TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

maanantai 9. tammikuuta 2012

Bridezilla!

Siinäpä vasta uskomaton ohojelma. Pitkästä aikaa semmone show joka pistää oikiasti sen sapen kiehumaan. Oikeitä HIRVIÖITÄ ne akat. Ideaha siinä ohjelmasa on, että siinä seurataa jotaki sekopää akkoja jotka on menossa naimisiin, tai siis niitte viimestä viikkoa ennen niitä häitä. Voi miesparat.... Tännäänki katottii nii joku lihava negeakka kyykytti miestäsä aiva satarosenttia. Äijä töissä hitsarina ja akka ei tee _MITTÄÄN_ ja pistää äitinsä maksamaan häät, ja kehtaa sitte vielä vittu pyytää siltä mieheltä jotaki 30 tuhannen dollarin sormusta. :DD "ENKÖ OLE SEN ARVOINEN?" oikee suuttuu. Seki läski vaa kurlannu jotaki euron juustoja koko ikänsä ja niistäny nokkansa äitisä verhoihin. Viimesen päälle diivaki vielä. Ei ole  miehellä varaa ostaa 30 tonnin sormusta, koita saaha se tieto tungettua sinne shamaani-papan ja aavikkoilman saastuttammii aivoihi. Sitte äitiäki läskiksi haukkuu ja siskoa huoraksi :D:D vittu mikä meininki.

Vaa just tuonki takia tuo on aiva loistava ohojelma, näkkee taas käsittämättömiä ihimisiä ja tilanteita, jotka saa veren maun suuhu ja sormet syyhyää, pakkoha tollaset ohojelmat on jakkaa muitteki kans. Vois ladata pari tuotantokautta konneellekki. LADATA LAILLISESTI VERKKOKAUPASTA OSTAA TUOTANTOKAUDET KOTIIN HEH. Kattokaapa joskus nii tajuatte kuinka horroria se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti