TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 26. toukokuuta 2018

Tahtoisin voittaa arvon nan jotta Pojan Pojalle saisi uudet jalat ja Petujinoille mullat

Facebook -arvonnat on kyllä kans yks kysta mun palleissa. Sielä on aina toinen toistaan surkiampia ihimisraunioita joilla on mitä mystisimmät ja vammasimmat syyt miksi heijän pitäs voittaa. Parasta tässä on, että se on ARVONTA eikä mikkää Pyhän Pietarin tuomioistuin, missä eniten Jobin kirjaa lukenu ja kosmista vääryttä kohdannu porsas palkitaa jollaki vitun pesukoneella. Se on ARVONTA. Siihe osallistutaan ohjeitte mukkaan, esim tykkäämällä ja kommentoimalla vaikka "mukana" tai jottai. Mainittakoot että kaikki nää arvonnat on ihan vitun vammasia meikästä ja kaikilla niillä jotka nuihi osallistuu on jotaki hätänä. Niii nii sehä ei sitte riitä että ollaan mukana siinä arvonnassa, eheei veikkoset. Sielä aletaa kilipaa länkyttää miksi voitto kuuluis osua just meikälle eikä nuille muille paskoille. Joo MEIKÄLLÄ on ollu iha ÄLY RANKKAA nyt viimeaikoina, kenkäteline hajos, koira vaihto väriä ja Hammarin Sähköstä oli jatkoroikat loppu, meikän on iha oikiasti pakko voittaa se viientoista euron metalliämpäri. Sympatiaviulut saa kovempaa kyytiä ku Vivaldin Talvessa. 

Sielähä varmasti on palakattu satapäin porukkaa sellaamaan niitä kommentteja ja pitämää tukkimiehen kirjanpitoa että ketkä saa enite sympatiapisteitä. Lopuksi sitte ynnäillään ja ristiviitataan kerättyä dataa otat hiessä. Vittu MIT:n professorit laittaa työhousut jalakaan, perruu lomat ja tekevät töitä leipänsä ettee niiku faaraon orjat konsanaan. Viimein julistetaan sitte voittaja tuhansien työtuntien jälkeen ja se on joku Kerttu Limingasta. Onnea Kerttu. Kertulle tullee viesti puhelimee jossa lukee "vastaa tähän viestiin seuraamalla tätä linkkiä" ja Kertun vanahassa  pappavainaan sissiradiossa ei näy muutaku sodan arvet nii lunastamattahan se jää. Sitte marmatettaan josaki maaseudun tulevaisuuen ruusuja ja risuja -osastolla ku nykyaika ja kaikki muuki on ihan vitun perseestä.

Ylleesä näihi sortuu kyllä kaikki 40+ ikäset, joille elämä on yhtä ilimasen tavaran mettästämistä ja nuorempien naisten sättimistä, vaa on niitä nuorempiaki someautisteja nähty. Sielä Riitu-Anniisa laittaa koko elämänsä tievot johonki serbialaiselle sivulle sosiaaliturvatunnusta ja pankkikorttia myöten ku haluaa voittaa vuojen ravinnemullat petunioilleen. Viikkoa myöhemmi tajuaa että arvonta loppu eikä tällä kertaa onnetar suosinu rohkeaa ja yhtäkkiä postilaatikkoo tullu 8000 euron puhelinlasku, uhkauskirje ja oman lapsenlapsen pikkurilli. OHHOH mite se nyt nui. Tässä tapauksessa ei haluais olla ilkeä vanhuksia kohtaa joitte tietotekniikan ymmärrys on kolmevuotiaan mustavalaan tasolla, mutta ku ELÄ KÄYTÄ INTERNETTIÄ JOSSET OSSAA. Tullee vielä vahinko. Jotku internetkurssit pakollisiksi ja sassiin. Samoten medianlukutaitokurssit, mutta niistä toisella kertaa.

2 kommenttia:

  1. Vapahtaja on sapattinsa jälkeen palannut tänne rahvaan pariin jakaan sitä pelastuksen sanaa!

    VastaaPoista