TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Sitte vielä.

Meikää myös ärsyttää Activia mainos. Ei se turvotuspaska, sehä raivostuttaa kaikkia maailmassa, vaa se toinen missä on lisätty C-vitamiinia "vastustuskyvyn lisäämiseksi". Kyllä siinä taas yksinkertasia koijataan. Nehä vois tunkia sinne jukurttii 200% päivän saantisuosituksesta niille samalla hinnalla ku sen 30%, mutta mikspä ne laittais, ku idiootit ostaa ja aattelee, että "HEI, NYT KU JUON NÄITÄ KOLME NIIN VASTUSTUSKYKY ON SAANUT LEVELIN!" Ei ne sitä vitamiiniä sinne niitä ihimisiä ajatelle laita, eiköhä se oo oma kukkaro motivaattorina. Paska Activia.

2 kommenttia:

  1. Noissa terveysripulijugurttijutuissa on useasti maitohappobakteereja ja ne kyllä todistetusti lisää vastustuskykyä, MUTTA niitä saa kaikista luontaistuotekaupoista ihan vaan kapseleina. Eli en näe mitään syytä juua/syödä activian ripulia varsinkaan päivittäin. C-vitamiinikin muuten lisää ihan todistetusti puolustuskykyä, MUTTA sen saantisuositukset on tosi pienet loppujenlopuksi ja kaikki se turha kehossa oleva c-vitamiini tulee kusen mukana ulos eikä vaikuta mihinkään. Yksi poretabletti päivässä riittää, eli ei tarvii taaskaan activian paskaa päivittäisesti syödä monta purkkia.

    VastaaPoista
  2. Nää faktat ei myöskään poista sitä seikkaa, että ne mainokset on suoraan saatanasta itsestään.

    VastaaPoista