TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Jouluhömpötyksiä.

Nonii eiköhä se oo korkia aika alakaa taas bloggaamaa niinku ihimiset. Joulu on ohi, kinkut paistettu ja syöty, lahajat saatu, lahajat ostettu ja rahat poltettu. Mutta kivvaaha se oli! Tuli painuaki kolome kilua lissää, mutta eihä se haittaa ku on muutenki näi solakka ja komia. En kyllä oikee ennää keksi mitä joulusta kirjottais, sain kaikki lahajat mitä halusin ja extraaki, ja nii sai Stimpuki. Hyvä joulu, alles klar.


Ja pitihä sitä pipareitaki leipua. Söin kaikki paitsi yhen. Tortut söin kaikki.



Komia vaikka ite sanonki! Ei se kyllä piparilta näytä, mutta kyllä se o. Siinä o teille mietittävvää, että mitä sitä o jouluna saatu aikaseksi. Ja alla vielä jouluinen sohovapöytä, joka kahta tuntia myöhemmi oli tyhyjä. Liinanki söin. 



JA SIINÄ OLI SLURRE-SIRKAN PASKA JOULUTERVEHYS! :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti