TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Paina puuta, postiljooni

En ehkä tiiä ennää mittää paskempaa ku tämä tuoli jolla istun päivästä toiseen. Jos jotaki tässä maailmassa on aiva hirviän väärin, nii se o tämä koinsyömä kirkonpenkki jonka päällä jähin. Kaikki muistaa ku pikkusena piti josaki rippikoulun kirkkopaskoissa käyä, sielä istua penkillä jonka kuluma oli reilut 100 astetta, että pittää ennemmi etteenpäi nojata ku taakse. Siinä istuit ja tunsit ku alako polvissa särkemää, veri karkaamaan varpaista ja perse turtumaa sekä ottasuoni tykyttää. Kylymä hiki nous ku et voinu suoristaa jalkoja etkä parantaa asentoa ku se seuraava saatanan penkkirivi käytännössä hipo sieraimia. Noh, meikällä on nyt kotona samat bileet. Tuntuu ku istuis jonku matalan kannon päällä, jossa o selekänojana puolivuotinen männyntaimi. Ei oikee tue. Tämän helevetin muovirieskan takia on sitte selekä kipiänä välillä. Vaihtoehtoina ois ostaa uus jakkara, joho en rupia ennenku o iha pakko, tai käyttää keittiön tuolia. Keittiön tuoliki o käytännössä yhtä miellyttävä istutattava ku hiomaton kakkosnelonen, jossa törröttää pari ruostunutta naulaa. Ehkä pitäs panostaa tähä tuolii ku kuitenki suurin osa meikän surkiasta elämästä lipuu ohi tällä samaisella paikalla.

Nonii murheideni alhossa sitte kattoin millasia jakkaroita löytyy, iha pikasesti vaa vilikasin, nii TÄMMÖNE rieska maksaa vittu 250 eurua? IHA OIKIASTI? Vittu tuolla rahalla rakennan oman soutuvenneen ja muutan kiinaan ennemmi. Tuollaha opiskelija ellää 10 vuotta, jos noudattaa opiskelijan ruokailuperiaatteita, eli ku tullee näläkä nii mennää nukkumaan. Tää oma stooli oli varmaa semmone 90e, joka meikästä oli absoluuttine maksimi mitä tuolista maksaisin, ja urhoollisesti monta vuotta tää o palvellukki. Tosin nyt tätä ei huolis toppilan lasolinaamatkaa. Luovutin aikalailla tuon tuolien kattomisen ekan viien minnuutin jäläkeen, varsinki ku tarjolla oli jotaki tämmöstä:



Wat you say? Haluaisikko istua tuossa? Onko kivan näkönen? Houkuttelleeko? En oo iha varma pittääkö tuossa istua, vaa lentää kuuhun. Jos lasket persees tuohon alas ja laitat jalat nuitte ulokkeitten päälle, nii alakaako tuosta kuuluu lähtölaskenta ja savu nousemaa perseen alta. Ennenku tajuat mitä tapahtuu nii lennät jo ionosfäärissä 1800 kilometriä tunnissa ja muutut luutomuksi. Tai sitte lösähät tuoho ja tuut kärttyseksi ku se o epämukava. Ja joutusit maksamaan siitä kuitenki joku 14000 euroa ku se on jonku Monni "Virpaisu" Keskikolmion tekemä taikajakkara. MIKSEI OO TUOLEJA JOTKA ON OK JA MAKSAA 50 EURUA? Ennemmi katon Adam Sandlerin fanikerhon kanssa Happy Gilmoren, ennemmi tyydytän oraalisesti Chewbaccaa, ennemmi hieron homejuustoa avohaavoihin. Jos löyätte jonku uskomattoman halavan ja esteettisesti arvelluttavan toimistotuolin nii kertokaa meikällekki.

2 kommenttia:

  1. Näin naisena tuo sininen "tuoli" näyttää siltä että kun tuohon istuu ja nostaa jalat ylös ni kohta on joku lääkärisetä tutkimassa jalkoväliä! Että rentouduppa siinä sitte...

    VastaaPoista