TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Astrogiaa köyhille ja sairaille 1on1. Mukana myös liitteenä silmätippoja ja kusta.

Kattoinpa tuosa ennen nukkumaanmenoa taas että mitä sieltä maikkarilta tullee. Sieltähä tuli semmone ohojelma ku Astral-TV. Ruudussa kälätti joku nelikymppinen akka iteksee, vieressä näky puhelinnumeroita ja joittenki vitun ennustajien ja "ASTROGIEN" nimiä. Kyllä, siinä luki että "astrogi janne korpi" tms. Oisivat ees yrittäneet kirjottaa oikein. Vittu joka lähtöö jotaki, astrologi, taikapillu, luetaa tulevaisuus paskapökäleistä ja niiden asennoista pöntönpohjalla. NIII vittu, oliha sielä "kosminen kontaktihenkilöki" :DD mitä vittua? KOSMINEN KONTAKTIHENKILÖ. KUUNTELE ITTIÄS SAATANA. Tungen sulle vaimon villalipposet nii syvälle perseeseen että niistät ne ulos, siinä sulle vittu kosmista kontaktia.

 No kuitenki, siinä sitte alat pikkuhilijaa ymmärtää, että mistä on kyse. Telekkarissa joku horo leikkii ennustajaa ja kurmottaa ihimisltä rahhaa jotka sinne soittaa 2 eurua per minuutti. Ensinnäki, aivan kuvottava vitun bisnesidea. Tuo että on "selvännäkijä" tai "ennustaja" on vittu lapsellisinta ja typerintä VITTU PASKAA mitä ihiminen voi itellee keksiä. Sitteku nuo saatanan laardikainalot uskoo itekki tuohon ommaan paskaansa mitä ne tyrkyttää, ja ainaha sinne joku soittaa ja vahvistaa niitte "ennustajien" ommaa taikamaailmaa. Tässä haluais heti ekana sanua, että ei se oo tyhymä joka myy, vaa joka ostaa, mutta ei pysty. Tuota ohojelmaa ku vähä aikaa katto nii sinne ehti 3 ihimistä soittaa, kaikki oli vanhuksia, kaikilla oli jotaki oikeita ongelmia. Yks kerto että oli vaikia parisuhde takana ja ei usko että löytää kettään uutta, toisella vakava masennus ja kaikki päi helevettiä ja kolomannella oli syöpä ja perheessä kuolemia vitusti. Sitte ku ne on oikiasti yksinäisiä ja haluais puhua ja purkaa tuntoja jollekki, eikä ne saa nukuttua öitänsä nii ne soittaa tuonne koska se o sillä hetkellä ainut mihi voi soittaa ja puhua. Vaa luurin toisessa päässä ei olla mittää vitu samarialaisia, ei, sielä lihavan miehen kananrasvassa lilluneet käet hipelöi omia genitaaleja Joku vitun sydämetön paskaläjä sielä vettää kallista viskiä jalat pöyällä ku sen alamaiset, ennustajat ja astrologit, tahkoo sielä yksinäisillä ja surullisilla ihimisillä rahhaa. Kohtalaiset taksat kyllä ku 2 eurua minuutti, ei pääse yli tuosta. Ja en oo vielä ees päässy siihe MITÄ se akka sielä telekkarisa puhhuu. Tuoki rouva joka niistä parisuhteista kyseli, sai vaihtoehtoiksi jonku "rajoittuneen" ja juopon. :DD Vittu KIITOS, pick your poison vaa. Normaalia suhetta et voi saaha senki paska, valitte lallin ja jonku suharin väliltä, terveisin televisio-tietäjä.

Sitte sille syöpää sairastavallekki valehtellee, "saat naissoturin voimat :>" valehteleva HORO SAATANA, kehtaaki velottaa RAHHAA VITTU SAIRAALTA IHIMISELTÄ. Toivottavasti siis saa hevosen voimat, mutta tuommone jeesustelu ja tyhyjänluppailu ärsyttää helevetisti. NII ja jeesustelusta tuliki mielee, että se akka "lähetti rukouksia" siinä sivussa ku tulevaisuutta luki. Nytkö otat vielä kristinuskonki mukkaa tähä vitun trainwreck-of-a-ennustukseen? Tuolle rouvalle rukkouksia että se seleviää ehjänä kotia tuolta studiolta.
Eli mitä se tarkemmi sitte puhhuu tuolla ohojelmassa? No sehä "lukkee" tarot-kortteja sielä iha mielissää ja selittää nii vitun puuta heinää ettei ikinä. Siis, aiva reppeili ku keksi nii paskasti mittää sanottavvaa, iha valehtelematta pystyn itekki lonkalta keksimää syvällisempää ja enemmä lohtua antavaa sanomista, tai sitä mitä se asiakas haluaa kuulla. Toine vaa veti aiva arvalla. Yks emäntä sano että häntä huolettaa ku hänen poika ja sen vaimo yrittää kovasti lasta saaha eikä oikee onnistu, että miltä se tulevaisuus näyttää. Rouvaha läiski korttia pöytää yhtä tarmokkaasti ku toimitusjohtaja munallaan sihteeriä. Kortit oli jotaki mitä sattuu, mutta sitte se osotti semmosta ritaria kaakin selässä valmiina sotaan, ja sano että "tämähän kortti kuvastaa ööö... niinku hedelmällisyyshoitoja. Oletteko kokeilleet hedelmällisyyshoitoja? Täällä semmosesta puhutaan." :DDDDDD ANTEEKSI, NEITI HYVÄ, MUTTA OLETTE IDIOOTTI. Tuli tämä sketsi mielee, kelatkaa 7:20. "Siinä on jonkinnäkönen kukka."

Tuo vaa jotenki räjäyttää meikän tajunnan, tulkittiinkoha tuo kortti samallai joskus 500 vuotta sitte :D Jumalauta, ei helvetti. Sitteku se akka sekotteli niitä kortteja joku 2min täydellisessä radiohiljaisuudessa, ei pitäny aivan minkäänlaista kiirettä. Sielä rahat raksuttaa tilille ku toine oottaa luurin päässä että kuulee tyhyjiä sanoja typerältä kantturalta. Sitte sen akan ilimeestä aina näki ku se ei keksiny mittää, heilutteli käsiä ja vähä yski välissä tms. että keksis mitä sannoo seuraavaksi. Aivan karsiaa oli kattua. Naama rullalla itellä ku myötähäpiän tsunamit vyöryy ylitte. JA VITTU, sillä akalla oli kaks äänensävyä. Eka oli semmone mystinen viettilijätär, joka ois vetäny pullon kossua, syöny puukittiä ja pessy hampaat hiuslakalla. Toinen, eli sen normiääni, oli semmone vittu kirkuva banshee, niinku kynnet huutoraiskais liitutaulua samalla ku kissalta revitään sielua persreijän kautta. Sitte vielä semmosta epämäärästä ja muutenki iha out-of-place pellemäistä kikatusta, ehkä vittu sairainta ja pelottavinta mitä oon telekkarissa nähäny. Ootappa ku koitan kuvailla sitä ilimettä, pittää googlettaa löytyskö mittää.


 Siitä, HYI KAUHIA HELEVETTI. Tuo potenssiin kymmenen ja naisen kasvonpiirteet.  Ehkä meikä vihhaa sitä naamaa nii paljon enemmän ku joutuin kuuntelemmaa mitä se sieltä suusta päästelee.

Meikä vois itekki ruveta kyllä ennustajaksi aiva hyvi. Laitan vaa jotku helminauhat kaulaan ku niilä kaikilla on aina semmoset, läiskin kortteja ja höpötän ittekseni. Joku killauttaa ja kyssyy että mitenkä nuo minun raha-asiat oikee järjestyy tässä tulevana vuonna, nii lyön pöytään pataseiskan, herttaässän ja vasemman jalan sukan ja tonnikalapurkin. En ees sano mittään, tuijotan vaan silimiin ja velotan rahhaa. Sitteku kyssyy että nii mitenkä on, nii vastaan "oota kysyn kalsareilta", nakkaan donnerit päähän ja tungen nenän sieltä kikkeliraosta ja alan vaa määkimään. Vois joskus päissää soittaa tuonne ohojelmaan, pistää sen emännän vitun tiukoille kertomalla ku on just surmannu perheen lemmikin ja teheny sen verestä rössypottuja tms, laittaa aivan läskiksi. Toine mennee aivan valakoseksi ja polliiseja soittaa, ite läähättää luuriin ja puhhuu mordoria :D oppispaha saatana, takasi vaa oikeisiin töihin.

 Ei tuosta sen enempää, mutta rouvaha huomas että tuota koko paskaa pyörittää joku oikia ASTROGIEN posse! Nettisivut ja kaikki, käykääpä kattomassa ja itkemässä. Astralteevee.fi, teevee kirjotettu kirjaimina. En laittanu oikein että oon vastuusta vapaa. Kuitenki, sielä on vittu kusettajjaa joka lähtöön, on SELVÄTUNTIJAA :DD, kanavoinnin asiantuntijaa, ENERGIAN VÄLITTÄJIÄ, unien tulkitsijoita, REIKI MASTER :DDD INTUITIO :DDDDD mikä vitun supervoima intuitio on nykyää :D sama ku se kuva missä deadpool sannoo "my common sense is tingling" haha vittuku ite tirskuu täälä nuille nimille. Yhen jätkän kohalla lukkee pelekkä KOSMINEN :D:DD:D ei saatana, pikkusen kova jätkä. Siitä urlit tiskii.

Ei muutaku kaikkea aivan paskaa ja surkiaa loppuelämää nuille kaikille tasapuolisesti. Jos jollaki on paha olla ja ei kettää kelle puhua, meikälle voi soittaa nii ei tarvi ees maksaa mittää, muutaku sen mitä liittymässä sanotaan. Kiitos ja saatana.

11 kommenttia:

 1. totta joka sana! En ole kyllä nauranut pitkään aikaan näin paljoa, varmaan liikkeellä tässäkin jotakin kosmistavoimaa.. Huippu juttuja ja niin aidosti kirjotat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllähä nämä tosiaa iha sydämestä tullee, huviksee ei jaksa raivota :D

   Poista
 2. Mahtavaa. Värikas avautuminen ihmisten kusetuksesta. Tuskin on edes niin alhaisia sanoja, joita Astralteevee.fi porukan kuvailemiseen tarvisi.

  VastaaPoista
 3. Ei helevetti :DDD kaikkia sitä missaa ku ei kato telekkaria.
  Ite repesin iha vasta ku selasin tuola naamakirjasa palstaa, jonka ideana on tarjota työtä/palveluita/mitälie ja tuli tämmönen vastaan:
  "Tarjoan kaukoreikiä pientä korvausta vastaan (korvaus käytetystä ajasta), olen käynyt reiki 1 ja 2 kurssin. Ota yhteyttä yv:llä niin sovitaan aika. Lisätietoa reikistä löytyy mm reikiry:n sivuilta. Kaukoreikiä voi pyytää lähetettäväksi itselle tai toiselle (jos on lupa), myös eläimille tai jonkun asian puolesta."

  Niinku ihan oikiasti? :DD Tätä sammaa kaukoenergiahoitopalvelua tarjottiin myös aikapankissa, vaan pidin sillon koko juttua vitsinä. Ryhmässä muuten tarjotaan myös vauvoille reikiä ja pääsis myymään syöpää parantavia magneettikoruja, rikastummaan pyramidihuijauksilla ja ties mitä muuta mistä ei ois osannu haaveillakkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jumalauta, ajattelin koko aja että kaukoreikiä, niinku distanceholes. :D Mutta joo, oksettavan paska idea ja hävettää että jotku kehtaa vielä yrittää rahastaa tuolla

   Poista
  2. Mietin kanssa et mitä helkkarin aukkoja ku en ollu ennen edes kuullu. Suorastaan tuli kahvit nenästä ulos kun luin ton "tarjotaan myös vauvoille reikiä" tän väärinymmärryksen kanssa.

   Poista
 4. Tutkimusten mukaan reikihoidoista ei ole hyötyä. - Wikipedia

  VastaaPoista