TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 20. tammikuuta 2012

Valio plus ja tuomion temppeli

En tiiä oonko raivonnu näistä valio plus paskamaidoista aikasemmi, mutta aiva siis sappi kiehuu. Mainoksessa joku märisevä emakko ryystää tavallista paskamaitoa (jota ei kannata ostaa ku siinä ei oo nii paljoa kalsiumia ja d-vitamiinia ja se on paskaashittiä ja halavempaa ku valio PLUS maito) ja voivottellee ku on nii heikko ja ankia. Sitte joku toine purkkisilli alakaa mussuttaa kuinka hyvvää se PLUS maito on ja mite meijän perhe juo vaa PLUS maitoa. Sitte siitä kävelee ohi sellane penikka joka kantaa jotaki 170kg painavaa maitokoria niinku ei mittää, ja perästä tullee mummo joka nostaa sohovan kevyesti yhellä käellä ilimaan ilman mittään. Noh, ei siinä muute mittää, mutta MIKSI pittää harhaanjohtaa idiootteja tuollasella sonnalla? "JUO TÄTÄ MAITOA NII SAAT YLI-INHIMILLISET VOIMAT! :>" sitteku juot nii petyt pahasti, ku ei tullukkaa rintaan punasta S-logoa (teräsmiehen, ei arinan).


Muistin just, että oonhan mää tästä ennenki huutanu MUTTAKU PEFLETTI SATAN. Meikäki mennee ja tekkee jonku kebabliha mainoksen ja laitan siihe jonku 3 arabia nostelee autoja ja murskaamaa kookospähkinöitä otallaan. "SYÖ KEBAB, OLLA ALLAH." Ja perustelen sen sitte sillai, että lohkoperunoissa on kaikkia tärkeitä hivenaineita niinku potussa kuuluu, ja jos et syö mittää lihhaa tai proteiinia nii voi tulla puutostauteja sun muita vaivoja. Iha yhtä hyvin vois tehä mistä tahansa mainoksesta tommosen jos kerta Valioki saa kusta kyynelkanavat täyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti