TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

JA VIELÄ YKS ASIA.

Meikä kuuli että Cesar Milan o tulossa näyttämää skillejään Suomeen, vähänkö siistiä! Meikä fanittaa sitä äijää kybällä. Vaa eiköhä taas jokku vitun hernemaissipaprikanenät alakanu märisee että "EI CESARIA SUOMEEN, HÄN RÄÄKKÄÄ ISÄM MAAN ELÄI MIÄ". Mihinköhä tämäki taas perustuu? Veikkaan että ne köyhät hipinrentut, joitte aivot o sulaneet liiallisesta ganjasta taas aattelee, että koiran kouluttaminen on jottai elläinrääkkäystä. EI OLE. "Antaa kaikkien kukkien kukkia ja kasvaa vapaasti, bro!" Painu sinä jonneki misä ei sossutukia anneta ja moralisoi sieltä sillan alta pahavilaatikosta ku Cesar kouluttaa hauvoja, sieltä saa huuella nii paljo ku haluaa. Vittuku raivostuttaa, vois itekki pistää mielenosotuksen pystyyn, aiheella tuskin väliä. Conclusion, hipit on roskasakkia. Tulispa mestan euroille sellane sääntö ettei sisälle pääse jos on polttanu möyhyä, on rastat tai hippipipo ja tilillä alle 10 eurua rahhaa.

Muokkaus: Hippejä ei sais päästä mihinkään sisälle.

2 kommenttia:

 1. Cesar Milan o ihan huippu äijä, joka osaa hommansa ja tietää mikä on koiralle hyväksi. Koira tarvii isännän joka on talon pää ja lauman johtaja. Koira katsoo isännästään mallia ja tyrvaa joka tilanteessa Jos koiran omistaja ei sitä rakoa täytä niin koita joutuu sen itse tekemään mikä yleensä johtaa siihen, että koirasta tulee hermostuneempi ja agressiivisempi. Lisäksi sillonhan koira päättää mitä talossa tehdään ja mitä ei. Taisteluahan siitä syntyy. Ne metodit mitä Milan käyttää ei ole mitään helvetin eläin rääkkäystä ja ne metodit tuottaa selkeästi hedelmää ja takaa niin isäntien kuin lemmikkien hyvinvoinnin. Ituhipit voi haistaa vitun ja imeä parsaa!

  VastaaPoista
 2. No tuosta voi olla montaa mieltä. Mää oon ite sitä mieltä, että koira on koira, ei inhimillinen otus. Koira SAA ja PITTÄÄ olla perheenjäsen, mutta se ei oo silti ihminen. Rajat on rakkautta, myös koiran kohalla. Vaan sitä mää en tajua tuon valkoihosen neekerin toiminnassa, että miksi se apina kuvittellee että kaikki maailman viat koirassa poistuu sillä että koitettaan kuristaa se hengiltä ja viskataan se selälleen, istutaan päälle ja väännellään raajoista ja alistettaan siihen paikkaan. On niitä viksumpiaki tapoja. Kyllä se ukko _jottain_ tietää, mutta mää en allekirjota että sen kaikki muka-koiran-kouluttamiset ois mittään viksuimmasta päästä.
  Enkä mää myöskään allekirjota näitä ihme koirapsykologihippejä jotka kuvittellee että koiria pittää kohella niinku lapsia. Ei niitä piä. Ne on ELLÄIMIÄ. Niitä ei piä satuttaa eikä niitä saa kohdella kaltoin eikä jättää oman onnensa nojjaan eikä niille saa tehä pahhaa, vaan vittu ei niien tartte tulla ruokapöytään syömään omalta lautaselta sammaan aikaan ku isäntäväki vettää nakkimuusia. Koira syö lattialla omasta kupista ommaa ruokaa (tai ruuantähteitä) sitte ku ihmiset on syöny ensin.

  Meikälä itelä oli ongelmakoira joka oli piesty pilalle ja jolla oli oikeasti pahoja traumoja. Piikille ois joutanu, vaan ku mää halusin antaa mahollisuuen. Kaks vuotta ja siitä tuli taas koira. En teheny ihmetemppuja, en pitäny sille terapiaistuntoja, en kuristanu sitä enkä istunu päälle. Mää vaan opetin sille että se on koira, minä oon emäntä. Minä vien sen ulos, tuun aina töistä/koulusta kottiin, ruokaa saa joka päivä kahesti päivässä ja kupissa on aina puhasta vettä. Ja sitte mää vaan annoin aikaa ja opetin sille että ei kaikki ihmiset oo pahoja.

  Anteeksi meikän pitkä avvautuminen vaan vittu että mua vituttaa tuon saatanan Milanin ylistäminen. Mun puolesta sen pellen sais ampua.

  VastaaPoista