paikka maijosa ja lattiallekki jäi vähä. Ohjelman kattomine keskeytyy, ruoka kylymenee ja kaikki on päi helevettiä. Ennää puuttuis että postiluukusta tulis puhelinlasku ja keskisormi. Tiiätte varmaa mistä puhun, todella perseestä.

4 kommenttia:

  1. KANNATTASKO JUUA SITA MAITUA LASISTA?

    VastaaPoista
  2. Kuinka autistinen pittää olla että haistaa maidon puuvillassa kolmessa sekunnissa.

    Ps. "Todista ettet ole robotti" Pitäs olla robotti jos tahtos saaha nuista tarkistusteksteistä selvää ennen viiettä kertaa.

    VastaaPoista