TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

perjantai 17. heinäkuuta 2015

"Oi voi", sano rengit päissään, ja jatko töitä.

Ja päivää. On tullu tosiaan piettyä meleko pitkä tauko tästä kirjottelusta. En oikiastaan ees tiiä miks. Ei oo vaa oikee jaksanu. Tuntu ehkä vähä siltä, että ressaan jotenki liikaa tätä kirjottamista, että joka kerta pittää olla jotaki uutta ja uskomatonta. Kuulostaa vammaselta koska täähä blogi yllättäin toistaa ittiään meleko paljon eikä muutenkaa oo hirviän vakavahenkinen. Kai se o itelle semmone kynnys että "laatua" pittää tehä tai ei ollenkaa. Muutaman kerran jotaki kirjottanu enkä oo ollu tyytyväine nii jättäny julkasematta. Tuntuu että mulla pittää varata vähintään tunti joka kerta ku jotaki kirjotan, ja oon arvostanu ommaa aikaa nii paljo että on tullu tehtyä aina jotaki muuta. Ja kyllähä se tuntu vähä jo velvollisuudeltaki just sen takia. Vaa eipä näitä kukkaan muu nii kriittisesti lue ku ite, ja ei pitäs tämmösestä hupatusperkeleestä ottaa mittää ressiä, naputella vaa ku siltä tuntuu. Nyt tulleeki sitte semmone muutos tähä hommaa, että kirjottelen tihiämmin lyhyempiä kaskuja enkä mieti tekstiä sen enempää. Saa nähä muuttuuko laatu, tuskin kuitenkaa, ja saapaha vähä ressittömän kirjotusvaihteen päälle. Edellee pittää painottaa kui surkiaa että ressaa tämmösen blogin kirjottelusta :D Ehkä se o seki ku jätti tauolle ja tosi moni halus että kirjottelen taas jotaki, nii ei vaa halunnu ku tuli nii kovat suorituspaineet, että sitteku taas alakaa kirjottaa nii pittää olla iha vitun viimesen päälle priimaa sekä kateenkorvaa ja jakinmaitoa. Vähä perseestä muutenki tää mun kirjottamattomuus ku lupasin itelle että jos ees kymmene ihimistä lukkee tätä nii jatkan kirjottamista. Ja teijän takiaha tätä kirjottaa, ite voi pittää märinät sisällää mutta jos siinä o viihearvoa muille nii tottakai pittää jakkaa. Noh, ei voi mittää, laiskoteltu on ja uliuli. Aletaa taas kirjottellee ja pietää nyt tämä mentaliteetti taka-alalla ja kirjotettaa sitä mitä aina ennenki. Lempiartistiani Cheekiä lainaten: "Mä lupaan pysyy aitona ja aina rokkaa koska." 5/5 lyriikat, kiitos.

Intron jälkeen siirrytään ite asiaan. Kuten lähipiiri tietääki, nii muutettii helemikuussa uuteen asuntoon rouvan kans. Oikee viimesen päälle kaikki ja on uuet pihat sekä parketit, meikä tykkää. Vaa niinku jokasessa asuinyhteisössä, naapureista on se pakolliset 5-10% aivan perseestä. Meijän keittiönikkunasta näkkee suoraan naapuritalon päätyparvekkeelle, missä onnellisena assuu pari amista, mies ja nainen. Tai no jos totta puhutaan nii ei mulla oo mittää käryä montako diesel-niveltä siellä assuu. Sielä o nimittäin joka päivä aivan erit kaks ihimistä röökillä mitä edeltävällä kerralla. En tiiä assuuko sielä joku V8-kommuuni vai sikiääkö niitä sinne jostaki listojen välistä lissää. Onkoha siinäki joku että ku tarpeeksi amiksia laitetaa sammaan tillaan, nii niistä lattiaan jääneistä bensatahroista syntyy uus amis, vähä niinku T-1000 nousee sieltä sairaalan lattiasta terminaattori kakosessa. Kuitenki, ei meikää se niitte lukumäärä ärsytä, vaa se, että ne vitun rullalipat nakkelee kaikki natsat ja roskat sieltä parvekkeelta. Eikä oo mikkää sillontällön pari tumppia saattaa käestä tipahtaa, ei vitussa. Koko aja lentää tumpit kaarella etupihalle, niinku sprinkleristä ruutais. Ja kuorrutuksena persvälikakun päällä o niitte sylykeminen. Hakevat varmaa etteisestä asti vauhtia että räkä lentäis mahollisimman kauas. Jonku GPS-sirun laittavat huuleen ja sylykäsevät sen kohti taivasta, voivat sitte seurasta jostaki vitun escortin kojelaudan näytöstä missä asti se räkä lentää. Kohta varmaa näkkyy leilaijevat persposket siinä parvekelasien ulkopuolella ku suottapa sitä vessaa käyttämää. Lähtiessään jättävät myynti-ilmotukseen "Vessaa käytetty tuskin lainkaan. Roskakatos siisti. Koska parveke."

Kaikki tämä on jo karsiaa, mutta näin K-plussaetuna nää roskittaa ja sylykee tähän etupihalle, parin metrin päästä lasten hiekkalaatikoista ja keinuista. Nehä vaahtosammuttimet laittaa samontein kysymättä suuhun kaikkea mitä maasta löytää, niinku nälässä pietyt naurulokit. Oispa kiva huomata että omalla tenavalla o puolikas bonuksen ruskiasta topasta kääritty nakki hampaitte välissä. Meet ottamaa pois nii sytyttää sen, vettää savut ja haistattaa vitut. Kaiken tän oppinu yläpuolella asuvilta oman elämänsä supermalleilta. Aattelin eka ku näkkii, että kaippa tuo loppuu ja näi, että antaa nyt olla ku eihä kukkaa oo nui vammanen. Ois pitäny tietää paremmin. Kaikkien näitten vuosien jäläkeen ois pitäny tietää, että nuista ei seuraa mittää hyvvää koskaan. Enkä suolaa nyt mittää perusjamppoja jotka käy röökillä siellä, vaa semmosia vitun likasia, karseita, sotkusia vitun PÖKÄLEITÄ jotka on löpsähtäny tuonne asuntoon jonku rapussa nukkuneen vankikarkurin perseestä. Just semmosia epäkohteliaita ja nahkeita ihimisraunioita, en ees ymmärrä miten ne on tuon kämpän saaneet. Nii ja tosiaa, nakkasha se tyhyjän topanki sieltä siihe pihalle. Vittu joka toine täällä asuva omistaa koiran ja käppäilee siitä pihan poikki sen kans. Koira ku vettää tupakinröpöjä nii alakaa turkki hulumuaan siihen malliin että autosta hella kutoselle ja kohti eläinlääkärin vastaanottoa.

Jotenki nii käsittämätöntä että on vuosi 2015 ja pittää nakella paskaa parvekkeelta. EI TÄMÄ OO MIKKÄÄ VITUN 1600-LUVUN LONTOO, missä kuset ja paskat nakattii parvekkeelta kadunreunaan ja toivottiin että vesi vie mennessään. Vois muutenki olettaa, että tommoset elämäntapaisänmaalliset viemärinavaajat pittää parempaa huolta Suomi__Neitos:ta. Tuostaki valitin kiinteistömisterille, käyvät kuulemma kattomassa. Vitut ne käy. Tai sitte ovat käyneet mutta samat bileet jatkuu. Vittuku ois ite tuossa alla ku nakkaavat natsan. Ottais kiinni, heittäis takasi ja perrään vielä palavan tiiliskiven. Postilaatikosta laittais kirjeen, että ainaku natsa lentää maahan nii tämmöne lentää pirttiin.

Vielä tähän toinen raivokaakeleita ruokkiva tarina lyhyesti. Meijän pihalla oli tännää ekkaa kertaa skeittijonneja. Ei siis mittää 12v tykittelijöitä, vaa jotaki lähempänä 18v, tai saatto olla kyllä vanahempiaki. Jonneja ne o silti jos ei ossaa käyttäytyä. Nii nii tulivat tuoho paukuttellee lautojensa kans, ei siinä muute mittää, mutta ku nämä talot on tällai L-muotosesti ja tässä kaikuu kaikki vitusti, nii voitte kuvitella millane mekkala niistä neljästä laudasta lähti. Ei täsäkää muuten mittää, mutta kalijapäissää resusivat siinä samalla, vitun ankeita jätkiä. Mitä siinä niitte juttuja parvekkeelta kuulu, ja nehä kuulu ku välimatkaa oli 3 metriä, nii kyllä huomas että pään sisällä pelattii vitusti hevospooloa iliman mailaa. Mittää järkiä ollu, mutta kalija on kovvaa ja skeittaus siistiä. Muistatteko Olipa kerran elämä -piirretystä ne siniset hermoviestejä välittävät smurffijätkät jotka juoksi vitun lujjaa lappu käessä, välittäen viestejä hermostossa? Veikkaan, että nuitte kollien aivosmurffit istu kalijapäissään ringissä nuotiolla pirikiikarit ja liekkipipo päässä. Nii ja kaikilla tietenki flanellipaijat päällä.

Meikä alakaa kyllä nyt vähä kuulostaa semmoselta närkästyneeltä ysäripapalta jonka mielestä skeittilauta on menolippu paholaisen persereikään. No kuitenki, palakitti varmaa alakerran naapurilla jonka asunto on maantasossa ja siinähä se pauke parraite kuulu. Onneks täällä o muitaki kyyliä ja soittivat vissii sitte jolleki vartiointipuljulle ku eivät pariakymmentä minuuttia kauempaa tuossa olleet. Oikeus tapahtui, minun mailla ei hipit temppuile.

2 kommenttia:

  1. Oma henkilökohtainen suosikkini Cheekin lyriikoista on mietelauseeksekin sopiva "Thoot tapasma dill aam nemisnagopim tupapleiss ö haigroo haawuvajeisjaan, sjoopotahonkkaa baah-TII össakeipopo stänonissoo witikibuffoo fitöKLAAP" Voi pojat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD Taitaa olla Posken varhaisilta ajoilta, jolloin lontoo oli miehellä vahvasti hanskassa.

      Poista