TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

torstai 16. helmikuuta 2012

DENTASTIX

Hehheh, koirien tekohampaat! Ei sentään, riittää kun ostat minulle Dentastixin. Muistakin ostaa minulle tällainen joka päivä, kukkaronnyörit auki pihi kusipää ja osta minulle koirien hammasharja, muuten olet paska ihminen ja kapitalistisika. Ankia kertojaääni luo mielikuvaa koirasta jolla on tärkiää asiaa.

Meikän käsityksen mukkaan (voin toki olla väärässä) koirat on pärjänny evoluution ja maailman kynsissä MELEKO LUPSAKKAASTI ILIMAN _KORAIN HAMMASHARJAA_. Joku puudelinomistaja varmaa aattelee, että hyi ku haisee hengitys pikku Fifillä vähä paskalle, otaha siitä nii voidaan taas pusutella. Joo no kylläpä se koiran suu on vähä epähygieeninen mesta, ois varmaa omaki jos palleja ja pökylöitä pihalla nuolis. Iha hyvihä nuo koirat o pärjänny ilimanki, kevyesti vähä rahastukselta haiskahtaa nuo hommat. Ei sillä, saaha niitä ostaa ja voiha ne jottai auttaakki, mutta voi olla katteet kohillaa niisä tuotteissa. Enemmi kyllä ostaisin vaikka kattilan ja kahavakuulan omalle koiralle ku nuita tikkuja.

4 kommenttia:

  1. Joo mainoshan on kyllä perseestä, vaan hammaskiven kanssa ei oo leikkiminen. Koira voi kuolla siitä aiheutuneeseen tulehdukseen. Että sillä lailla.

    VastaaPoista
  2. Koira voi myös jäähä auton alle. Tai kuolla vanhuutee. Tai hukkua ämpäriin. Meikäki voi kuolla joskus. En silti ostais ikinä koiralle nuita puikkoja, tunkisin keksijän perseesee ennemmi :>

    VastaaPoista
  3. No joo, pelekkä puruluuki riittää, ei tartte ostaa nuita.

    VastaaPoista