TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Dolan-paidan seikkailut

TAAS pitkästä aikaa päivitän, jotenki sitä on vaa mies nii laiska ettei jaksa ennää tänne kirjotella, vaikka voin luvata, että aihetta ois ollu. No mutta nyt ku tänne on päästy nii poistetaanpa kaikki sisäiset saatanat näihin kirjoituksiin. Ja täsä o tosiaa se mun paita:Joo, elikkä oli taas viikonloppuna duunit ja asiakkaina mitä mielenkiintoisimpia sällejä. Meikän uusin työpaita herätti onneks ees vähäpätöisesti hilpeyttä, ja samalla vissii sen vitsi meni vähä ohi. Kolomisen ukkoa tuli kehumaan, että komia paita jätkällä ja hohottivat päälle, ja sen jäläkee tuli joku viiskymppinen mies tiskille, vilikas paitaa ja sano "Joo kyllähä se Aku Ankka oli minunki lempparilehti lapsuuesa, äiti aina sitä minulle tilas!". Teki mieli osottaa paitaa kohtaan josa lukkee AIKA INVA. Mutta nyökkäsin ja olin sammaa mieltä setän kans, tottaha se mies turisi.

Kohta löyty taas AIKA INVA -tekstille käyttöä, ku joku herra tullee karaokevihkoa tunkemaa mun naamaan, ja huutaa että "MÄÄ LAULAN JANNE HURMETTA! MYRSKY REPII PUITA!". Sannoin että joo, jos se sielä listasa on nii kirjotaha lapulle ja anna mulle. "NII MEIKÄ HALUAA LAULAA SEN BIISIN :>" ....kirjota lapulle se. "AAAAAA OK!" sitte äijä lähtee hirviällä tarmolla ettimää lappuja. Työkaveri facepalmaa ja osottaa paitaa.

Tuon paijan on tajunnu toistaseksi suurin osa joistaki nuorista sälleistä, mutta meikä luottaa siihe, että muutki siitä löytää sen sisäisen sanoman. Mutta jottei tämä menisi liian lässynlääksi, nii kyllä mua viikonloppuna vituttiki, JA AIKA INVA OLI RIITTÄMÄTÖN KUVAAMAAN SEN LANTTUNAAMAN TYPERYYTTÄ.
Eli joku vitun tuulihattu vanaha juustosämpylä tuli tillaamaan tequilaa, tein sen ja löin nokan etteen. VIIS JA KAHEKSANKYMMENTÄ. Pyörittellee dollareita siinä käesä joku 30 sekunttia, sitte sannoo "luulin että se on 4,70.... eikö se oo 4,70...?" Ei ole, se on 5,80, onko herralla rahhaa vai ei? "luulin että se on 4,70... hei, riittääkö 4,70?" EIPÄ SE MAHA RIITTÄÄ JOS HINTA ON VITTU _VIIS_JA_KAHE_KSAN_KYMM_EN_______TÄ_. Tätä piti vielä pari kertaa jatkaa ees taas, kunnes se suhari alako kerjäämää joltaki random emännältä rahhaa. Kerjäs ja vittu vonku nii kaua että sai sen 1,1e siltä. Teki mieli ottaa se juoma ja kaataa sen naaman eesä lattialle. Myin kuitenki ku oon nii kiltti sielu. Muut asiakkaat ympärillä aivan raivoissaa ku yks tohtori sykerö piättää koko porukkaa.

Ainii, unohin melekee mainita, että kaks vitun porkkananväristä läskinaama jersey shore -wannabe:tä tuli märisee nasaalin ja kuolemaa tekevän vallaan äänellä, että paljonko karaoke jono on, johon vastasin että puoltoista tuntia. "PUOLTOISTA TUNTIA? VOIVITTU LÄHETÄÄ!!1" eiköhä ne tuu kuitenki 10 sekunnin päästä takas. "HEI ME OLLAA TYÖNTEKIJÄN SERKKUJA, PALJO SE BIISI JONO OLIKAA?" joo puoltoista tuntia. Seuraa kahen sekunnin tuijotus, ja sitte hirviät raget. "VOI VITUN KOKOOMUSLAINEN HUORA! VITTU ETTÄ PASKA PAIKKA! VITUN SAULI NIINISTÖ!" ja emännät katos. Työkaveri repes huutonauruun, ite vaa jähmetyin täysin. Mitä tuoho voi sanua :D satutti tavallista enemmä ku ei ollu mittää poliittista kantaa. Sama ku haukkuisit ateistia buddhalaiseksi. Rouvat viihty baarissa varmaa minuutin, ja aiheutti enemmä hämmenystä ku mikkää kuukausiin, kiitos heille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti