TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

lauantai 26. toukokuuta 2018

Tägää kaveri jonka TOIVOISIT KATUVAN YSTÄVYYTTÄNNE TÄSTÄ ETEENPÄIN XDD

Morot tiskii pitkästä aikaa. Ja lätinät sikseen.

Voi ELLÄIMEN KÄSI että mua raivostuttaa nuo vitun "Tägää J:llä alkava kristitty niin hän näkee Maria Magdaleenan pillun! :---D" -jutut. Aattelin joskus ku tää sketsi alako että en jaksa ees vaivautua, mennee ohi varmaa parissa viikossa. Pari viikkoa alakaa kääntyä vuojen päiviksi ku nään joka jumalan tunti jonku vammasen tägäävän toisen vammasen johonki todella vammaseen paskajuttuun. Aina joku jollakin-kirjaimella-alkava-joutuu-tarjoamaan-nönnönnöö TAI tägää-niin-joutuu-katsomaan-nönnönnöö. Pientä variaatiota löytyy, mutta lähtökohtasesti se on joku niin vitun tyhyjänpäivänen juttu, että jopa skientologit katsoo kadehtien tuota ajan ja resurssien tuhlaamista. Ääh vittu, tägää kaveri nii tarjoan keskisormea ja henkilökohtasuuksiin menevää suunsoittoa, voin luvata.

Lähetääpä siitä liikkeelle, että meemeihin ja hauskoihin juttuihin tägääminen on suoranainen kansalaisvelvollisuus. Sitä saa ja pittä tehä. Kuuluu puhelimesta plim parin värähyksen kera ja näät että myyntimies Jethro merkitsi sinut julkaisuun tms nii tiiät että sieltä o jotaki hauskaa tulossa. Aukaset luurin ja siellä joku puolalainen video missä kissa työntää miehen munuaisen alas kirurgipöyältä ja ite höhötät mielissää. Näi se pittää mennä. Ei sillai että avvaat puhelimen hälyn takia ja siellä lukkee että jouvut tarjoamaan kymmenen vuojen viihepirit Sillanpäälle. Ku et nää jouvu. Ja se joka tägää sut siihen tietää ettet ikinä aio tehä nui, se myös tietää ettei siinä oo mittää hauskaa tai siistiä. Molemmat tiiätte, mutta silti se tekkee sen. Saat kaiken syyn maailmassa vihata sitä ihmistä jos haluat. Ite laittanu tasasin väliajoin kavereita facebookisa jäähylle ku ei vittu kestä kasetti ennää. Ankeinta tuossa myös se, että niitte ihimisten asiat kuitenki jossain määri aina kiinnostaa, tai o iha kiva lukia niitte juttuja mitä o tapahtunu. Vaa sitteku tommosta juopon kusella lumeen kirjotettua nonsenseä lukkee nii ei siinä oo vaihtoehtoa ku piilottaa toisen kaskut iäksi, tai vähintään 30 päiväksi.

Ja just tuo on pahinta ettet voi ite sille mittää ku on etusivu täynnä tuota roskaa. Sellailet facea peukulla alaspäin, joo vai että kouluammuskelu taas jenkeissä, mäkkärin työntekijät vaatii parempaa palakkaa, ahaa kaverilla synttärit onnea hei bro, lol söpö koira jollaki, TÄGÄÄ KAVERI JONKA ALIAS ON KISSA_ NAINEN NIIN HÄN ON SINULLE KUUMAN DEITIN VELKAA! :D Sitte vaa puhelin taskuun ja bambulautalla tulivuoreen. Ja miks niisä on aina joku vittu viistoista itkunauruhymiötä ja minioneita tms taustalla. En elläisää vois vajota nii alas, että pakottaisin jonku mun kaverin, saatika vihamiehen, kattomaa nuita sosiaalisen median tuberkuloosilapsia. Ennemmin hallaan pystykiuasta, hakkaan kaktusvastalla itteni hunajakennoksi ja lähen vilvottelemaan Ganges-joen virtaan ruumiitte ja pökäleitte seuraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti