TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kauhujen kartano.

Huhhuh ku oli taas vaarallinen viikonloppu. Perjantaina meleko päissää ja lauantaina töissä pikku darudessa, eikä actionista ollu pulaa. Eilettäi joku sankari notku tiskillä katse harhaillen, yritti ettiä kadonnutta nuoruuttaan jostaki lattiantasosta. Vähä aikaa meni ja kuulu semmone eläimellinen huutolervan ääni. Työkaverin kans tyrmistyneenä tuijotettii. Jäin ite vahtimaa ku toine kävi hakkee apuvoimia, yritti vielä oikee karkuu se jätkä, piti juosta kiinni. Sitte tietenki "EN OO MITTÄÄ TEHENY! EN VARMANA OO!" Koko tiski vaa näki. Joutuipa kyseinen herrasmies maksamaan teoistaan määrätyn hinnan verran.

Eile oli myös toinen kivimetsän druidi vauhissa. Yks tuttu sälli otti vähä liikaa keskikaakelia ja alako iskemää sitte naisia. Se "iskeminen" oli vähä niinku kattois Avaraa luontoa, missä kiimanen harmaakarhu örisee ja rääkyy ja tönnii sitä naarasta. Emäntä oli hämillää ja kauhuissaa ja toisella vaa animal instinctit päällä, sen miehen silimissä maailmassa ei ollu muitaku herra itse, naaras ja loputon Alaskan tunturimaisema. Vähä meinas naurattaa ku katto sitä meininkiä. Myöhemmi sitte samalla setällä tuli vähä heikompi happi ja päätti mennä levähtää pöyän päälle. Kohta oliki sitte EA1:llä opittu kylkiasento kovassa käytössä, pysy hengisä vaikka vähä lervaaki suusta tuli.

Kolomas kohokohta oli ku joku lihaniska bodypump kaveri alako kuristaa jotaki iha random miseä. Ite roikuin käessä kiini ja koitin repiä sitä pois, mutta näilä jäisillä pulukannaruilla ei ihimeitä tehty. Sama ku ois koittanu estää Kolikko-Tanea polttamasta sormia tupakkaa sytyttäessään, toivotonta. Onneksi siihe sämähti sitte isompaa henkilökuntaa paikalle nii saatii setä pihalle.

Notta semmoset kestit. Tännää viimenen päivä ku saan syyä mahollisimman epäterveellisesti, huomena jouvun dieettikurimukseen ja kiirastuleen. Pitäs kuukausi syyä niinku ihimiset ja vielä paremmin. Vaa jospa tuota pari kilua sais tästä veistoksellisesta vartalosta puotettua nii ois iha sibu.

JA MUISTAKAA 22:20 LIVILTÄ, häähullut. Kattokaa jos uskallatte.

2 kommenttia:

  1. Tajusin vasta toisessa kappaleessa mitä lerva tarkottaa. :D t. pohojalaanen

    VastaaPoista
  2. Joo sole mikkää, kirjotan ylleesä samallai ku puhun, ainaki enimmäksee. Oolulaisittai :>

    VastaaPoista