TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 29. elokuuta 2018

Lomat lusittu, takaisin sorvin ääreen, arki kutsuu RÖH RÄH :D

Nonii mamman pikku vammaset, ootte saanu viettää elämänne parasta aikaa kesällä ja nyt pääsette takas työmaan parkkipaikalle autoon märisee niiku kunnon ihimiset. Tässä ollu itelläki kaikelaista muuta puuhaa nii eioo kirjottamine käyny mielen vieresäkkää, vaa nytpä on. Jote ei mittää, jatketaa taas samalla kaavalla.

Tosiaan, lomatha ne alakaa olla ihmisillä vietetty. Tän huomasin eilen tiskin takana viinaa myydessäni ku 3 jentlemannia lompsi pirttii nii isäntinä, että pysty jo askeleista kuulemaa mite vaimo laittaa kotona karjalanpaistia kaljalla iliman kasviksia. Niin leviä askel oli että piti vettää mahhaa sissää ettei oo haitolla. Sen kyllä näkkee välittömästi ku on miehellä hevosen voimat ja taskussa rahhaa, jotenki hohkaa semmosta ylimielistä säteilyä. Noh, tervehin miehiä ilosesti ja kyssyin mitä laitetaa, nii eiköhä meikä kadonnu tästä maailmasta välittömällä nopeudella ku ukot katto toisiaan ja hörisi omille paskoille juttuille ja sivuutti mun kysymyksen nopiammin ku salaattipöyän lounaalla. Aikansa siinä huusivat kilipaa, ite luovutin ja menin muihi hommii ku kohta kuuluu tiskiltä "HEI KYY!" Olin että äähhh here we go, jotaki vitu einareita koko remmi. Sitte meen siihe tarjoilee nii "TIIÄKKÖ NÄÄ MISTÄ TUO KYY ON?" Joo en kyllä tiiä. Sitte hirviä vitu resuamine ja huuto, niiku ois voitettu Kalevan kisat ja äänestetty Kekkone presidentiksi yhtäaikaa. "MITEN NÄÄ ET VOI TIETÄÄ, EKKÖ NÄÄ LUE KIRJALLISUUTTA!?" En ilimeisesti samaa mitä herrat. Nii sehä selitti sitte että Vares sannoo että kyy. VARES SANNOO ETTÄ KYY. Vitun hermanni, nytkö Jussi Vares on se kirjallisuuden mittari? Ennemmi luen jonku Kouvola-äitin seinän Live Love Laugh -tapetteja nii kaua että sarveiskalvot muuttuu itkunauruhymiöiksi ku Vareksen villahousutarinoita misä kovin rikos on maksaa sähkölasku eräpäivän jäläkee.

Noh, pääsin tästä yli kuitenki yllättävän nopiaa ku miehilä oli vielä hihat täpösen täynnä muuta lingottavaa nii ei voinu jäähä tuleen makaamaan. Siinä oli jo vähä vaikia pysyä perässä muun tekemisen ohella, mutta tiskillehä ne tietenki jäi messuaa nii hyvi kuuli keskustelut. Vahva startti oli reissu_jutut heti, että misä sitä ollaa kesällä käyty yms. Se porukan ringleader, semmone perus läski viiskymppine viiksivallu apina, mikä syöny ja juonu ittesä siihe kuntoo, että jos se kuolee vuojen sissää nii kukkaa ei ihimittele miks, alotti tosiaan keskustelun ja oikeestaa piti sitä kuoroa yllä koko aja. Sai myös semmosen kuvan että ne muut joko höplii sen peenistä tai on sen alaisia, ku ei kukkaa ime verbaalisesti toisen persereikää nui täysiä iliman syytä. 

KUITENKI, se Buddhan laihempi ja vittumaisempi kaksoisveli alotti sitte lesottaa kuinka se kävi Kiinassa ja näki ja teki vittu enemmän ku ne miehet jotka rakensi Kiinan muurin. Kävi sielä ja tuola ja oli vittu vautsi vau vaikka mitä ja ettete raukat tiiäkkää ja huhhuh oisittepa nähäny millane kjeh kjäh RHÖH sielä uskomaton hörrhörr. Sitte oli bisnesmiesten kans vetäny viinaa rahanpesubaarissa mitä mafia pyöritti ja kaikkea muuta over the top elokuvapaskaa mikkä varmaa keksiny pienessä mielessää että ois siistimpi jätkä alaisten silmissä. "Joo siinä yks bossman pyys että vejetääks shottei one-on-one, nii siinä oli 14 jätkää nii kaikkien kans skoolattii ja vejin shotit, 14 shottii vittu HUHHUH, oliha sitä sekasi!!1" Voisin jopa uskoakki, ku sen kokoseen ukkoon mahtuu varmaa enemmä nestettä ku linja-autoon bensaa nii liekö tuo mikkää amerikantemppu. Muutenki, viinanjuonnilla lesottamine on ollu coolia viimeks kieltolain aikaa ku sen saamiseksi piti varua ettei mm. kuole. Vaa elähä mittää, siinä ne tiku ja taku vieresä hakkaa käsiä yhtee hymy korvissa vittu, molemmista näkkee silimistä että aivoijen tilalla se lottokone joka puhaltaa niitä palloja ympäriisä eikä ykskää mee ikinä sinne putkee. Aikasa se vouhkas vaa päällimaisenä jäi mielee se ku se vouhotti mite se pani jotaki akkoja sielä rahhaa vastaan. Tuo o sama ku lesottaisit ku sait kaupasta rahalla maitua. Vittu oot kyllä sankari. Kehtas vielä keulia ku enneki käyny tärvelemässä jotaki akkoja Thaimaassa tms, en kyllä yllättyny yhtää. Yhelaine Phileas Fogg koko jätkä, nussinu huoria aasiassa nii vittu nähäny maailmaa ja kokenu kulttuuria. Vammane persereikä, sääliksi käy sitä rouvaa joka ollu vastaanottajana. Kuva liittyy.

Image result for mr worldwide


Siitäpä sitte suvereenisti alakovat puhumaa Sillanpään Jarista lyhyesti. Kuten osas oottaa, keskustelu alako vahvalla viittauksella miehen seksuaaliseen suuntautumiseen. "OHA SE SILLAPÄÄ KYLLÄ KUNNO HOMO JA HINTTI, VAA SIITÄ HUOLIMATTA HYVÄ SHOWMIES!" Juuh, siinä taas yks lause minkä ois voinu jättää sanomatta, iha vaa sisällön puutteen vuoksi. Jotaki ne vielä hörisi ku huumeita vettää ja miehiä nussii ja nönnönnöö, ite lähin karkuun ku ei jaksanu kuunnella. Kävin kipasee keittiöstä limejä ja sitruunaa ja ku tuun takas nii HEI KYY! PITÄS VIINAKSIA SAAHA RÖHÄHGÖGHÄ! ......tottakai, hyvä herra. Oispa oikiasti kyy josaki nii hakkasin sen hampailla naamaa että pääsis vittuu siitä tilanteesta. NII ja sitte ku tein niille three stoogeseille ne juomat, nii ukko ojentaa kättä että kätellään, nii vähä epäröivästi ojensin sitte että no menkööt, nii eiköhä vejä käjen pois ja nauraa paskasesti. AI VITTU JÄTKÄ, COMEDIC GENIUS, NAI MUN TYTÄR JA OTA MUN RAHAT. Ehkä vittu HAUSKIN JA ORIGINELLEIN JUTTU MIES_MUISTIIN. Vittu, teki mieli tehä terminaattorit ja naulata hedelmäveittelä sen käsi tiskiin kiinni. Siinäpä nakkelet femmoja vitu mouth breather. Noh, nauroin tietenki he he hyvä juttu ja se jotaki lässytti että "Ei nii tosissaa hähhää!" ja jotgsjofijjgo. Kuitenki, oman elämänsä myyntimies Jethro, kuvittellee että on hauska vaikka kukkaa muu ei.

Vielä pikasesti ne kävi läpi kaikki Kemin ja Tornion suvut mitä päissää muistivat, Junnikkalat, Tommikkalat, Vääräjärvet ja Rillikatokset. Sitte muisteltii ku kaikki oltii kollektiivisesti esim. parhaita nyrkkeilysä, painissa, taekwondossa ja karatessa. Niitä ukkoja ku katto nii kyseisiä lajeja harrastanu korkeintaa lukemalla alkeiskurssin julisteita supermarketin ilimotustaululta. Just semmosia ukkoja jotka sannoo että on ollu aikonaa painija tai nyrkkeilijä, samallai ku sannois että oot muusikko ku oot soittanu ala-asteen kevätjuhlassa triangelia. Alako onneks miehillä polovet pehmenee siinä parin tunnin kiskomisen aikana nii ties että ei oo ku ajan kysymys millo ne lähtee ettimää kadonnutta nuoruuttaan toisaalle. Siinä välisä kävin ite henksuvessasa pissamäen asiat hoitamassa ja ku tulin takasi nii ei ollu ku tyhyjät motit tiskillä. Vittu mikä euforia tuli, niiku ois juossu maratoonin, voittanu sen ja maalissa Beyonce leipoo pullaa ja antaa satatonnia rahhaa. 

Nyt sitte ootetaa pikkujoulukautta, sama rumba mutta 10-20 porukkaa per päivä kahen kuukauen ajan. Ei muutaku lähimpää monttuun, säkki multaa päälle ja rikkaruohot kasvamaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti